Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny maz mnie od rana zaskoczyl
obudzila bukietem tulipanow a pozniej pojechalismy na stajnie on jezdzil konno a ja spacerek do lasu i zaraz sie lepiej czuje!!!!!! i moj maluszek sie dotlenil i buszuje w brzuchu!!
:D
nezumi, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
100 lat kochana!
My bylismy na zakupach, kupilam pare rzeczy dla maluszka ale to slodkie wszystko
Jestem padnieta, teraz posiedzimy ze znajomymi pogramy w cos..
Milego wieczorku kochaneJus1985, nezumi lubią tę wiadomość
-
no wiec na dzisiejszym USG pan doktor stwierdzil ze za rok razem bedziemy obchodzily dzien kobiet:) DZIEWCZYNKA!
fikala koziolki, polykala wody no i nic nie dyndalo miedzy nozkami:)
Ruda27, Gosiaczek, kada24, celia, Camille87, Jus1985, MILA, nezumi, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny napisałam Kadzie w smsie cytuje moje słowa dosłownie brzmiały tak nie wchodzę na belly ponieważ moje posty są olewane nie tylko ja tak czuję...
Nie będę Wam sciemniac i slodzic bo to nie w moim stylu... Tak taka jest prawda nie odp mi na moje posty.. Na Pekinke naskoczylyscie co mi się nie spodobało bardzo o przestałam tu zaglądać ze,względu na atmosferę.. Przepraszam za szczerość.., życzę Was szczęśliwego rozwiązania każdej z osobna... PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 22:36
pekinka82, Madzikovy, Niebieska, MILA, nezumi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula ja nawet nie wiem o jakiej sytuacji piszesz z pekinka.. ona caly czas jest na forum i na fb..
Przykro mi ze czulas sie olana na pewno zadnej z nas nie zalezalo na tym..
Mam nadzieje ze zminisz zdanie i do nas wrocisz...Jus1985, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Możecie sie gniewac ale z olewaniem postów to prawda...
Dziewczyny dajcie spokoj.. na moje posty tez nie kazdy odpowiada ale ja sie za to nie obrazam bo jest nas tu duzo kazda z nas cos pisze a odpowiedziec na wszystko nie jest latwo, chyba tylko Lanusia jest w stanie.. moim zdaniem to szukanie dziury w calym.. weszlysmy w fajny okres gdzie zaczynamy czuc ruchy dzieciaczkow czekamy na polowkowe wiec emocji nie malo.. jak bedziemy tak podchodzic do tematu to predzej czy pozniej watek sierpniowy umrze smiercia naturalna.. zreszta nie tylko ten bo widzialam ze dziewczyny na pazdziernikowkach narzekaly ze sa olewane ehhhJus1985, Ruda27, Niebieska, Kajoni, Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Popieram Paulę i Madzikovą .... Mają rację. Większość moich postów również zostało olanych... Myślałam, że jesteśmy tu by sobie POMAGAĆ...A nie OLEWAĆ...
Bo tak jak kiedyś pisałam...Nawet błahe pytania mogą być bardzo ważne....Madzikovy, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Kama ale nie chodzi tu żeby każdy odpisywal na każdy moj post bo ja nie księża bona. Ale jak sie rozwinie temat o czymś to juz nic innego nie mozna napisać. Tez lubiłam tu wchodzić ale zauważyłam ze dziewczyny uciekają, ze usuwają posty bo nikt im nie odpisał, a to jest przykre...
pekinka82, Paulia87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jeja co tu znów sie dzieje
ach te hormony
Dziewczyny trochę dystansujest was tak dużo tu ze trudno za wami nadążyć
a ja tam sie nie dziwie ze czasem jakiś post nie dostanie odp bo poprostu sie go przeoczy
mi tez sie to zdarza
tez czasem czułam sie olewana ale z dnia nią dzień sama zauważyłam że ja niektóre posty "olewam" bo poprostu ich nie doczytam czy przeocze
Jus1985, Niebieska, nezumi lubią tę wiadomość
-
A jak pisze o czymś to rzeczywiście Ty zawsze strasz sie odpisać bo jestes bardzo często i sie udzielasz itd. Ale przez niektóre dziewczyny czuje sie jak niewidzialna, jakby to co pisze było bez sensu, nikt mnie nie rozumiał itd. Tym bardziej ze rzeczywiście sa te emocje o których piszesz, każda sie o cos martwi. Ja np o te ruchy ale juz nic nie pisze na ten temat... Bo jak nikt nie reagował to czułam sie jak w czarnej dupie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila tylko jeśli to prawda co do olewania może inaczej czujemy się odtracone dlatego mamy inny kontakt między sobą.. Ja nie chce w ten sposób funkcjonować dlatego się oddalilam i wiem oraz widzę jakie tu klimaty powstają... Uważam że to nie wporzadku.. A kto co pomyśli to mam gdzieś.. Takie są moje odczucia wiec je wypowiadam głośno gdyby nie Kada bym się mi odezwała ale nie chowam głowy w piasek...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnySorry ze sie wtrącam ale jak macie jakieś pytania i czujecie sie olewane to zapraszam na III trymestr tam napewno któraś wam odp
chociaż czasem trzeba poczekać
i napewno łatwiej tam nadrobić niz tu was bo duuuuuuuzoooo piszecie
Jus1985 lubi tę wiadomość