Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to macie fajne plany
My mamy wolne, jutro ma byc ladna pogoda to gdzies sobie skoczymyjakies zdjecia porobic, chce miec juz z brzuszkiem jak widoczny a az taka gruba nie jestem :p
Kajoni ja chyba tez sie juz skusze na zakupy dla maluszkq :p moze w marcu cos pokupuje bo kolezanka ma prayjechac do nas na pare dni to pojedziemy na zakupyKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z zakupami sie wstrzymam do momentunl az pokoik zrobimy bo nie mam gdzie tych rzeczy trzymac
Nawet komoda z przewijakiem stoi w salonie spakowana ehh moze w weekend meza zmolestuje zeby zaczal wynosic pokoiku wszystko bo inaczej sie nigdy nie zabierzemy za ten remont -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Jak tak sobie czytam co piszecie to az zazdroszcze...woielkie łóżka, pokoiki dla dzieci, komody z przewijakiem
ja mieszkam z mężem w kawalerce i zastanawiam sie jak przygotować nasz pokój ja przybycie naszego malenstwa. Musze złożyć jakis mebel żeby zmieścić łóżeczko:-) a marzy mi sie wieksze mieszkanie. Moze kiedys:-) teraz ważne ze bedziemy w 3
pozdrawiam i zdrowka życzę:-*
Lanusia93, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha wiesz no my akurat mamy ten pokoik wiec go szykujemy a ze pracujemy w firmiw meblarkiej to meble mamy taniej
ale to nie jest najwazniejsze to takie nasz fanaberie hehe
najwazniejsze aby byc razem w trojke, tak jak piszesz, w zdrowiu i szczesciu
Ruda masz racje ale w tym pokoiku jest taki sajgon ze szok, bo jest nieuzywany i wszystko tam jest wstawiane a przez to nawet panele w salonie leza ehhaicha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha u nas tez nie bedzie narazie typowego pokoiku... Mamy wiecej miejsca i 2 pokoje ale w drugim pokoju i tak jest wielka szafa i tam juz zostanie, z reszta licze na to ze wrocimy w tym roku do pl i bedizmey u tesciowej wiec tez nie bedzie dzidzia miala swojego pokoiku, ale to teraz nie wazne, byle by od 3 lat maluszek mial swoj kat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Ruda wy to macie tez trudno ale w zasadzie marzec to jeszcze dosc wczesnie na ewentualne przeprowadzki czy meblowanie
co do pokoiku - i tak lozeczko na poczatku bedzie stalo w sypialni (nie wiem jak dlugo) i dopiero pozniej dzidzia pojdzie do swojego pokoiku
tyle tylko ze ubranka w swojej szafie bedzie mial no i wszystkie inne rzeczy..
-
nick nieaktualnyNo wlasnie pare miesiecy i tak dzidzia bedzie przy lozku rodzicow.. Pozniej to sie jakis wymysli, od 3 lat zeby juz swoj kat mialo bo wczesniej to i tak malutkie.. No ale my zobaczymy jak nam sie ulozy, mam nadzieje ze wrocimy do polski, wole mieszkac jakis czas u tesciowej niz tu na swoim :p szybko uzbieramy i kupimy domek
A wy Camille macie domek czy meiszkanie? -
nick nieaktualny
-
nadrobilam od wczoraj Was:) wczoraj polozylam sie o 21 do lozka bo znowu dostalam strasznego bolu glowy tak z jednej strony ze az mnie na wymioty bralo. dzis juz jest ok. pomagam tesciowej w przygotowaniu urodzin wiec dzien mi leci:) a na jutro planujemy z mezem spacerek i moze ognisko gdzies sie uda zrobic bo ladna pogoda ma byc:)
Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
My mieszkamy z rodzicami i rodzeństwem mojego P. ale dom jest duży. Zbudowany tak, że mogą być 4 osobne mieszkania i każdy ma co najmniej 2 pokoje, kuchnie i łazienkę. Ale my póki co jesteśmy rozstrzeleni na dwa mieszkania, jeden pokój i kuchnię mamy na jednej połówce a sypialnie i łazienkę na drugiej. Siostra męża buduje dom i jak się wyprowadzą mamy zejść na ich miejsce i wtedy będziemy mieć już całe mieszkanie dla siebie. Tak mało im zostało do zrobienia a prawie nic tam nie robią, ehh szkoda, bo my też nie wiemy jak wszystko zaplanować, dlatego mąż nie chce póki co kupować za dużo.
-
Ruda27 wrote:
Kajoni ja chyba tez sie juz skusze na zakupy dla maluszkq :p moze w marcu cos pokupuje bo kolezanka ma prayjechac do nas na pare dni to pojedziemy na zakupy
ja wczoraj na allegro wynalazłam fajne wyprawki dla dzieciaków. Od 0 do 6 mcy, różne zestawy, nowe lub używane, osobno dla chłopca, osobno dla dziewczynkimuszę jeszcze poprzeglądać i coś z pewnością wybiorę
Wczoraj dostałam komplecik: bodziak, spodenki i śliniak (3mce), bodziak dla noworodka, 2 pary skarpetusi, kolorową pieluszkę tetrową i gryzak z grzechotką. Takie mam wyposażenie dla malucha! A i jeszcze od teściowej dwa takie śpiworki rozsuwaneRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to kajoni tez macie niezbyt fajnie..
Moja tesciowa ma duzy dom, gora jest pusta ale do remontu, moglibysmy tam sobie zrobic bardzo duzo miejsca jest, ale ja nje chce mieszkac tam.. W kolo jest cala rodzina meza.. Sama tesciowa by bylo ok, ale juz nie ciotki babcie wszyscy w kolo i widza kiedy bym nawet okna myla (taki glupi przyklad).. Takze teraz przetrzymamy, odlozymy jak najszybciej kase i chcemy kupic domek, jak wypali z mojego praca jak mu obiecuja to byloby super..Kajoni lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:No to kajoni tez macie niezbyt fajnie..
Moja tesciowa ma duzy dom, gora jest pusta ale do remontu, moglibysmy tam sobie zrobic bardzo duzo miejsca jest, ale ja nje chce mieszkac tam.. W kolo jest cala rodzina meza.. Sama tesciowa by bylo ok, ale juz nie ciotki babcie wszyscy w kolo i widza kiedy bym nawet okna myla (taki glupi przyklad).. Takze teraz przetrzymamy, odlozymy jak najszybciej kase i chcemy kupic domek, jak wypali z mojego praca jak mu obiecuja to byloby super..
wiesz, u mnie nie jest źle, bo mam fantastycznych teściów, serio, w nic się nie wtrącają, zawsze pomogą jak potrzebujesz, zapraszają nas do siebie na dół na obiady (np. w niedziele na wiejski rosołek z naszych kur i makaron Mama robi sama). Najmłodsza siostra (20l) rzadko wychodzi z pokoju a najstarsza z mężem pracują (on często w delegacjach). Tak szczerze to rzadko się widujemy. Mamy ogród, pola kawałek, las, szklarnie, nasze psy. Mąż nigdy by się nie zamienił na mieszkanie w bloku. Nie dziwię się, bo ja też nie.
-
nick nieaktualny