Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam siedze w domu dzis
maz sie uparl zeby isc na dzialke bo chce czosnek sadzic to niech bierze zwierza i idzie
Jejku moj syncio sie obudzil i kopnal dwa razy ale tak mocno ze pod reka bylo czuc, zawolalam meza ale jak on swoja reke przylozyl to przestal kopacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 09:23
Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuśki
No ja wczoraj też poczułam pukanie, ale to raczej za wcześnie i najwidoczniej pomyliłam to z ruchami jelit... Nie wiem, było to bardzo nieoczekiwane i wyczuwalne, bo nie skupiałam się na tym a poczułam...
Pozostało mi dalej czekać...
Bóg mnie ukara - na śniadanie objadam się szarlotką....Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda ja też czekałam, wsłuchiwałam się, trzymałam rękę na brzuchu, leżałam na płasko i nic.... Aż wczoraj usiadłam przy stole prze kompem, nogi szeroko jak chłop, plecy idealnie wyprostowane i po chwili puk! A później jakby obracanie, takie muśnięcie od środka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylka wrote:
Bóg mnie ukara - na śniadanie objadam się szarlotką...
Oj moze byc zgaga
Ja sie objadlam kielbaska na goraco z warzywkamk swierzymi mm
Nie moge sie doczekac sezonu grillowego taka kielbaske z grilla bym zjadlaSylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ja dzis lece na zakupy,musze sobie pokupowac jakies ciuchy bo juz wszystko mi sie robi za ciasne,staniki,dzinsy-chodze w rozpietych
Najlepiej mi sie chodzi w legginsach,chyba sobie kupie ze 2 pary.
Czytalam wczoraj wasze wypowiedzi odnosnie dlugosci maluszka i tez uwazam ze ma ok 25cm oczywiscie jak sie wyprostuje. W pozycji embrionalnej ma polowe mniej
Ja tam ruchow tez nie czuje jeszczeczuje nieraz takie wypychanie od srodka ale nie wiem czy to to niestety. Klade reke na brzuchu,przyciskam lekko,wsluchuje sie ale nic.. Moja znajoma juz w 3 mies.poczula ruchy ale ona byla baaardzo szczupla to moze dlatego. A teraz jest juz w ok 5mies. i czuje codziennie.
Ehh...chyba przyjdzie mi poczekac jeszcze dlugo na to.
Dziewczyny mam pytanie,czy jak sie wrzuci jakas fotke na nasza grupe na fb to nie widac jej na mojej tablicy ??tzn czy znajomi spoza grupy jej nie zobacza ? nie znam sie zbytnio na tym fbRuda27 lubi tę wiadomość