Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KOCHANE!!! Żyję! TZN wracam do żywych
Po wielu dniach mdłości, senności, chronicznego zmęczenia i niemocy która ogarnęła moje ciało, oto ożyłam! Praca magisterska w międzyczasie prawie skończona
Dumnie wkroczyliśmy w II trymestr, czekamy na pierwsze ruchy, brzusio już widać że ho ho więć ciąża pełną krasą! Mama i tata zadowoleni
Dziękuję Wam za pamięć i mam nadzieje że nie zapomniałyście o mniekarm3lka, Camille87, Niebieska, Madzikovy, Jus1985, amela, Lanusia93, Kajoni, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Jej nezumi witamy spowrotem!!!
Ciesze sie ze u was wszystko dobrze
Czekamy na zdjcie brzuszka :pChociaż początki były bardzo ciężkie, serio nie potrafiłam wyjść z łóżka. Ale za to teraz mam w sobie dużo energii i chęci na wszystko
Jestem bardzo entuzjastycznie nastawiona do wszystkiego
Mimo że szybko się męczę i wejście po schodach równa się zadyszce (nigdy nie miałam dobrej kondycji :p ) to mi się chce!
A co u Was kochane????? jakieś dobre wiadomości????Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska cześć
ale masz sliczny brzuszek
u mnie to w porównaniu z twoim wielki brzuchol jest
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Kochane nie mam się w co ubrać
Szukam jakieś ładnej kurteczki/płaszczyka na wiosnę, możecie polecić jakiś sklep z ciuchami dla ciężarnych????????
-
nick nieaktualny
-
Witaj Nezumi
cieszę sie ze wróciłas w pełnej krasie
Miałam dziś nad morze jechać i du...blada. Katar jest nie do zniesienia wiec wygrzewam sie w łóżku. Jestes sposoby na katar? Czy tylko herbata ? Ja robię sobie taka mega z połowa cytryny wcisnietej, z 2 lyzkami soku z czarnej porzeczki plus imbir. Ma ktoś lepsza miksture?
Nezumi ja plaszczyk kupuje jedyny jaki jest w h&m mama bo jak byłam u nas w 2 sklepach ciazowych to paść mozna... Wyglada to gorzej niż w zakładzie pogrzebowym. A moda lat... Nie wiem których.... BleeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 10:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane, nie było mnie kilka dni ale mamy małe zamieszanie w domu
Nie sposób jest Was nadrobić ale postaram się później.
Nezumi no witaj ! No to miałas tak samo jak ja, ja wróciłam jakoś w 11 tygodniu do świata żywych i narazie jest wszystko ok/
W czwartek lece do gina i w końcu podejrzę swoją kruszynkę
Nezumi a jak u Ciebie po prenatalnych ? znasz płeć ?Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
TO moja pierwsza ciąża.
Po badaniach ( nie prenatalnych - tylko USG 4D) wszsytko dobrze, ale maluszek cały czas pupą był do nas obrócony wiec płci nie znamy. Za jakiś czas kolejne USG, wiec moze wtedy się pokaże. Na razie, poniewaz nie potrafię się oprzeć, kupuję ubranka, skarpetunie i buciczki NO SEX -
Ja na katar biore syrop Prenalen
-
Madzikovu jak bedziesz siw wygrzewac to napewno katar szybko minie
ja tez powoki zaczynam myslec o jakims plaszczyku bo kurtka jest opieta ale jeszcze jakia miesiac i moze byc za ciasna
ja wczoraj bylam w lesie na ognisku z mezem a dzisiaj idziemy na spacerek zaraz a po poludniu na urodziby do kuzynki. milego dnia laseczkiMonis
[/link]