Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moni& wrote:Madzikovu jak bedziesz siw wygrzewac to napewno katar szybko minie
ja tez powoki zaczynam myslec o jakims plaszczyku bo kurtka jest opieta ale jeszcze jakia miesiac i moze byc za ciasna
ja wczoraj bylam w lesie na ognisku z mezem a dzisiaj idziemy na spacerek zaraz a po poludniu na urodziby do kuzynki. milego dnia laseczkiJa dziś sama siedze bo mąż na 14 h w pracy
No ale w spokoju ponadrabiam wszystkie forumowe zaległości, może się na jakiś spacerek wybiore, chociaż nie mam w czym! Rano byłam w kościele w odpiętej kurtce i to był błąd, bo nie dość że wygladałam jak osioł to jeszcze mi zimo było! KONIECZNIE MUSZĘ COŚ KUPIĆ.
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Na katar z domowych sposobów polecam jeszcze mleko z czosnkiem i miodem, stawia na nogi
Albo pyszną śląską wodzionkę
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nezumi witaj...
co do płaszczyka to popatrz na allegro tam jest dużo... ja mam z H&Mu też bo wydaje mi się najfajniejszy... zerknij może coś wybierzesz..
madzikowy amela dużo zdrówka... kurujcie się bo wiosna za pasem...
-
positive wrote:nezumi witaj...
co do płaszczyka to popatrz na allegro tam jest dużo... ja mam z H&Mu też bo wydaje mi się najfajniejszy... zerknij może coś wybierzesz..
madzikowy amela dużo zdrówka... kurujcie się bo wiosna za pasem...w przyszłym tygodniu jadę do Katowic to się rozejrzę po Silesi, tamjest duży H&M, C&A więc moze coś znajdę
-
pekinka82 wrote:DZIEWCZYNKI KIEDY PLANUJECIE ZAKUP WÓZKA...I ŁÓŻECZKA???
) i tak mam dwa wozy ( gondole - bo spacerówki są wyeksploatowane doszczętnie) biało-granatowa Marita i pomarańczowo-czarny ( całkiem nowy nieużywany - gondola) ale nie znam marki. więc ten wydatek póki co odpada, dopiero za spacerówką się będziemy rozglądać.
a łóżeczko myślałam żeby tak w czerwcu, jak będziemy mieć gotową sypialnie, bo niestety cały czas walczymy z remontem naszego domku, w tym czasie mieszkamy u teściowa (o zgrozo!)pekinka82, Kajoni lubią tę wiadomość
-
jedyne za czym się rozglądam intensywnie to fotelik samochodowy z możliwością adaptacji na wózek, taki 0-13 kg, teoretycznie też mam, ale jego stan pozostawia wiele do życzenia.
a co do łóżeczka, to zastanawiałam się nad kołyską - która można przerobić na zwykłe łóżeczko i dostawkę do łóżka rodziców, na allegro jest pan który takie cuda robi i cena też nie jest wygórowana bo juz do 150 zł z litego drewna sosnowego, jedyny minus to dł 90 cm.pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa lozeczko i wozek to wczesniej w czerwcu-lipcu.. Tzn mysle ze predzej lipiec
wozka juz sie doczekac nie moge :p
Urzadzac jeszcze nic nie urzadzamy, musimy poczekac jak sie rozwinie u nas sytuacja z mieszkaniem itd..Kajoni, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
hej Nezumi! Dawno Ciebie nie było, fajnie że wróciliście cali, zdrowi i pełni zapału.
Ja dziś miałam iść na zajęcia, ale zakrwawiony nos znowu dał się we znaki, to wolałam sobie darować, pojechaliśmy z mężem do kościoła i później do PepcoWczoraj wieczorem jeszcze przed snem podczytywałam Was i mnie skusiłyście na Pepco. Kupiłam 3 bodziaki z długim rękawem i takie cudne spodenki,legginsy (to razem ze stopkami) dla maluszka. Od razu kupiłam sobie wielkie przezroczyste pudło zamykane żeby sobie powoli moje skarby dla Bobasa składać.
Co do przeziębienia, to jakiś miesiąc temu jak leżałam chora to mnie pomógł Prenalen i mleko z masłem i miodem, syrop z cebuli, herbata z sokiem malinowym albo z cytryną.
Mnie się gotować nie chce, mam smak na kebab i mąż chyba nie będzie miał wyjścia jak zamówić mi go.
W Krakowie dalej mgła, zimno, a miało być słońce i 12 stopni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:01
nezumi lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja lozeczko i wozek to wczesniej w czerwcu-lipcu.. Tzn mysle ze predzej lipiec
wozka juz sie doczekac nie moge :p
Urzadzac jeszcze nic nie urzadzamy, musimy poczekac jak sie rozwinie u nas sytuacja z mieszkaniem itd..nezumi lubi tę wiadomość
-
Ruda no to podobnie jak u nas tylko ze my czekamy na koniec remontu.
http://allegro.pl/kolyska-przystawka-lozeczko-3w1-filip-materac-i3993955365.html
znalazłam to łóżeczko. -
nick nieaktualnyKajoni ja tez zaczne :p mialam czekac do kwietnia maja, ale jak widze jak wy buszujecie i kupujecie ubranka to juz sie w marcu skusze :p w polowie marca przyjedzie koleznaka do nas i jedziemy na zakupy to mojego kochanego sklepu.. A tam to sie obkupie dla maluszka ze ho ho :p
Nezumi ciekawe to lozeczko
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Co z tym Pepco??? Ja byłam ostanio i ciężko coś kupić jak się nie zna płci
Jedynie pudło by mi się przydało