Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiablo ustaw sobie suwaczek
Ja slyszalam ze szycie, zdjecie szwow boli.. Ale to nie wiem jak jest teraz i jak bedzie, wole o tym nie myslec :p
Co do badania polowkowego ja sama nie mam pojecia, ale napewno dluzej niz zwykle usg :pMoni&, Diablo lubią tę wiadomość
-
Wydaje mi sie, że jak przeżyjemy ból porodowy to nie straszne dla nas bedzie jakies tam zdejmowanie szwów:P Wiec odwagi dziewczyny
Kurde jak bede rodzic to zażycze sobie dostep do wifi i bede do Was pisac ze smartfona, zebyscie mnie wspierały
:P:P
Magda2013, Camille87, Jus1985, Mika 28, celia, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDiablo tak musisz wejsc na ktorys suwaczek od nas i ustawic swoj, pozniej link z tego suwaczka wkleic w ustawieniach jako podpis
Jakies szwy sa rozpuszczane ale nie wiem jakie i co i jak.. Damy rade dziewczyny :p
Mnie cos brzuch boli, chyba od soku za duzo wypilam i taka wzdeta sie czujeDiablo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez wyplata juz wplynela
pierwsza z zusu
Kochane zrobilam takie zajebiaszcze spagetti ze w szoku jestem
Parafrazujac slowa ksiecia Ikthorna z Gumisiow - wiedzialam ze jestem genialna ale dzis przeszlam sama siebie
A nawiazujac do waszej dyskusji chyba nie ma sie co bac naciecia i zszywania,
Tak jak pisze Moni jak przezyjemy skurcze i porod to szycie to bedzie pikus
Moja siostra mowila ze nie czula nacinania a miala je w obydwu ciazach.. niestety zszywal ja jakis konowal gdzie znieczulenie nie dzialalo i ja strasznie bolaloale zyje i ma sie dobrze
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do wypłaty to mi wpłynęła większa z ZUSu.
Byłam u Pani promotor i na szczęście przyjęła mnie ciepłoChyba tez juz chce jak najszybciej zakończyć temat mojej magisterki.
Wybaczcie że rzadko na forum zaglądam, na fejsie siedzeNo i znalazłam super serial i go pochłaniam odcinek za odcinkiem
Polecam "Żona idealna"
:* całuje was mocno idę rozliczać pityRuda27 lubi tę wiadomość