Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech kochane byłam jak Zombie....
Właśnie wróciłam z kawki z teściową, taki niedzielny rytuał. W sumie to z teściową jest raz lepiej raz gorzej, ale od kiedy jestem w ciązy to się uspokoiła -
nick nieaktualnyNezumi no to dobrze ze masz lepszy konakt z tesciowa
Ja mam swoja fajna na szczescienarzekac nie moge :p
My bylismy na spacerze w parku i na kebabie :p nie planowany byl a taki dobry heh...
Teraz odpoczywamy..
Jak mija wam dzien dziewczyny?
Camille jak sie czujesz?nezumi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Witaj Nezumi
ciesze sie ze u Ciebie wszystko gra,teraz bede trzymala kciuki za obrone
Kiedy teraz idziesz do lekarza ? Ja ide juz w czwartek na polowkowe-chyba jako jedna z pierwszych
U mnie na wizycie mies.temu wyszla na 93% coreczka. Zobaczymy teraz.
Camille my tak samo wrocilismy od znajomych o 1:30Troche sobie potanczylam. Fajnie bylo.
Kurde rano albo w nocy wyszla mi opryszczka w kaciku ust. Wiem ze ktoras z was tez miala to cholerstwo niedawno. Co stosowalyscie ?? Czytalam ze Sonol mozna uzywac ale nie wiemsmaruje sobie sokiem z cebuli. I wogole czytalam ze jest niebezpieczna w ciazy
Eh..chyba zadzwonie jutro do gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 18:46
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Magda ja miałam opryszczkę i stosowałam plastry compeed. Podobno można też smarować zoviraxem lub vratizolinem, ponieważ wchłanianie z tak małej powierzchni skóry jest znikome. Tym bardziej, ze jesteśmy już w II trymestrze. Ale ja nie lubię maści, więc plasterki sprawdziły się doskonale
Niestety mi przy opryszczce zawsze towarzyszy ból głowy i ogólnie jestem strasznie rozbita, ale to już niestety trzeba jakoś przeboleć.. -
Magda2013 następną wizyte mam 12 marca. Połówkowe? Nie wiem pewnie teraz się umówimy. Jak na najbliższej wizycie będzie mi robił USG to podpytam o płeć... chociaż na tym aparacie w przychodni mało co widać więc pewnie lipa...
Kebaby? Co ja czytam? Takie żarcie? No dobra przyznaję dwa tygodnie temu też jadłam.... Ale już sobie przyrzekłam że ostani raz! Bo same świństwa są. Teraz nadrabiam zdrowym jedzeniem. Dziś na kolację twarożek z rzodkiewką, papryką, czosnkiem i szpinakiemPychotka. Już wcięłam 3 kanapki
-
Sylka dzieki,jutro pojde do apteki. Ja nie mam na szczescie przy tym bolu glowy.
Ale ostatnio cos mnie wlasnie glowa zaczela pobolewac. Raz wzielam pol apau i przeszlo. Ogolnie staram sie nie brac tabletek. Przewaznie glowa boli mnie pod wieczor wtedy sie szybko kapie i ide spac.
A dzis znowu poczulam takie lciutenkie pukanie pod pepkiemciekawe co to ?
Ruda27, Jus1985, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ee tam, kebaby raz na jakis czas ńie sa zle
Madzia ale zazdroszcze tego pukania, czytam sobie inne fora i wiekszosc kobiet mialo w 19-20 tyg.. Takze musze jeszcze troche poczekac
Jestem dziś jakaś zmęczona. CHyba zaraz pójde się okąpać i spać... -
OlaMnaola wrote:Przygotowujecie się już na przyjście maleństwa na świat? jakieś pierwsze zakupy odbyłyście?
Kajoni lubi tę wiadomość
-
OlaMnaola wrote:Przygotowujecie się już na przyjście maleństwa na świat? jakieś pierwsze zakupy odbyłyście?
nezumi lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:JA miałam dziś jeść kebab na obiad, to nas teściowa zaprosiła do siebie na obiad, to mieliśmy zamówić na kolacje, to szwagierka zawołała na pączki i dalej obchodzę się smakiem... :]
takiego mi smaka na tego kebaba narobiłyście ze sobie w tygodniu chyba zrobię
i wam też polecam - ZROBIĆ SOBIE! przynajmniej wiadomo co tam pakujecieRuda27 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:krem na rozstępy
jaki krem na rozstępy polecasz? przyznam sie , że używam tylko kremu nawilżającego dla skóry przesuszonej i w sumie nic więcej. Kosmetyczka polecała siostrze olej ryżowy. Według mojej siostry bardzo dobrze nawilża ale i tak rozstępy jej wyszły. Podobno zależne to jest od skóry danej osoby niektóre są bardziej podatne na rozstępy, a niektóre mniej. Mi osobiście po pierwszej ciąży wyszły rozstępy na piersiach przez problemy z karmieniem naturalnym. -
nezumi wrote:
takiego mi smaka na tego kebaba narobiłyście ze sobie w tygodniu chyba zrobię
i wam też polecam - ZROBIĆ SOBIE! przynajmniej wiadomo co tam pakujeciebo ja w sumie z kebaba to najbardziej lubię bułkę i sos pikantny
nezumi lubi tę wiadomość
-
Zakupy dla maleństwa też robiłam
body - różne z kategorii NO SEX
spodenki
geterki
bluzeczki
polarek
i przecudnej urody tenisówki -
OlaMnaola wrote:jaki krem na rozstępy polecasz? przyznam sie , że używam tylko kremu nawilżającego dla skóry przesuszonej i w sumie nic więcej. Kosmetyczka polecała siostrze olej ryżowy. Według mojej siostry bardzo dobrze nawilża ale i tak rozstępy jej wyszły. Podobno zależne to jest od skóry danej osoby niektóre są bardziej podatne na rozstępy, a niektóre mniej. Mi osobiście po pierwszej ciąży wyszły rozstępy na piersiach przez problemy z karmieniem naturalnym.
-
Kajoni wrote:a ja chyba sobie machnę gyros
bo ja w sumie z kebaba to najbardziej lubię bułkę i sos pikantny
a jak robisz gyros??? co to? jak to? -
nezumi wrote:a ja jak jem to tylko w cieście.
a jak robisz gyros??? co to? jak to?
Mięsko np. z kurczaka w kawałeczki się kroi i smaży z przyprawą do gyrosa, ogórki konserwowe, kukurydza, cebula, sałata pekińska, kechup i majonez.Warstwy układamy następująco (od spodu): -mięso -keczup -ogórki -cebula -kukurydza -majonez -keczup -kapusta Wierzchnią warstwę, czyli kapustę, można udekorować majonezem i keczupem. Ja jeszcze dodaje pomidorkiOlaMnaola, nezumi lubią tę wiadomość