Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Mika spokojnie nie ma co Ci być głupio. Kogoś coś bolało więc się tym podzielił na forum.
Nezumi Mila jesteście z tego samego regionu? A ten obiad to jakiś regionalny?swoją drogą jest przepyszne
po polskiemu to będzie zraz, kluski śląskie i czerwona kapusta zasmażana
Jus1985, Miriam, MILA lubią tę wiadomość
-
Nezumi co do basenu to wskazany jest jako sport dla kobiet w ciąży tyle że można nabawić się infekcji. np ja miałam już infekcje pochwy i to chyba basen się przyczynił bo ph rośnie, sprzyja bakteriom a w basenie różni ludzie = różne bakterie
Ale lekarz miesiąc po zakarzeniu pozwolił znów na basen
nezumi lubi tę wiadomość
-
MILA wrote:Nezumi wysłałam ci prośbę o odblokowanie poziomu w grze w którą też grasz Jellysplash ha ha ha odblokuj mi kolejny obszar
ale dla ciebie wszystko :*
MILA lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Nezumi co do basenu to wskazany jest jako sport dla kobiet w ciąży tyle że można nabawić się infekcji. np ja miałam już infekcje pochwy i to chyba basen się przyczynił bo ph rośnie, sprzyja bakteriom a w basenie różni ludzie = różne bakterie
Ale lekarz miesiąc po zakarzeniu pozwolił znów na basen
to jak mi katar przejdzie to pójdę w poniedziałek chociaz się "rozejrzeć"Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:kochana to główne danie na śląsku
swoją drogą jest przepyszne
po polskiemu to będzie zraz, kluski śląskie i czerwona kapusta zasmażana
Myślę że przepisy znajdę na to danie. A że Ślązaczki to domyśliłam się po słowie modro
nezumi, MILA lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:zrazy i kluski jadłam ale kapusty takiej nie, jak takie dobre to zrobie w nast niedziele na obiad
Myślę że przepisy znajdę na to danie. A że Ślązaczki to domyśliłam się po słowie modro
najlepszą kapustę robi mój dziadek
ze skwarką, mniam... moja teściowa robi średnią, no ale nie wybrzydzam jak mi pod nos podaje :p
mała_mi, Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Mika a pytałaś lekarza czy możesz na basen? Bo ja tez bym bardzo chciała... ale jakoś mam obawy.
Co prawda idę do lekarza już w środę więc zapytam, ale to zaś dwa dni do tyłu. A u mnie juz 9 kg na plusie! Strój mierzyłam i wieloryb x2! Więc muszę zacząć coś robić żeby nie "zalec" jak wieloryb wyrzucony na brzeg :pale najpiękniejsza była radośc córki az kwiczała jakby nigdy nie bywała a bywała tyle że przez choroby w przedszkolu sie to trochę przeciągało
ale ruszać dziewczyny na basen i się nie martwić wielorybami bo tam też babki były jeszcze większe co mi humor poprawiło bo nie byłam największa ale jestem Menda wredna
a Mój mąż miał radochę tak jak córka bo jemu to jedno w głowie i glapiał jak taka glapa wiadomo na co
-
MILA wrote:dziewczyny musiałam trochę ochłonąć i się uspokoic
mam wynik - zdrowy chłopczyk !!!!!!!!
Boże jak się ciesze !!!! ryczałam jak lew ze szczęścia
dziękuję wam za wszystko za każde słowo, modlitwy i kciuki !!!
jeszcze cały czas ryczę bo się nie da inaczej
o ja pierdzielę, pół forum normalnie przekopałam żeby znaleźć tego posta
czekam i czekam na wiadomości od ciebie no i w końcu
Gratuluję Kochana synka i cieszę się bardzo że wszystko jest w porządku :*
-
nezumi moja mam czyni cuda w kuchni z zawodu jako takiego nie ma ale top chefa by wygrala hehe a jakie swojskie torty robi mmmmm te z cukierni sie kryja.... kurcze mam jakies obawy przed jutrem boje sie ze mnie lekarz znowu polozy do szpitala
-
hehehe mika ja sie wpraszam do mojej mamy hehehe ale na jutro nie mam pomyslu dobra ide na dol do mamy na obiadek zjesc dziwne ze tak wczesnei ale zawsze tak mamy wczesnie po 11 obiad hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:59
-
u nas w niedziele obiad po 12.
mała_mi cześćjak tam się czujesz kochana??? wybaczamy ci tą oborę
Mika zapraszam w imieniu teściowejale bierz ze sobą jakoś zista na po obiedzie
-
nezumi wrote:u nas w niedziele obiad po 12.
mała_mi cześćjak tam się czujesz kochana??? wybaczamy ci tą oborę
Mika zapraszam w imieniu teściowejale bierz ze sobą jakoś zista na po obiedzie
hej
całkiem nawet dobrze się czuję. Mdłości póki co zelżały, tylko spanie mi zostało- mogłabym cały dzień przekimać.
A poza tym to strach dalej mnie nie opuszcza, kolejna wizyta dopiero 19.03 a ja już wariuję. Szczególnie że tyle dziewczyn październikowych straciło swoje fasolki ostatnio
U Was tutaj tak fajnie- brzuszki coraz większe, ruchy dzieciątek czujecie
Czy mi się śniło czy będzie dziewczynka u Cb?
-
kada24 wrote:hehehe mika ja sie wpraszam do mojej mamy hehehe ale na jutro nie mam pomyslu dobra ide na dol do mamy na obiadek zjesc dziwne ze tak wczesnei ale zawsze tak mamy wczesnie po 11 obiad hehe
MILA lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:hej
całkiem nawet dobrze się czuję. Mdłości póki co zelżały, tylko spanie mi zostało- mogłabym cały dzień przekimać.
A poza tym to strach dalej mnie nie opuszcza, kolejna wizyta dopiero 19.03 a ja już wariuję. Szczególnie że tyle dziewczyn październikowych straciło swoje fasolki ostatnio
U Was tutaj tak fajnie- brzuszki coraz większe, ruchy dzieciątek czujecie
Czy mi się śniło czy będzie dziewczynka u Cb?sama jeszcze nie wiem co będzie. ale na dziewczynkę już straciłam nadzieję, mam jakieś takie przeczucie od początku na chłopca. No ale wszystko się okaże na połówkowym, na które się w środę umówię
(nie zrozumcie mnie źle z tą nadzieją na dziewczynkę, oczywiście to jest dla mnie mało ważne ale nie będę ukrywała że zawsze marzyłam o pierwszej dziewczynce)mała_mi, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość