Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
pekinka82 wrote:Ja chyba też zacznę powoli gromadzić... Myślę o łóżeczku turystycznym
są takie urocze
I będę troszkę się przenosić z maluszkiem, to tu to tam...Zatem się przyda.
-
nezumi wrote:Co z tym Pepco??? Ja byłam ostanio i ciężko coś kupić jak się nie zna płci
Jedynie pudło by mi się przydało
nie robię reklamy ?
-
nezumi wrote:Jak kupisz dobry materac to spoko, ale na wszystkich forach i we wszystkich poradnikach jakie czytałam łóżeczka turystyczne jako stałe są odradzane. Moja mama używała jako doraźne.
Czytałam dużo opinii... Co do materaca owszem, zgadzam się.. Ale znalazłam dużo pozytywnych wypowiedzi na temat łóżeczek turystycznych. Wszystko zależy od firmy i wykonania.....nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to w przyszłm tygodniu się przejdę do Pepco popatrzeć co tam mają.
Kajoni super że już wiesz że chłopiec! Zawsze to coś. Ja się już nie mogę doczekać. Mąż na początku mnie namawiał żeby nie pytać o płeć, że niespodzianka etc. a teraz sam chce wiedzieć bardziej nić jaKajoni lubi tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Czytałam dużo opinii... Co do materaca owszem, zgadzam się.. Ale znalazłam dużo pozytywnych wypowiedzi na temat łóżeczek turystycznych. Wszystko zależy od firmy i wykonania.....
pekinka82, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzwa a ja sie zle czulam od samego rana biegunke mialam a przed chwil ledwo do toalety dobieglam i wymiotowalam
wczoraj jadlam zapiekanke z budki ale znajomego - wszystko swieze a wczesniej sos slodko kwasny z puszki (bez chemii) ehh .... nie jem wiecej takich rzeczy, mam nadzieje ze to jednorazowe wymioty a nie jakies zatrucie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 14:07
-
Camille87 wrote:Kuzwa a ja sie zle czulam od samego rana biegunke mialam a przed chwil ledwo do toalety dobieglam i wymiotowalam
wczoraj jadlam zapiekanke z budki ale znajomego - wszystko swieze a wczesniej sos slodko kwasny z puszki (bez chemii) ehh .... nie jem wiecej takich rzeczy, mam nadzieje ze to jednorazowe wymioty a nie jakies zatrucie..
ja dziś rano wypiłam kawę i też ledwo zdążyłam
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:A Tobie jeszcze wymioty nie przeszly czy to tez jednorazowy wypadek?
Wymioty i mdłości mi przeszły. Teraz natomiast doskwiera mi refluksAle z tym się da żyć, bo wcześniej różnie bywało
-
nick nieaktualny
-
Ech co zrobić... przecież ciąża to nie choroba :p
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Wy wymioty, a ja krew z nosa. Dobrze, że biorę jednak ten Prenatal Classic z dużą ilością żelaza to mi nadrabia.
-
nick nieaktualnyHehe ja tam j tak sie ciesze z tej zgagi bo jak sie cofne jakis miesiac czy troche dalej jakie ja mialam mdlosci, wymioty, calodniowe bole glowy (jak nie migreny) to mam ciarki i w porownaniu z tamtym okresem to czuje sie rewelacyjnie
nezumi lubi tę wiadomość
-
Halo ja dziś miło spędziłam dzień obiad na mieście potem lody i spacer aż zachciało się żyć no ale przed wyjazdem nospa forte zjedzona i modlenie się żeby skurcze nie łapały... No a wogóle moja wielmożna teściowa od tyg się nie odzywa nawet do wnuczki nie przyjedzie eh mąż stwierdził że jak będzie kasę potrzebować to przyjedzie
-
Witaj spowrotem Nezumi
. Fajnie, że znowu jesteś z nami, no i przede wszystkim, że te nieznosne nudności i ogólne osłabienie już za Tobą...
OlaMnaola, witaj wśród Sierpniówek 2014!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 17:56
nezumi lubi tę wiadomość