X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posty nie znikały Miriam w ciągu 5 minut... Ale tak jak piszą dziewczyny wyżej...Jak już wszedł jakiś temat ....to nie dało się przebić z czymś innym. I nawet na drugi , czy trzeci dzień nie uzyskiwało się odpowiedzi...

Paulia87 lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama nie bierz tego tak do siebie, bo Ty dużo piszesz, zawsze strasz sie odpowiedzieć... Bynajmniej u mnie...Ty, Ruda i Lanusia...Magda jak sie pojawia tez odpisze. Ale u innych mam wrażenie ze moje posty sa niewidzialne, a to chyba nie o to chodzi. Niektóre dziewczyny tu na forum nie odezwały sie do mnie ani razu... I to jest przykre...

pekinka82, Camille87, Paulia87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele moich pytan tez zostalo bez odpowiedzi mimo ze zalezalo mi na konsultacji z wami ale to chyba normalne tak jak pisze Miriam jak ja pisze na telefonie to zanim napisze post to po odswiezeniu okazuje sie ze doszlo z 5 nowych postow przed moim i sie robi galimatias i pisanie na zmiane raz o tym raz o tamtym..
    No nie wiem dziewczyny doszlysmy do takiego momentu ze kazda z was znam z prawdziwego imienia i nazwiska znamy swoje historie i po trochu zycie warto to psuc?

Miriam, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja to próbuje być na bierzeco z każdym wątkiem na forum nie udzielam sie na wszystkich ale czytam :) i czasem trudno mi nadążyć :)
    Wiec tak jak pisze ja osobiście najczęściej jestem na III trymestrze i jak macie jakieś pytania czy czujecie sie olewane to naprawdę zapraszam tam postaram sie odp w miarę moich możliwości a napewno jak nie ja to któraś z dziewczyn z III trymestru postara sie pomoc :) myśle ze na II tez tak jest :) wiecie co dwie głowy to nie jedna :) ja sama będąc na tym etapie co wybierasz tez pisałam na III bo jednak co doświadczenie straszych (nie chodzi tu o wiek :P) dziewczyn to doświadczenie :)

I nie kucie sie bo zauważyłam ze sierpniowe czerwcowe najbardziej sie kuca :D nie ładnie nie ładnie

Camille87, Bea_tina, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Kama nie bierz tego tak do siebie, bo Ty dużo piszesz, zawsze strasz sie odpowiedzieć... Bynajmniej u mnie...Ty, Ruda i Lanusia...Magda jak sie pojawia tez odpisze. Ale u innych mam wrażenie ze moje posty sa niewidzialne, a to chyba nie o to chodzi. Niektóre dziewczyny tu na forum nie odezwały sie do mnie ani razu... I to jest przykre...

Kochana bo niektore dziewczyny wchodza tu raz na ruski rok i tylko po to zeby zadac pytanie i sie potem nie odzywaja.. te z nas ktore sa aktywne tu czy na fb raczej interesuja sie sprawami innych..

Madzikovy lubi tę wiadomość

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula czuje tak samo jak ty tylko ze ja zagladam ale nie pisze i wszystko co mnie niepokoi to wyszukuje poprzez google

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camila co do pisania z tel i odchodzących postach to 10000% racji nawet teraz gdy was jest mało o tej godzinie doszły 2 posty zanim skończyłam pisać jeden i mi sie belly odswiwhlo

Camille87 lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie psuć... Tylko nie zauważysz ze fajne dziewczyny odchodzą? I ze nie tylko Paula tak uważa?
    Jak byłam w szpitalu to nikt nie pisał ciekawe co u Madzikovej, odezwij sie itd. Wchodzilam na forum i przykro mi było ze nikt sie nie interesował. Może jestem mało interesująca to sorry. Sama wchodziłam na forum i pisałam. Trochę to przykre ale chyba nie ma sensu tego ciągnąć. Masz racje bo zaraz sie rozpęta burza. Niech zostanie tak jak jest, ja nie muszę tu byc jak mnie ktoś nie lubi, a tez nie jestem taka żeby sie wciskac i narzucać.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Kamila tylko jeśli to prawda co do olewania może inaczej czujemy się odtracone dlatego mamy inny kontakt między sobą.. Ja nie chce w ten sposób funkcjonować dlatego się oddalilam i wiem oraz widzę jakie tu klimaty powstają... Uważam że to nie wporzadku.. A kto co pomyśli to mam gdzieś.. Takie są moje odczucia wiec je wypowiadam głośno gdyby nie Kada bym się mi odezwała ale nie chowam głowy w piasek...

Paulia jakie klimaty? Kuzwa wyglada na to ze ja nie widze co sie dzieje.. nie pamietam klotni na tym watku chyba odkad zalozysmy grupe na fb nie bylo zadnej zwady..

Jus1985 lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Kochana bo niektore dziewczyny wchodza tu raz na ruski rok i tylko po to zeby zadac pytanie i sie potem nie odzywaja.. te z nas ktore sa aktywne tu czy na fb raczej interesuja sie sprawami innych..
    Nie zgodzę sie. Bardziej odpisze te co wpadają na ruski rok. Nie będę wymieniać nikami.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozluźnienie to ja mam taki patent jak nie dostaje odp akurat nie wykorzystywalam go tu tylko na innym forum nie związanym z dziećmi ale może i tu zadziała wiec o to i on

SEX (nie jest tematem tego posta)
    Skoro przyciagnelam już wasza uwagę wiec pytam
    I tu pada pytanie :)

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie! Pominelam Ninkape która tez wszystkim starała sie odpisać i tez zrezygnowała z forum z tego samego powodu!! No sorry ale jak 4 mamy jakieś urojenia to może to...objaw ciazy??

Miriam, pekinka82 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa przykro mi ze jest Nas więcej..
    Kamila tak jak napisała Madzikova nie bierz tego personalnie do siebie piszemy to o ogół...
    Na początku uwielbiałam tu być i pisać teraz szczerze to nie wchodzę nawet raz dziennie bo nie podoba mi się co tu się,dzieje.. Co z ta Pekinka była czemu jesteście takie dziwne dziewczyna przeżywała śmierć dziecka przyjaciół boi sieci swoje a Wy naskoczylyscie na nią jakby napisała ze chce swoje dziecko zamordować. I to mi się Kama nie podoba
    ..

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej co tu sie dzieje..:/

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy ja cie lubie zreszta kazda lubie i zauwazylam ze coraz mniej dziewczyn tu zaglada ale szczerze mowiac myslalam ze te z nas ktore mialy ochote dolaczyc do grupy na fb i nieco blizej sie poznac to to zrobily a te ktore jie chcialy po prostu nie czuly potrzeby zblizania sie i takie osoby myslalam ze nie biora tego forum do siebie i nie pisza.. ja codziennie rano jak wstaje to tu zagladam i w kazdej wolnej chwili nawet mi sie snicie czasem ;-)

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Kama, a powód jest całkiem inny... Ja nie zawsze mam czas tu wpaść mimo ze o was myśle i tylko przeczytam na bieżąco, ale nie zawsze mam czas pisac. Ale teraz to tez wole TYLKO czytać niż pisac...

Paulia87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja pasuje bo widze ze to walka z wiatrakami. Wiedzcie ze ja zawsze chcialam dobrze.
    Tym z was z ktorymi nie uda mi sie wiecej "zamienic slowa" zycze wszystkiego dobrego duzo zdrowia dla was i malenstw.
    Dobranoc.

Miriam, Jus1985 lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila fajna babka z Ciebie jeszcze raz powtarzam to nie tyczy się personalnie Ciebie... Ta cała burza to przeze mnie tzn przez Kade...

Camille87 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 8 marca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dziewczyny ja pasuje bo widze ze to walka z wiatrakami. Wiedzcie ze ja zawsze chcialam dobrze.
    Tym z was z ktorymi nie uda mi sie wiecej "zamienic slowa" zycze wszystkiego dobrego duzo zdrowia dla was i malenstw.
    Dobranoc.
    Teraz czuje sie tak jakbyś....nas pożegnała...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Teraz czuje sie tak jakbyś....nas pożegnała...

Nie. Probowalam zalagodzic sytuacje i was zatrzymac ale widze ze niewiele moge zdzialac a po tej rozmowie wnioskuje ze to wy sie zegnacie :-( mam caly czas nadzieje ze zostaniecie na forum ale co ja jedna moge?

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ