Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny a robiła może któraś z was test z sody na poznanie płci dziecka,czy może u którejś z was się potwierdziło jestem bardzo ciekawa bo ja swoje usg połówkowe dopiero za 3 tygodnie ogólnie dopiero 2 od początku ciąży mieszkam w Holandii a tu niestety nie robią zbyt często i na poznanie płci dziecka trzeba długo czekać.
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy ten test z sody jest w miare wiarygodny bo gdzies czytalam ze wystarczy wypic sok pomaranczowy i juz wychodzi co innego:P nie pozostaje nic innego jak cierpliwosc:)
Kamilka gratuluje pukania:D slodkie to co nie? moj maluszek dzisrano popukal jak przylozylam reke do brzucha, moj M chcial poskuchac i jak przylozyl glowy do brzucha to oprocz bulgotek slyszal jakby ktos baka w wodzie puscil a akurat maluszek puknal bo czulam:) fajnie to okreslil:PJamila lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:nie wiem czy ten test z sody jest w miare wiarygodny bo gdzies czytalam ze wystarczy wypic sok pomaranczowy i juz wychodzi co innego:P nie pozostaje nic innego jak cierpliwosc:)
Kamilka gratuluje pukania:D slodkie to co nie? moj maluszek dzisrano popukal jak przylozylam reke do brzucha, moj M chcial poskuchac i jak przylozyl glowy do brzucha to oprocz bulgotek slyszal jakby ktos baka w wodzie puscil a akurat maluszek puknal bo czulam:) fajnie to okreslil:P
Ja ruchy czuje juz od ponad dwoch tygodniale takie kopniaki w dwoch miejscach na raz pierwszy raz poczulam
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jamila wrote:Hej dziewczyny a robiła może któraś z was test z sody na poznanie płci dziecka,czy może u którejś z was się potwierdziło jestem bardzo ciekawa bo ja swoje usg połówkowe dopiero za 3 tygodnie ogólnie dopiero 2 od początku ciąży mieszkam w Holandii a tu niestety nie robią zbyt często i na poznanie płci dziecka trzeba długo czekać.
Hej Jamila ja robilam ten test i wyszlo mi ze ma byc dziewczynka bo soda sie nic nie spienila. No i na usg tez wyszlo ze dziewczynka. A test robilam bodajze w styczniu jak dobrze pamietam.
Camille87, Jamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki i życzę wszystkiego co najlepsze dla was i waszych maluszków.
Ja dalej chora gęsta wydzielina z nosa, która spływa do gardła i przez to lekki kaszel, u lekarza byłam wczoraj ale jako że nie gorączkuje kazał nadal leczyć się domowymi sposobami + inhalacje.... Mam nadzieję, że pomoże bo mam już tego dość w nocy nie śpię bo gardło piecze jak wysycha:( masakra mam nadzieje że dzidziusiowi nie zaszkodzi.... Pewnie zanudzam moim marudzeniem ale się martiępozdrawiam
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha ja jak chorowalam to mialam taki psikacz do nosa - Disnemar- i ten plyn jak sie wpsikalo do nosa to splywal tez do gardla i nawilzal tez, moze wyprobuj? Jest bezpieczny w ciazy bo w aptece pani nam pozwolila a i niedrogi bo cos kolo 10-15zl
zdrowka zycze!
-
Camille87 wrote:Aicha ja jak chorowalam to mialam taki psikacz do nosa - Disnemar- i ten plyn jak sie wpsikalo do nosa to splywal tez do gardla i nawilzal tez, moze wyprobuj? Jest bezpieczny w ciazy bo w aptece pani nam pozwolila a i niedrogi bo cos kolo 10-15zl
zdrowka zycze!
Mi polecono sól morska do nosa w areozolu narazie tez stosuję, nawilża ale na chwile:(
może poprostu potrzeba wiecej czasu.... dzieki za podpowiedz Camille a ten preparat to też taka sól?
-
nick nieaktualny