Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam ostatnio dwie sukieneczki
Ginekolog powiadomił mnie i męża że najprawdopodobniej urodzi się nam dziewczynka. Bardzo byśmy chcieli ponieważ mamy 4 letniego chłopca, ale najważniejsze żeby dziecko było zdrowe. Synek pragnie mieć brata na ostatnim USG powiedział lekarzowi, że to będzie chłopiec a nie dziewczynka
Po za tym nie ufam lekarzowi, że w 16 tygodniu można być pewnym co do płci dziecka. Już przy pierwszej ciąży gin powiedział ze będzie dziewczynka na 90% a na badaniu 3d okazało sie, że jednak chłopczyk.
Niebieska, Lanusia93, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:taka sałateczka poziomowa.
Mięsko np. z kurczaka w kawałeczki się kroi i smaży z przyprawą do gyrosa, ogórki konserwowe, kukurydza, cebula, sałata pekińska, kechup i majonez.Warstwy układamy następująco (od spodu): -mięso -keczup -ogórki -cebula -kukurydza -majonez -keczup -kapusta Wierzchnią warstwę, czyli kapustę, można udekorować majonezem i keczupem. Ja jeszcze dodaje pomidorki
Ja także w ten sposób przyrządzam gyrosa -
nick nieaktualnyKajoni my mielismy dzisiaj zrobic gyrosa, wszystko kupilismy i nam sie nie chcialo :p podejrzewam ze jutro zrobie, uwielbiam ja
Ja uzywam oliwki z rosmanna dla mam i takie maslo, ale kupilam tez krem z bielendu jak maslo sie skonczy.. Planuje kupic mustelle za miesiac..
Ja juz w lozku, zaraz bede pewnie szla spac.. Wczoraj poszlam ok 22 i juz miala, nadzieje ze wstane pozńiej i co?! Ok 6... Takze chyba obojetne o ktorej sie klade, 6-7 to moja pora wstawania :p -
Ruda27 wrote:Kajoni my mielismy dzisiaj zrobic gyrosa, wszystko kupilismy i nam sie nie chcialo :p podejrzewam ze jutro zrobie, uwielbiam ja
Ja uzywam oliwki z rosmanna dla mam i takie maslo, ale kupilam tez krem z bielendu jak maslo sie skonczy.. Planuje kupic mustelle za miesiac..
Ja juz w lozku, zaraz bede pewnie szla spac.. Wczoraj poszlam ok 22 i juz miala, nadzieje ze wstane pozńiej i co?! Ok 6... Takze chyba obojetne o ktorej sie klade, 6-7 to moja pora wstawania :p
mnie brakuje kapusty pekińskiej. Może jutro podskoczę do sklepu i kupię.
Ja używam emulsji Babydream z rossmana. Ja jakoś wieczorami w ogóle spać nie mogę. Po południu mnie ścina, choć często nie śpie po południu, bo nie mam czasu na to, ale i tak wieczorem mogłabym siedzieć, siedzieć, a rano też znowu jak się budzę jak mąż wstaje to później też ciężko zasnąćMacca lubi tę wiadomość
-
teraz sobie przypominam że też kiedyś meżowi na urodziny robiłam taką sałatkę :)faktycznie jest pyszna
Ruda ja tez już w łóżku, właśnie wróciłam spod mprysznica, porządnie się natarłam myjką i wmasowałam Ziajęskóra jest super! elastyczna i nawilżona. Pod prysznicem do masażu myjka używam żelu z oliwką Lirene - trafiłam kiedyś na promocję w Rosmanie i wzięłam, teraz żałuję że tylko jedną szt bo ten żel jest super!!!!
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni tez mam babydream ale olejek
narazie rozetspow ciazowych nie mam.. Oby tak zostalo :p
Co do spania ja mimo ze spiaca w dzien jestem czasami to zasnac nie umiem, za to ok 20.30-21.30 w lozku jestem i moja pora to jest i rano wstaje ok 6-7.. Przynajmniej dzien mam dluSzy hehe :pKajoni, Macca lubią tę wiadomość
-
ja ze spaniem to bardzo różnie... czasem śpię nawet do 13m a czasem tak jak dziś np wstaję o 6.30.... spać zazwyczaj chodzę ok.23 bo na męża czekam aż z pracy wróci...
-
Kajoni wrote:normalnie muszę się na tym fejsie nauczyć która dziewczyna to która
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koniecznie chce do tej grupy
-
nick nieaktualnyKamilka to sie ciesze! Czyli to bylo tylko wczorajsze jedzonko...
Kurcze nie wiecie jak wam tych ruchow zazdroszcze,, ja podejrzewam ze jeszcze 2 tyg bede musiala czekac, a z tym wiaze sie oczywiscie zamartwianie czy jest wszystko okw srode mam wizyte u gina, ale wolalabym zeby mi usg nie robil, ale zobaczymy co ten powie.. Nie lubie go strasznie, ale musze te pare wizyt przebolec bo w tym chorym kraju ja sobie lekarza kiedy chce zmieńiac nie moge
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Aggie ! Aggie! Gdzie jesteś? Mam nadzieję że usłyszy
-
Kajoni wrote:haha ja też ją tak wołałam jak chciałam się dostać do niej
-
nick nieaktualnyDaria ale wcale nikt nie powiedzial ze musisz dwa tygodnie czekac bo to pukanie moze przyjsc w kazdej chwili nawet zaraz teraz jutro
ja tez sie nie spodziewalam bo nawet do siostry dzwonilam pytac kiedy czula pierwsze ruchy i wlasnie podczas tej rozmowy poczulam
jakbym wywolala hehe
Zycze Ci Slonce zebys jak najszybciej poczula a usg sie nie obawiaj nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza -
W sumie głupio pytam przecież jesteś w grupie
Zaprosiłam ją do Przyjaciółek pewnie się drapie po głowie i zastanawia 'kto to ta nezumi"Aggie lubi tę wiadomość