Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nezumi wrote:u nas w niedziele obiad po 12.
mała_mi cześćjak tam się czujesz kochana??? wybaczamy ci tą oborę
Mika zapraszam w imieniu teściowejale bierz ze sobą jakoś zista na po obiedzie
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny!
Widzę, że rozpętała się wczoraj burza, a więc i ja się wypowiem jak to wszystko wygląda z mojej strony..
Po pierwsze wybaczcie jeżeli któraś z Was poczuła się przeze mnie urażona, staram się Wam pomagać według własnych możliwości. Nie uznaję zasady "nie znam się, ale się wypowiem". Jeśli nie znam odpowiedzi na Wasze pytania to po prostu nie odpowiadam.
Jestem osobą aktywną zawodowo, niestety obowiązki i życie w realu pochłania większą część mojego czasu. Na forum zaglądam w wolnym czasie, po to aby spotkać się z Wami i jakby nie patrzeć miło spędzić czas.. Nie mam zamiaru zastanawiać się przy każdym poście "odpisać czy nie, bo czasem ktoś się obrazi, że tutaj coś napisałam, a gdzie indziej nie"...
Na naszym wątku tyle się dzieje, że ciężko czasem nadążyć i przyznaję się, że zdarza mi się nie przeczytać wszystkich postów.
Dziewczyny, wyluzujcie! Jesteśmy w ciąży, to forum ma nam pomagać i wspierać, a nie dołować i doprowadzać do płaczu... Nie jest to dobre dla naszych dzieciaczków, a nie sądzę, żeby którakolwiek z nas świadomie olewała inne dziewczyny...
I ostatnia rzecz - Madzikovy jeśli miałaś na myśli mnie w swoim poście, mówiąc, że jak zwykle zainteresowanych nie ma na forum - godzina 00:00 to dla mnie środek nocy i smacznie sobie wtedy chrapie
Więc tak na przyszłość, więcej luzu dziewczynki! Ja też nie otrzymuję odpowiedzi na wszystkie posty i nie jest to dla mnie powód do uciekania z forum...
A teraz cieszmy się wolną niedzielą i pysznymi obiadkamiMILA, Jus1985, Moni&, Kajoni, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja tez po wczorajszym nie mogłam spać ale nadrabiam to rano.
Nie Sylka nie o Ciebiezreszta juz dajmy spokój, powiedzialysmy co myślimy, jeżeli któraś sie nie zgadza to tez jej zdanie szanuje i tyle. Koniec dyskusji a nie "burzy".
Mam tylko nadzieje ze dziewczyny wrócą.
Wy juz pyszne obiadki, torty mmm, ja mam tylko rosołek
Lecę oglądać film z Wpotem wpadne i was nadrobie
MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
cZEŚĆ DZIEWCZYNY
Nie wiem w sumie co napisać o tym co tu się wczoraj wydarzyło. Mnie wczoraj cały dzień nie było w domu... ja też nie jestem codziennie na forum, ale zawsze staram się nadrobić wszystkie posty, ale to nie zawsze jest takie łatwe i nie zawsze jest ten czas, dlatego czasami moze nam umknąc akurat ten post kierowany do nas.
Mam nadzieje że nie jestem na waszej czarnej liście osób które Was olewaja bo tak nie jest, bardzo lubie to forum i bardzo bym nie chciała żeby coś się tu między nami popsuło !
A co do obiadku to u mnie dziś spagetti
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
kada24 wrote:http://zapodaj.net/a612b065836f7.jpg.html to cos na oslode po obiadku
ktory wybieracie?? torty zrobione przez moja mame
nezumi lubi tę wiadomość
-
No właśnie Niebieska! Chciałam zauważyć, że brzuszek robi się cudnie okrąglutki
Ciesz się, bo u Ciebie widać, że to dzidziul rośnie.. Mój brzuch nadal wygląda jakbym się porządnie najadła
Kurde, od dwóch dni strasznie bola mnie plecy w okolicy lędźwiowej... Dziś w nocy nie mogłam sobie poradzić z tym bólemA schylanie się to katorga... Też bolą Was tak plecy?
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Sylka mnie tez coraz bardziej boli kręgosłup ale to dlatego pewnie ze mam przepukliny. Boje sie co to bedzie dalej, bo nawet teraz jak poloze sie na plecach na chwile to z wielkim bólem mogę sie okrecic.
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Nezumi haha cyborg powiadasz
no mam jedno oko i na noc podłączona jestem pod 220 volt zeby moc wszystko nadrobić
Co do basenu moj lekarzy powiedział ok tylko zeby kupić sobie w aptece takie te no globulki dopochwowe z probiotykiem są bez recepty wyrównuja ph i zapowbiwgaja ewentualnej infekcji
A mnie w tamtym tyg w niedziele na basen nie wposcili bo powiedzieli ze jak mi wody odejdą to nawet sie nie zorientuje w szoku byłam no ale kucic sie nie kucilam bo poprostu szoku dostałam -
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilismybz dzialki
ale sie dotlenilam
Generalnie staralam sie nie robic nicale troche pozagrabialam porzucalam psu patyk i frisbe
Czuje sie swietnie!
O do bolu kregoslupa mam to samo, tzn jak leze na plecach to mnie boli i ciezko mi sie przewrocic na bok.. myslalam ze to od twardego materaca ale jak widze niekoniecznie..
Co do przepuklin na kregoslupie to ma je moj tata i narzeka na straszny bol tylko ze on ma 58 lat i lata fizycznej pracy nie sadzilam ze mlodych tez to dotyczy, wspolczuje MadzikovyMadzikovy lubi tę wiadomość