Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia mój mąż też nie chce teraz za bardzo dotykać powiedział że jak będzie chodził mi brzuch to wtedy zacznie mnie macać i nie ma się o co obrażać na chłopa ... Do niego to nowość he... A ja zrobiłam naleśniki z serem i zjadłam tylko jednego bo już nie umiałam
-
kada24, może masz rację... Wiem że bardzo nas kocha i cieszy się z syna, ale mógłby przytulać się do brzuszka tak jak Wasi partnerzy. Chyba faktycznie kiedy ruchy będą (dla mnie samej) bardziej wyczuwalne, mocniej się zaangażuje.
Dobra, zmykam do tego Pepco, bo słonko wygląda pięknie- wiem, że jest chłodno, ale to świetny przedsmak wiosnyAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyA ja sobie posniadaniowa drzemke zrobilam
od razu mi lepiej
Lanusia po te body to i ja lece do Pepco! Ale juz nje dzis - jutro po drodze do tesciow zajedziemy.
Co do dotykanja brzuszka moj M. sam sie przyznal ze nam kobietom fajnie ze czujemy ruchy i dlatego tez jest ciekawy jak to czuc itpdobra wstaje - musze ogarnac po sniadanku i wskakuje do wanny mam ocbote polezec
-
nick nieaktualny
-
Camille87, wczoraj bardzo mocno mnie tak zakłuło wieczorem, przypomniało silny skurcz. I za chwilę siara mi popłynęła. Nie wiem co to jest...
Byłam w Pepco, sporo jest tych rzeczy, szeroki wybór body za 4,99 i 5,99 zł, kocyki, miniwyprawka, skarpetki, dużo czapeczek. Oczywiście, szału jeśli chodzi o jakość nie ma, ale nie wydaje mi się, aby dziecko po porodzie zażądało firmowych ubranek, 60 zł za sztukę. Nie stać mnie na aż takie wydziwianie... Kupiłam 3 body i czapeczki, kilka razy za 5 zł można mu to założyć
Na spacerku (bardzo krótkim...) było świetnie, dzidziuś się dotlenił, żałuję, że nie mam z kim spacerować dłużej i częściej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 15:30
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyWydaje mi sie ze ten bol to moglo byc rozciaganie wiezadel bo to nie byl typowy skurcz tylko takie klucie z lewej strony, ale juz po 10min w wannie przeszlo
albo no spa zaczela dzialac..
Wiesz co do ubranek to sie zgadzam z Toba w 100%, tak na dobra sprawe to nie wiadomo czy dzidzius zalozy te ubranka chocby dwa razy- dzieci tak szybko rosna a na pewno jeszcze sporo ubranek dostaniesz w prezencie
Ja mam to szczescie ze mam niepracujaca, wychowujaca dwojke dzieci siostre ktora dodatkowo mieszka ode mnie jakies 5min drogi piechotao ile dzieci zdrowe zawsze jest chetna na spacer a nawet to ona mnie czesto na wyjscie namawiala w okresie gdy cierpialam na bole glowy
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam, że od 20 tygodnia warto zacząć kompletować wyprawkę dla dziecka... Kosmetyki, trochę ubranek, artykuły do pielęgnacji, bo (dokładnie tak tam było napisane) czasem do porodu dochodzi już w 25 tygodniu ciąży i kobiety są zdane same na siebie. No, trochę w tym racji, muszę przyznać... Poza tym dobrze byłoby te wydatki rozłożyć. Macie zamiar zacząć kupować niebawem takie rzeczy jak termometr do kąpieli, szczoteczkę do włosów, oliwki, kremy na odparzenia itp itd? Ja na połóweczkę, 16 marca, wyskoczę na drobne zakupy pielęgnacyjne do Rossmanna. Akurat to moje imieninyAniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyJa jestem uzalezniona od remontu pokoiku bo na prawde nie mam gdzie tego trzymac a nie chce upychac tego po roznych katach
mysle ze juz pod koniec marca powinnismy miec zrobiony ten pokoik na gotowo wowczas bede mogla zaczac cos kupowac
Tak sobie mysle ze dziecko urodzone w 25tc ma raczej male szanse na przezycieno chyba ze sie myle ale jesli nawet to przeciez i tak musialoby zostac w szpitalu... ja mam nadzieje ze donosze ciaze do konca!
Zamierzam zaten rozkladac zakupy "na raty".Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
hej kobietki...
ja od dziś mam już wolne... trochę mnie to martwi bo będę tęskniła za pracą i dziewczynami... ale już mi było za ciężko pracować na zmiany...
lanusia skusiłaś mnie tym pepco i chyba też pojadę zobaczyć co tam mają... a do kiedy jest ta promocja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie duzo dziewczyn sie dawno nie odzywalo..
Paulia? Celia? Amela?
My bylismy na spacerku i w restauracji. Ja zjadlam lososia z ziemniaczkami ale pojadlam
Teraz wrocilam do domku, zaraz jakies owoce zjem bo mam smaka. Sama zostalam bo maz pojechal mecze ogladac i obstawiac..
Jakis serial czy film musze sobie znalezc, bo cicho tak samej w domu :p
Co do ubranej to macie duzo racji, oryginalnych nie trzeba kupowac wiadomo, ale co do jakosci pepco ja mam duze watpliwosci. Jak dla malego dziecka jak dla mnie jakosc ma duze znaczenie, a tam duzo rzeczy jest sztucznych i sztywnych.. Ale moze sie myle, nie wiem jak wygladaja wszystkie ubranka..
Mysle ze w polowie marca powoli zaczne cos kupowac, pare ubranej napewno heh :pSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda ale w pepco jest tez sporo ubranek bawelnianych i mieciutkich
wiem bo dla siostry kupowalam i na perawde mozna kupic jakosciowo dobre rzeczy
Ja zjadlam obiad i paczka na deser, synus tak kopnal dwa razy ze az mi sie brzuch poruszyl!Magda2013, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/deee206589843.jpg.html
Oto moj brzuszek dzisiaj
A ja po zakupach jestem,kupilam sobie legginsy,bluzke ciazowa juz na lato,bluzke w paski i stanik. Zakupy sie udaly a zaraz jedziemy do znajomych. Dzis ostatnia sobota karnawalu
Porownywalam moje 3 zdjecia brzucha-sprzed 2 tyg.i sprzed 4 i powiem wam ze widac roznice i to spora. U mnie najbardziej ponizej pepka brzuch wystajeRuda27, Sylka, Camille87, Kajoni, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej...ja miałam ciężki dzien...ale piękny
na spontanie pojechaliśmy do Niemiec na zakupy ciazowe dla mnie
kupiłam jeansy, spodnie cieniutkie na ciepła wiosnę i lato i 5 bluzek
wszystko w h&m. Kurcze ze u nas na wsi w Szczecinie nie ma działu h&m mama. Mamy 2 te sklepy ale działu dla mam nie ma i szlag mnie trafia. A w Niemczech 50 km od granicy wszystko jest.
Madzia brzuszek pięknytak jak napisała Camille typowo ciazowy
Trochę sie boje bo dostałam potworny katar... Gardło nie boli, wszystko okey tylko ten katar...obym sie nie rozłożyła.Ruda27, MILA lubią tę wiadomość