Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóż kochane idę się położyc, puszczam serial i czekam na ojca rodziny
Bye :* -
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria ale wcale nikt nie powiedzial ze musisz dwa tygodnie czekac bo to pukanie moze przyjsc w kazdej chwili nawet zaraz teraz jutro
ja tez sie nie spodziewalam bo nawet do siostry dzwonilam pytac kiedy czula pierwsze ruchy i wlasnie podczas tej rozmowy poczulam
jakbym wywolala hehe
Zycze Ci Slonce zebys jak najszybciej poczula a usg sie nie obawiaj nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza
Ja wiem wiem, ale znajac moje szczescie i to jak niecierpliwie czekam, to synek odezwie sie najpizniej jak sie da :p
Co do wizyty to wiesz boje sie bo mialam juz naprawde duzo usg, mialam ostatnio 22.02 i polowkowe 19.03 wiec wolalabym teraz zas nie miec.. Ale zobaczymy czy mam cos w ogole do powiedzenia u tego za przeproszeniem debila.. Co wizyte nede miala stresa bo ostatnio tak mi wymaz bral ze caly patycske byl we krwi i krawilam i do tego placz caly dzien i zamartwianie sie.. No ale zobaczymy,mmoze teraz mnie tylko zbada a na poczatku kwietnia Zrobi usg. Dam znac w srode wieczoremdzieki Kamilka za pocieszenie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wrocilam do domu z urodzin, fajnie sie tak spotkac z rodzinka w wiekszym gronie. no i wszyscy mowili ze widac fajnie brzusio
Ruda widzisz a ja bym znowu chciala usg na kazdej wizycie a tu lipaale moj maluszek daje o sobie znac coraz czesciej bo dzisiaj znowu czulam pukanie
ide spac dobranoc :*Camille87, Ruda27, nezumi, Kajoni, amela lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane!
W nocy mialam stuk.. Tylko, ja teraz nie wiem czy to na zywo bylo czy przez senprzylozylam reke jak sie przebudzilam i akurat poczulam.. I to takie realne, pozniej o tym myslalam, ale jak juz rano wstalam to zglupialam i sama nie wiem czy snilam ze snilam i poczulam maluszka, czy rzeczywiscie w nocy akurat dotknelam brzucha i synek dal znac.. Ehh no szkoda
To tyle co chcialam sie z rana podzielic :p
Milego dnia wszystkimMoni&, Camille87, Madzikovy, Kajoni, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz nie siedze sama w domu bo teraz mieszkamy z rodzicami mojego M ale nie narzekam bo z tesciami zawsze sie dogadywałam
teraz przynajmniej zaoszczedzimy wiecej pieniedzy.
dzisiaj znowu mnie w nocy koszmary nawiedzały, takie "żywe sny". dużo tego bylo ale zapamietałam sen o kupowaniu czarnej sukni oczywiscie zaraz w sennik online i wyczytałam że to oznacza żałobe (tak, ta która pisała że juz nie wierzy w sny:/). jakiś lek mam mam nadzieje że zapomne o tym śnie. wolałabym czasem żeby mi sie nic nie sniło:/Monis
[/link]