Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrej nocy Wam wszystkim zycze rowniez.
P.S. Mysle ze to ze wyrazilyscie jak sie czujecie nie moze byc powodem do oczerniania was jak rowniez do wykluczenia wiec mam nadzieje ze mimo wszystko sie jeszcze odezwiecie
BuziakinsyMadzikovy, pekinka82, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dobrej nocy Wam wszystkim zycze rowniez.
P.S. Mysle ze to ze wyrazilyscie jak sie czujecie nie moze byc powodem do oczerniania was jak rowniez do wykluczenia wiec mam nadzieje ze mimo wszystko sie jeszcze odezwiecie
Buziakinsyjakbym chciała stad odejść to bym odeszła bez słowa a nie cokolwiek wyjaśniała
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja sie staram, czasami tez mnie to boli, ale musze nie myslec o tym az tak bo mysle ze to bez sensu.. Kazda z nas ma jeszcze swoje zycie, swoje sprawy.. Lubie tu byc i nie ma dnia zebym nie zajrzala, obojetne czy jestem olewana czy nie :p
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:No Kama... Ja nigdzie sie nie ruszam...jak mogłas
jakbym chciała stad odejść to bym odeszła bez słowa a nie cokolwiek wyjaśniała
Madziuchna bo pisalas ze wolisz czytac niz pisac, zle sie wyrazilamchodzi mi o aktywnosc na forum
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny ja już do nikogo nie będę pisać i się martwić o kogoś której długo nie ma na forum poprostu o paule się martwiłam i tyle a że ona nie owija w bawełnę i mówi prawdę to sory że do niej napisałam usuwam się wogóle narazie cześć
-
no i nastepna obchodzi, kada nie obrazaj sie. dziewczyny poszlam wczoraj spac ok 22 i cieKo nadrobic tyle stron, wszystko zapamietac i jeszcze kazdem odpisac. sama sie przyznaje ze jakies posty napewbo gdzies umkna, czasem jest tak ze komus odpisuje ale w domu jestem czyms zajeta i odkladam pisanie na poznziej no i zapominam a na forum juz inny watek. tez widze ze nie kazdy odpisuje na moje pytania ale wydaje mi sie ze to wlasnie przez to ze jestesmy tak aktywne i normalne jest przeoczenie jakiegos postu. juz sie tak z Wami kobietki zzylam i uzeznilam sie od tego forum ze naprawde nie mialabym serca stad odejsc:) tym bardziej ze znamy sie na facebooku tez:) ale mysle, ze ta "klotnia" da nam troche do myslenia i bedziemy uwazniej odpisywac na posty:) bo fakt czasem zachowujeny sie jak egoistki pytamy o tysiace rzyczy i chcemy tysiace odpowiedzi ale same tych odpowiedzi nie dajemy. mam nadzieje ze zostaniemy w tym skladzie i ze Paula tez wroci no i ze nikt do nikogo nie bedzie mial pretencji:) tymczasem milej niedzieli odpoczywajscie relajsujcie sie bo cieplutko dzisiaj przynajmniej u mnie:P sloneczko tak pieknie swieci ze zal gdzie nie wyjsc! sciskam Was mocno :*
p.s. zachowala mi sie wiadomosc, ze chodzilo o pekinke i smierc dziecka jej znajomego. ja wtedy odpisywalam z tego co pamietam ze nie moze sie zalamywac i myslec negatywnie. mnie to tez poruszylo i nawet widzialam na FB tego znajomego az ciarki przechodza jakie tragediw ludzi spotykaja:( nie mozemy sie nawzajem obwiniac, hormony nam teraz buzuja, placzemy na jakichs reklamach a co dopiero nad jakimis tragediami. kazdy ma prawo tutaj wyrazic swoje zdanie, napisac co czuje, o swoich zmartwieniach.po to tu jestesmy! i tego sie trzymac:)
spadam na razie bo sie rozpisalam
buziole :*Niebieska, Ruda27, Camille87, MILA, Madzikovy, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jus Madzikovy miala racje podzielilam sie z Wami moim wielkim szczesciem i wynikami i samo to ze przeoczylas tak wazna rzecz ......i tyle w temacie ne jestem obrazona ale jesli ktos ignoruje to mnie tam nie ma nie lubie sytuacji w ktorych tak sie czuje i tyle mna sie nie ma co przejmowac ze sie ewakuowalam bo taka jestem i tyle wiec zycze milego niedzielnnego dnia 3majcie sie
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, tyle Was jest, że ja czasem nie umiem spamiętać, do której dana historia należy. Odpowiedzi dostają głównie osoby, które udzielają się cały czas na forum. Jak wchodzi się po 2-óch dniach to czasem aż 10 stron do nadrobienia. Ja potem odpisuję a po chwili się okazuje, że już ktoś dał odpowiedź hahha
Ale nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania i nie olewam, tylko nie wiem co napisać. Ale jestem na bieżąco
Ja pamiętam tylko jedną sytuację. Jak była robiona lista z kobitkami w ciąży.
Nikt mnie na niej nie umieścił. Jakbym nie istniała. Musiałam się sama upomnieć o wpis do niej. A nie raz się udzielałam na forum. I też mi było przykro...
ALE TYLKO PRZEZ CHWILĘ.
Myślę, że nie ma co się przejmować. Ja się tym nie przejmuję. Jak nie odpowiecie, to zadam pytanie jeszcze raz. Świat się nie wali przecież.
Ja dzisiaj zaczęłam 19 tydzień. W końcu mój brzuchol zaczyna się zaokrąglać
A jutro wizyta u ginka i dowiem się w końcu, kto go zamieszkuje
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY! U nas we Wrocku o dziwo mgła ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:07
Camille87, Ruda27, karm3lka, MILA, nezumi, Domi IRL, Miriam, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry... (?)
Ninkapa ja dokladnie pamietam jak obawialas sie zbyt duza przeziernoscia karkowa i pamietam ze wiekszosc z nas bo nie napisze ze wszystkie - Cie wspieralysmy i pamietam jak napisalas wynik w formie prawdopodobienstwa ze bylo male i razem sie cieszylysmy ze jest ok..
A historia z pekinka - tez pamietam jak pisala ze synek kolegi zmarl na nagla smierc lozeczkowa i z tego co ja pamietam raczej wspieralysmy pekinke i pocieszalysmy ze takie przypadki mimo ze czasem dotycza kogos z naszej rodziny czy znajomych to nie musza dotyczyc nas, nie kojarze zeby ktos naskoczyl na pekinke ale w wolnej chwili cofne sie do tych postow i az sprawdze z ciekawosci..
Kada a Ty sie nie urazaj mysle ze dobrze zrobilas pytajac o Paule bo kojarze kilka pytan o nia forum..
Ale to tak podsumowujac a teraz sie wylaczam ide robic sniadanie.
Milego dnia!
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska brzuszek juz zaczyna wybijac sie
taki slodki
Zgadzam sie z tym co napisala Monis i Niebieska.. I wiecej na ten temat pisac nie bede, nie lubie takich sytuacji.. Troche to tez dziecinne jak ktos sie obraza, Kada nie rozumiem kompletnie czemu tak napisalas.. Czy ktos napisal ze to zle ze do Pauli napisalas? Kompletnie nie czaje takich akcji i fochow..
ja jestem padnieta od 2 dni ok 24-1 w nocy chodze spac, dzisiaj juz znajomi wyjezdzaja to odpoczne...
Milej niedzieli laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:15
Niebieska, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieska jeszcze parę dni i będzie jeszcze większy teraz to w oczach rosną !! Ale bardzo śliczny mój zderzak jest za duży jak na ten tydzień więc ja się będę kulac w sierpniu do szpitala albo jakiś wyciąg będzie potrzebny
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Ruda ja tak codziennie zasypiam
A dzis mi sie snilyscie ale nie bede pisac co zebyscie mnie za kretynke nis wziely..
Napisz co Ci sie snilo, mi tez cos z forum przez ta akcje :p ale nie pamietam juz
Nogi mnie okropnie bola, wczoraj sie tyle nachodzilam...
Pozniej wrzuce zdjecia co kupilam maluszkowi
Kamilka mialas tez dodac jakiegos slodziaka od bratowej co dostalasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:23