Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka, nie mam pojęcia. Pierwsza ciąża?
Ja "puk" poczułam trochę później, kilka dni po przesuwaniu i bąbelkach, i to dopiero kilka razy zdarzyło się, że lekko kopnął, woli się delikatnie rozpychać. Kamilka czuje stukanie, więc może się wypowiedzieć, ale ona troszkę później poczuła.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Jejku ja to będę miała dopiero, dziury po kolczyku a na dodatek dwie sznyty po przepuklinie pepkowej dziecięcej... Masakra....
Ja nic nie mówię o wadzewiem ze będę wyglądać jak foka ale im bardziej będę o tym myśleć tym bardziej mi sie załamka włączy. Sylka nie wiem czy to możliwe.
Mi 20 min temu Maluszek zrobił puk,puk... I wiem ze to on, w 15 tyg nie spodziewalabym sie tego ale równie bywa -
nick nieaktualnyJa leze z reka, nasluchuje i nic
denerwuje mnie to.. Wiem musze byc cierpliwa bo moze jeszcze z 2 tyg nawet bede musiala czekac..
Mila nie martw sie tak waga, oszalejesz!
Mi tez idzie w uda i dupe.. Moj sie smieje i mowi ze pupe to mam ladnie ubita haha :p nic nie poradze.. Cala kluska bede niedlugo.. Ale wytrzymam -
Lanusia to pierwsza ciąża, staram się wsłuchiwać, ale to było tak nieoczekiwane, ze aż sama jestem zaskoczona... Moja siostra mówiła, ze pierwsze ruchy poczuła w 14 tyg! Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, aż do teraz...
Nie wiem, teraz będę cały wieczór siedzieć i czekać na kolejne puk hahahaha
A może dzidzia tak zareagowała na pachnącą szarlotkę w piekarnikuLanusia93, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylka, nie mam pojęcia. Sprawdziłam, na początku 17 tygodnia do mnie zapukał raz. Od tamtego momentu czułam to może z 5 razy, nie więcej. I teraz niezwykle rzadko czuję nawet to przelewanie, wypychanie. Wczoraj nawet pomyślałam, że ubzdurałam sobie te ruchy i aż mi się smutno zrobiło. Ale dziś już coś poczułam
Nie rób mi ochoty, błagam! Miałam iść się myć... Bo zaraz ubiorę się i popędzę po szarlotkę.
Eeee tam, nie wcisnę chyba nic w siebie i pewnie ta cukiernia w Kauflandzie już zamknięta... Tak sobie przetłumaczęAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyJezuuu co wyscie laski jadly ze tak sie nakrecilyscie
hehe
Co do pukanie ja poczulam w 16t6d dokladnie i pozniej za dwa dni znow poczulam i znow przerwa 3 dni a teraz czuje bardzo czesto nawet teraz czuje jak sie rozpychai nawet jak przyloze reke to czuje te ruchy ja czuje to jako wypychanie od srodka, kopniaki wczesniej nie czulam zadnego bulgotania ani przelewania od razu puk
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny