Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze a na moje pytania ile razy nie bylo odpowiedzi nawet juz nie pamietam. Nawet ostatnio pytalam co to cytomegalia-i tez mi nikt nie odpowiedzial a nie chcialo mi sie szukac w google a potem juz o tym zapomnialam i nie robie z tego problemu.
Nieraz jak odpalam kompa o 12-13 to widze z 5,6 stron od rana napisane-zawsze staram sie odpisac ale naprawde ciezko nieraz. Trzeba by bylo siedziec non stop i odswiezac i na biezaco pisac a wiadomo ze czlowiek ma tez inne sprawy na glowie. Teraz mam wiecej czasu a jak pracowalam to nieraz przez dwa dni nie wchodzilam na forum.
Ja tez zauwazylam ze duzo dziewczyn nie wchodzi na forum ale moze nie kazda ma czas...kazda ma jakies problemy itp. Bylam pewna ze o to chodzi ale nie ze chodzi o olewanie postow.
Ehh...ide spac. Dobrej nocyJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę że forum się troche sypie to i ja się wypowiem w tym temacie:
1 ninkapa z tego co pamiętam wycofała się ale z innego powodu - osobistego, ale obiecała że będzie czytać a odezwie się po wynikach badań
2 nie dołączyłam do grupy na fb nie dlatego że nie chce się integrować a z powodu takiego że nie mam fb i nie chce mieć
3 jeśli ktoś zada pytanie a nie znam odpowiedzi to nie pisze posta że nie wiem bo wg mnie to zaśmieca, a jeśli coś wiem to odpisuje
4 nie jestem na forum codziennie i nie zawsze jak jestem to coś napisze, bo jak już nadrobie kilka stron to nie mam siły odp i ide pprostu spać
Myśle że mogę mieć takie zdanie nie tylko ja. Ale mimo wszystko zostaje na forum nawet jak jestem "raz na ruski rok" i nikomu nic do tego tak naprawde. Nie raz mi ktoś pomógł i mam nadzieje że ja komuś też. Poza tym interesują mnie losy dziewczyn z forum i nieważne czy wchodzą tylko po to żeby pochwalić się wynkami badań itp czy zadać pytanie i zniknąć.Miriam, Niebieska, Diablo, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Bo czuje sie tez odpychana przez inne... A jak będę chciała Kama to mogę do Ciebie na priv napisać, a skoro pisze na forum to dla każdej... Tylko nie każda widać chce....
Okey, zakończymy to ...mam dosyć. Napisaliśmy swoje zdanie. Ja nie mówię ze ma byc odpowiedz na każdy moj post. Ludzie. Dobra bo i tak będziemy zlinczowane... A nie zrozumie ten kto nie doświadczył tego...a skoro jesteśmy we 4 to chyba to nie jest paranoja co? -
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Madzia ale nam chodzi o olewanie. Tez pisałam po Tobie co to za badania, nikt nie odpisalam to sprawdziłem w Google ze to oznaczenie badań IgG i IgM i ze miałam robione.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba hormony buzują! Dopiero co była kłótnia na czerwcówkach!
Dziołszki, ja podobnie jak Miriam staram się(w związku z duża ilością czasu) być na bieżąco w różnych wątkach. Ale Was jest tyle, że czasami nie da się wszystkiego nadrobić! U nas na kwietniowo-majowych też nie zawsze uzyskuje sie odpowiedzi na pytania, ale ja nie mówie, też nie zawsze pomagam, bo jak nie wiem to nie pisze, a sama tez nie zawsze odpowiedz otrzymuje! I to jest normale! Wiadome, że każdy by chciał być i wysłuchany i żeby została mu udzielona odpowiedź, ale to nie zawsze jest możliwe(z taką ilością WAS!).
A bez sensu sie kłócić, zamiast cieszyć się z naszego stanu! Bo to tu jest najważniejsze! A kłótnie nie są ani fajne, ani wskazane! A tak jak napisała Miriam, zawsze możecie wstapić na inne fora i a nóż coś się dowiemy:) Też tak robiłam, a nigdy nie miałam poczucia, że jestem ignorowana, czy nielubiana!
Działszki po razie i do łóżek! Jutro nowy dzień, ja też liczę, że będzie lepszy!Miriam, Camille87, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co ja sie wypowiadac nie bede, mimo ze czesto tu siedze to tez czuje sie olewana przez pewne osoby, ale trudno.. Nie bede sie tym przejmowala bo mam swoje zycie i wazniejsze sprawy i problemy..
Nadal bede tu zagladala i mam nadzieje, ze watek sie nie posypie bo to bez sensu..
Milej nocki dziewcyzny, ale ja bede zmeczona po tym weekendzie ohhh.. :pMadzikovy, Camille87, Jus1985, Bea_tina, Miriam, Niebieska, Kajoni, Diablo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale nikt sie do cholery nie kłóci no!!! Czy wdrażanie swojego zdania to kłótnia?? Dobra widzę ze to nie ma sensu bo teraz wychodzimy na awanturnice przy dziewczynami z innych wątków....
Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Ńikt sie nie chce kłócić tylko cos wyjaśnić... Mam nadzieje. Ja jestem daleka od kłótni
Nie, Ty niewiedzcie mamuski ze w razie problemow czy pytan wpadajcie tu smialo. Moze nie kazdy wam odpisze ale ja sie postaram
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Ruda dzięki za szczera odpowiedz
i naprawdę nikt sie nie zamierza kłócić. Tez właśnie czuje sie olewana przez niektóre osoby, a miałam gorszy okres ostatnio i trochę mnie to zabolalo... I od dziecka tak mam ze biorę wszystko do siebie. Ruda chciałabym sie nie przejmować tak jak Ty. Odpoczywaj, dobrej nocy
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Wiecie co ja sie wypowiadac nie bede, mimo ze czesto tu siedze to tez czuje sie olewana przez pewne osoby, ale trudno.. Nie bede sie tym przejmowala bo mam swoje zycie i wazniejsze sprawy i problemy..
Nadal bede tu zagladala i mam nadzieje, ze watek sie nie posypie bo to bez sensu..
Milej nocki dziewcyzny, ale ja bede zmeczona po tym weekendzie ohhh.. :p
Kazda z nas moze tak napisac i na pewno tak mysli dlatego nie uwazam zeby to byl "problem" bo kazda z nas jest tak samo olewana - na to wychodzi ehhMadzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy bez przesady hihi
Ja już zmykam nie przeszkadzam
Nie czytam
Idę chyba spać
Pa
I trochę wiecej luzui proszę sie cieszyć waszym stanem a nie czuc sie olewanym bo ktoś na posta nie odpisał
teraz to piękny czas radości wiec nie ma co sie przejmować
Buziaki i miłej nockiCamille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Nie, Ty nie
wiedzcie mamuski ze w razie problemow czy pytan wpadajcie tu smialo. Moze nie kazdy wam odpisze ale ja sie postaram
-
Camille87 wrote:Kazda z nas moze tak napisac i na pewno tak mysli dlatego nie uwazam zeby to byl "problem" bo kazda z nas jest tak samo olewana - na to wychodzi ehh