Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila to takie zdjecie, ja naprawde juz sporo przytylam.. Uda mam takie ohydne masywne, ramiona fuj..
w lato bede chodzila w leginsach, dlugich spodńicach i bluzkach cienkich ale z dlugim rekawem bo ramiona musze zakryc :p
Ty jestes chuda, na zdjeciach taka laska
Fajńie co do stanika, ja sobie kupilam dawno i jest teraz dobry, ale mi tez az tak duzo nie uroslyCamille87 lubi tę wiadomość
-
Mika, to dlatego ze dostajesz z firmy:-) ja dostaje na 3 tyg, ale teraz np mam od 21.02-13.03 i w przyszlym tygodniu dostane dwa przelewy, za luty i za marzec;) zazdroszcze calych wyplat, ja to zawsze mam 'niespodzianki'. A dwa przelewy w roznych dniach, jeden w poniedzialek, drugi w piatek;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 22:33
-
Bea_tina wrote:Mika, to dlatego ze dostajesz z firmy:-) ja dostaje na 3 tyg, ale teraz np mam od 21.02-13.03 i w przyszlym tygodniu dostane dwa przelewy, za luty i za marzec;) zazdroszcze calych wyplat, ja to zawsze mam 'niespodzianki'. A dwa przelewy w roznych dniach, jeden w poniedzialek, drugi w piatek;)
My z mężem już dawno myśleliśmy o wyjeżdzie tylko brakuje takiego kopniaka
-
Bea_tina wrote:Dziewczyny wtrace sie z wyplatami, polecam zalogowac sie na epub z zusu, tam wszystko latwo idzie obliczyc ile sie dostanie i doklsdnie kiedy( bo ja dostaje w roznych terminach)
bea tina możesz wrzucic linkadzięki
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam zwolnienia na 3 tygodnie ale wyplaty tez z firmy wiec calosc i na czas ale do konca maja firmy ma nie byc wiec pewnie od czerwca kase bede dostawac bezposrednio z zusu
kuzwa dobrze ze dostane odprawe bo liczac na kase z zusu pewnie odsetki na wszystkich rachunkach bym placila
Bea_tina dzieki za info zajrze tam! -
nick nieaktualnyRuda poczekaj podobnk pod koniec najbardziej piersi rosna
A ja widze ze pozory myla bo ja jestem tlusta tez mi sie moje ramiona nie podobaja i plecy i uda hehehe moge sobie ponarzekac ale bedzie tylko gorzejchociaz moja siostra w drugiej ciazy pod koniec chudla- twierdzi ze cora z niej soki wysysala
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wybaczcie wsiąkłam!
https://pue.zus.pl/portal/logowanie.npi
Jedyny mankament, to, że po zalogowaniu się, po 24h musicie się udać do zus, na autoryzację konta. Ale warto, ja nie żałuję, że się zalogowałam, a do Zusu nie mam blisko, mimo to, ułatwia to wiedzie o tym gdzie co i jak:)Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja chodze do gin co dwa tygodnie i na 2 tygodnie mam wypisywanr zwolnienia a wyplate zawsze dostaje cala. jestem zatrudniona na pol etatu ale zawsze wyrabialam caly etat czasem nawet ponad caly dlatego jak mi obliczyli srednja to nie jest tak zle gdy sie siedzi w domu a kasa leci:P
dziekuje za zyczenia od Twojego synusia:PMonis
[/link]
-
Hej
Kada dziekujemy razem z corcia
Ja tez dostalam cala wyplate od pracodawcy a zwolnienie mam na miesiac. Tylko ze ja mam jeszcze okres probny. Dopiero w maju dostane pieniadze z zusu.
A z ta strona trzeba pomyslec.
Ja tez bylam w NFZ w moim miescie gdzie poprosilam o kod do systemu i teraz po zalogowaniu na strone mam wykaz wszyskich moich badan lacznie od 2008r. -
nick nieaktualny