X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż kochane idę się położyc, puszczam serial i czekam na ojca rodziny :D
    Bye :*

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Daria ale wcale nikt nie powiedzial ze musisz dwa tygodnie czekac bo to pukanie moze przyjsc w kazdej chwili nawet zaraz teraz jutro ;-) ja tez sie nie spodziewalam bo nawet do siostry dzwonilam pytac kiedy czula pierwsze ruchy i wlasnie podczas tej rozmowy poczulam :-) jakbym wywolala hehe
    Zycze Ci Slonce zebys jak najszybciej poczula a usg sie nie obawiaj nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza :D

Ja wiem wiem, ale znajac moje szczescie i to jak niecierpliwie czekam, to synek odezwie sie najpizniej jak sie da :p
    Co do wizyty to wiesz boje sie bo mialam juz naprawde duzo usg, mialam ostatnio 22.02 i polowkowe 19.03 wiec wolalabym teraz zas nie miec.. Ale zobaczymy czy mam cos w ogole do powiedzenia u tego za przeproszeniem debila.. Co wizyte nede miala stresa bo ostatnio tak mi wymaz bral ze caly patycske byl we krwi i krawilam i do tego placz caly dzien i zamartwianie sie.. No ale zobaczymy,mmoze teraz mnie tylko zbada a na poczatku kwietnia Zrobi usg. Dam znac w srode wieczorem :) dzieki Kamilka za pocieszenie <3

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nezumi napisalam Ci wiadomosc looknij ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ale to w Austrii masz takiego zajebistego gina??

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w austrii :( w pl mam super lekarza i to jego sie slucham.. Tutaj musze chodzic ze wzgledu na papiery i pieniadze pozniej..

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    Była reakcja?
    jasne, sprawdzaj swoje prywatne wiadomości tu na forum

nezumi lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam dziewczynki myć się i do łózia. Do jutra!

Camille87 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz nawet jesli zrobi to usg to uwierz nic sie nie stanie :-) a niedlugo wyjasni sie sprawa z tym gdzie bedziecie mieszkac i wtedy bedziesz moze chodzila juz tylko do jednego gina :-) ja mam wizyte dopiero za niecale dwa tygodnie ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kamilko :) 2 tyg zleca szybko, ja czekam na 19 i polowkowe :D
    Uciekam spac myszki dobranoc !

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-)

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wrocilam do domu z urodzin, fajnie sie tak spotkac z rodzinka w wiekszym gronie. no i wszyscy mowili ze widac fajnie brzusio :P
    Ruda widzisz a ja bym znowu chciala usg na kazdej wizycie a tu lipa :P ale moj maluszek daje o sobie znac coraz czesciej bo dzisiaj znowu czulam pukanie :)
    ide spac dobranoc :*

Camille87, Ruda27, nezumi, Kajoni, amela lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Moni ja tez teraz codziennie czuje ruchy po kilka razy na dzien :-)
    Co do brzuszka to juz chyba zadna z nas nie jest w stanie go ukryc :-)

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!
    W nocy mialam stuk.. Tylko, ja teraz nie wiem czy to na zywo bylo czy przez sen :( przylozylam reke jak sie przebudzilam i akurat poczulam.. I to takie realne, pozniej o tym myslalam, ale jak juz rano wstalam to zglupialam i sama nie wiem czy snilam ze snilam i poczulam maluszka, czy rzeczywiscie w nocy akurat dotknelam brzucha i synek dal znac.. Ehh no szkoda
    To tyle co chcialam sie z rana podzielic :p
    Milego dnia wszystkim :)

Moni&, Camille87, Madzikovy, Kajoni, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda może maluszek powoli daje znaki! :) gratulacje :*

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mońis mam wielka nadzieje, ze to nie byl sen :p jak poczuje znowu i tak samo, to bede wiedziala ze tamto bylo naprawde.. Bo pamietam to pukniecie :)
    Jakie plany dzisiaj Monia?

• kada24 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda napewno było stuk... !!! Mały daje znać

Ruda27 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane jestescie! Oby tak bylo bo normalnie budzilam sie pozniej w nocy i myslalam o tym i dzisiaj rano tez od razu... :D

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a planow na razie nie mam, moj M pojechal do pracy, po poludniu musze samochod od mechanika odebrac a tak to nudy, komp,, jakas ksiiazka i dzien zleci. dzis juz niestety nie ma takiej pieknej pogody jak wczoraj

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciala sama pobyc w domu i nie chodzic do pracy :p na szczescie chodze na 3,5 h ale i tak sie ciagna strasznie.. Za niedlugo pojde na l4 i tak :p
    Oby juz ta wiosna przyszla i bedzie sie chcialo duzo wiecej :)

Moni& lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz nie siedze sama w domu bo teraz mieszkamy z rodzicami mojego M ale nie narzekam bo z tesciami zawsze sie dogadywałam :) teraz przynajmniej zaoszczedzimy wiecej pieniedzy.
    dzisiaj znowu mnie w nocy koszmary nawiedzały, takie "żywe sny". dużo tego bylo ale zapamietałam sen o kupowaniu czarnej sukni oczywiscie zaraz w sennik online i wyczytałam że to oznacza żałobe (tak, ta która pisała że juz nie wierzy w sny:/). jakiś lek mam mam nadzieje że zapomne o tym śnie. wolałabym czasem żeby mi sie nic nie sniło:/

Monis
    8b9686f91d.png
‹‹ 474 475 476 477 478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ