Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama nie bierz tego tak do siebie, bo Ty dużo piszesz, zawsze strasz sie odpowiedzieć... Bynajmniej u mnie...Ty, Ruda i Lanusia...Magda jak sie pojawia tez odpisze. Ale u innych mam wrażenie ze moje posty sa niewidzialne, a to chyba nie o to chodzi. Niektóre dziewczyny tu na forum nie odezwały sie do mnie ani razu... I to jest przykre...
pekinka82, Camille87, Paulia87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiele moich pytan tez zostalo bez odpowiedzi mimo ze zalezalo mi na konsultacji z wami ale to chyba normalne tak jak pisze Miriam jak ja pisze na telefonie to zanim napisze post to po odswiezeniu okazuje sie ze doszlo z 5 nowych postow przed moim i sie robi galimatias i pisanie na zmiane raz o tym raz o tamtym..
No nie wiem dziewczyny doszlysmy do takiego momentu ze kazda z was znam z prawdziwego imienia i nazwiska znamy swoje historie i po trochu zycie warto to psuc?Miriam, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ja to próbuje być na bierzeco z każdym wątkiem na forum nie udzielam sie na wszystkich ale czytam
i czasem trudno mi nadążyć
Wiec tak jak pisze ja osobiście najczęściej jestem na III trymestrze i jak macie jakieś pytania czy czujecie sie olewane to naprawdę zapraszam tam postaram sie odp w miarę moich możliwości a napewno jak nie ja to któraś z dziewczyn z III trymestru postara sie pomocmyśle ze na II tez tak jest
wiecie co dwie głowy to nie jedna
ja sama będąc na tym etapie co wybierasz tez pisałam na III bo jednak co doświadczenie straszych (nie chodzi tu o wiek
) dziewczyn to doświadczenie
I nie kucie sie bo zauważyłam ze sierpniowe czerwcowe najbardziej sie kucanie ładnie nie ładnie
Camille87, Bea_tina, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Kama nie bierz tego tak do siebie, bo Ty dużo piszesz, zawsze strasz sie odpowiedzieć... Bynajmniej u mnie...Ty, Ruda i Lanusia...Magda jak sie pojawia tez odpisze. Ale u innych mam wrażenie ze moje posty sa niewidzialne, a to chyba nie o to chodzi. Niektóre dziewczyny tu na forum nie odezwały sie do mnie ani razu... I to jest przykre...
Kochana bo niektore dziewczyny wchodza tu raz na ruski rok i tylko po to zeby zadac pytanie i sie potem nie odzywaja.. te z nas ktore sa aktywne tu czy na fb raczej interesuja sie sprawami innych..Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie psuć... Tylko nie zauważysz ze fajne dziewczyny odchodzą? I ze nie tylko Paula tak uważa?
Jak byłam w szpitalu to nikt nie pisał ciekawe co u Madzikovej, odezwij sie itd. Wchodzilam na forum i przykro mi było ze nikt sie nie interesował. Może jestem mało interesująca to sorry. Sama wchodziłam na forum i pisałam. Trochę to przykre ale chyba nie ma sensu tego ciągnąć. Masz racje bo zaraz sie rozpęta burza. Niech zostanie tak jak jest, ja nie muszę tu byc jak mnie ktoś nie lubi, a tez nie jestem taka żeby sie wciskac i narzucać. -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kamila tylko jeśli to prawda co do olewania może inaczej czujemy się odtracone dlatego mamy inny kontakt między sobą.. Ja nie chce w ten sposób funkcjonować dlatego się oddalilam i wiem oraz widzę jakie tu klimaty powstają... Uważam że to nie wporzadku.. A kto co pomyśli to mam gdzieś.. Takie są moje odczucia wiec je wypowiadam głośno gdyby nie Kada bym się mi odezwała ale nie chowam głowy w piasek...
Paulia jakie klimaty? Kuzwa wyglada na to ze ja nie widze co sie dzieje.. nie pamietam klotni na tym watku chyba odkad zalozysmy grupe na fb nie bylo zadnej zwady..
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Kochana bo niektore dziewczyny wchodza tu raz na ruski rok i tylko po to zeby zadac pytanie i sie potem nie odzywaja.. te z nas ktore sa aktywne tu czy na fb raczej interesuja sie sprawami innych..
-
nick nieaktualnyNa rozluźnienie to ja mam taki patent jak nie dostaje odp akurat nie wykorzystywalam go tu tylko na innym forum nie związanym z dziećmi ale może i tu zadziała wiec o to i on
SEX (nie jest tematem tego posta)
Skoro przyciagnelam już wasza uwagę wiec pytam
I tu pada pytanieCamille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ninkapa przykro mi ze jest Nas więcej..
Kamila tak jak napisała Madzikova nie bierz tego personalnie do siebie piszemy to o ogół...
Na początku uwielbiałam tu być i pisać teraz szczerze to nie wchodzę nawet raz dziennie bo nie podoba mi się co tu się,dzieje.. Co z ta Pekinka była czemu jesteście takie dziwne dziewczyna przeżywała śmierć dziecka przyjaciół boi sieci swoje a Wy naskoczylyscie na nią jakby napisała ze chce swoje dziecko zamordować. I to mi się Kama nie podoba
..Madzikovy lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMadzikovy ja cie lubie zreszta kazda lubie i zauwazylam ze coraz mniej dziewczyn tu zaglada ale szczerze mowiac myslalam ze te z nas ktore mialy ochote dolaczyc do grupy na fb i nieco blizej sie poznac to to zrobily a te ktore jie chcialy po prostu nie czuly potrzeby zblizania sie i takie osoby myslalam ze nie biora tego forum do siebie i nie pisza.. ja codziennie rano jak wstaje to tu zagladam i w kazdej wolnej chwili nawet mi sie snicie czasem
-
No widzisz Kama, a powód jest całkiem inny... Ja nie zawsze mam czas tu wpaść mimo ze o was myśle i tylko przeczytam na bieżąco, ale nie zawsze mam czas pisac. Ale teraz to tez wole TYLKO czytać niż pisac...
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja pasuje bo widze ze to walka z wiatrakami. Wiedzcie ze ja zawsze chcialam dobrze.
Tym z was z ktorymi nie uda mi sie wiecej "zamienic slowa" zycze wszystkiego dobrego duzo zdrowia dla was i malenstw.
Dobranoc.Miriam, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dziewczyny ja pasuje bo widze ze to walka z wiatrakami. Wiedzcie ze ja zawsze chcialam dobrze.
Tym z was z ktorymi nie uda mi sie wiecej "zamienic slowa" zycze wszystkiego dobrego duzo zdrowia dla was i malenstw.
Dobranoc. -
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Teraz czuje sie tak jakbyś....nas pożegnała...
Nie. Probowalam zalagodzic sytuacje i was zatrzymac ale widze ze niewiele moge zdzialac a po tej rozmowie wnioskuje ze to wy sie zegnaciemam caly czas nadzieje ze zostaniecie na forum ale co ja jedna moge?