X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny maz mnie od rana zaskoczyl :) obudzila bukietem tulipanow a pozniej pojechalismy na stajnie on jezdzil konno a ja spacerek do lasu i zaraz sie lepiej czuje!!!!!! i moj maluszek sie dotlenil i buszuje w brzuchu!! :D:D

nezumi, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :) 100 lat kochana!

My bylismy na zakupach, kupilam pare rzeczy dla maluszka ale to slodkie wszystko :)
    Jestem padnieta, teraz posiedzimy ze znajomymi pogramy w cos..
    Milego wieczorku kochane :)

Jus1985, nezumi lubią tę wiadomość

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) no wiec na dzisiejszym USG pan doktor stwierdzil ze za rok razem bedziemy obchodzily dzien kobiet:) DZIEWCZYNKA!
    fikala koziolki, polykala wody no i nic nie dyndalo miedzy nozkami:)

Ruda27, Gosiaczek, kada24, celia, Camille87, Jus1985, MILA, nezumi, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super mój synuś całuje twoja mała!!! Co się paula dzieje?? Pisałam jej sms narazie cisza

Domi IRL, nezumi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ma się dobrze nie wchodzi na belly bo jej posty zostawały olewane

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napisałam Kadzie w smsie cytuje moje słowa dosłownie brzmiały tak nie wchodzę na belly ponieważ moje posty są olewane nie tylko ja tak czuję...
    Nie będę Wam sciemniac i slodzic bo to nie w moim stylu... Tak taka jest prawda nie odp mi na moje posty.. Na Pekinke naskoczylyscie co mi się nie spodobało bardzo o przestałam tu zaglądać ze,względu na atmosferę.. Przepraszam za szczerość.., życzę Was szczęśliwego rozwiązania każdej z osobna... Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 22:36

pekinka82, Madzikovy, Niebieska, MILA, nezumi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co?! Olewane? No co ona... :-(

Jus1985, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja nawet nie wiem o jakiej sytuacji piszesz z pekinka.. ona caly czas jest na forum i na fb..
    Przykro mi ze czulas sie olana na pewno zadnej z nas nie zalezalo na tym..
    Mam nadzieje ze zminisz zdanie i do nas wrocisz... <3

Jus1985, nezumi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie sie gniewac ale z olewaniem postów to prawda...

Niebieska, MILA lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wpadam napisać Mili ze a nie mówiłam wszystko skończyło sie dobrze gratuluje :)
    Teraz ciesz sie ciaza :)

MILA, nezumi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Możecie sie gniewac ale z olewaniem postów to prawda...

Dziewczyny dajcie spokoj.. na moje posty tez nie kazdy odpowiada ale ja sie za to nie obrazam bo jest nas tu duzo kazda z nas cos pisze a odpowiedziec na wszystko nie jest latwo, chyba tylko Lanusia jest w stanie.. moim zdaniem to szukanie dziury w calym.. weszlysmy w fajny okres gdzie zaczynamy czuc ruchy dzieciaczkow czekamy na polowkowe wiec emocji nie malo.. jak bedziemy tak podchodzic do tematu to predzej czy pozniej watek sierpniowy umrze smiercia naturalna.. zreszta nie tylko ten bo widzialam ze dziewczyny na pazdziernikowkach narzekaly ze sa olewane ehhh

Jus1985, Ruda27, Niebieska, Kajoni, Macca, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Paulę i Madzikovą .... Mają rację. Większość moich postów również zostało olanych... Myślałam, że jesteśmy tu by sobie POMAGAĆ...A nie OLEWAĆ...
    Bo tak jak kiedyś pisałam...Nawet błahe pytania mogą być bardzo ważne....

Madzikovy, Paulia87 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama ale nie chodzi tu żeby każdy odpisywal na każdy moj post bo ja nie księża bona. Ale jak sie rozwinie temat o czymś to juz nic innego nie mozna napisać. Tez lubiłam tu wchodzić ale zauważyłam ze dziewczyny uciekają, ze usuwają posty bo nikt im nie odpisał, a to jest przykre...

pekinka82, Paulia87, Jus1985 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeja co tu znów sie dzieje :) ach te hormony :)
    Dziewczyny trochę dystansu ;) jest was tak dużo tu ze trudno za wami nadążyć :P a ja tam sie nie dziwie ze czasem jakiś post nie dostanie odp bo poprostu sie go przeoczy :) mi tez sie to zdarza :) tez czasem czułam sie olewana ale z dnia nią dzień sama zauważyłam że ja niektóre posty "olewam" bo poprostu ich nie doczytam czy przeocze :)

Jus1985, Niebieska, nezumi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pisze o czymś to rzeczywiście Ty zawsze strasz sie odpisać bo jestes bardzo często i sie udzielasz itd. Ale przez niektóre dziewczyny czuje sie jak niewidzialna, jakby to co pisze było bez sensu, nikt mnie nie rozumiał itd. Tym bardziej ze rzeczywiście sa te emocje o których piszesz, każda sie o cos martwi. Ja np o te ruchy ale juz nic nie pisze na ten temat... Bo jak nikt nie reagował to czułam sie jak w czarnej dupie

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojne a takie usuwanie postów to hmm mize któraś pózniej nadrabia i czyta wszystko i by nawet chciała odp ale nie przeczyta bo post usunięty wiec hmm troszkę bez sensu

Niebieska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziewczyny troche to przykre bo ja na prawde lubilam to forum ..
    No nic trzeba bedzie sie posilkowac doswiadczeniami kolezanek z innych watkow i tyle.
    Az mi sie plakac chce :-(

• Madzikovy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze nie bez sensu bo to nie pierwszy raz...
    Dobra mogę wyjść na okropna, nikt mnie nie bedzie lubił itd. ale sama sie tu ostatnio czułam jak niewidzialna.... I mam to gdzieś...

Paulia87, MILA lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tylko jeśli to prawda co do olewania może inaczej czujemy się odtracone dlatego mamy inny kontakt między sobą.. Ja nie chce w ten sposób funkcjonować dlatego się oddalilam i wiem oraz widzę jakie tu klimaty powstają... Uważam że to nie wporzadku.. A kto co pomyśli to mam gdzieś.. Takie są moje odczucia wiec je wypowiadam głośno gdyby nie Kada bym się mi odezwała ale nie chowam głowy w piasek...

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze sie wtrącam ale jak macie jakieś pytania i czujecie sie olewane to zapraszam na III trymestr tam napewno któraś wam odp :) chociaż czasem trzeba poczekać :P i napewno łatwiej tam nadrobić niz tu was bo duuuuuuuzoooo piszecie :)

Jus1985 lubi tę wiadomość

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ