Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak jak ja zrobilam sobie kakao hehe corcia usnela u babci na dole bo jezdzila na rowerze i na sprecer na rowerze wiec jej male nozki sie wykonczyly hehe a ja jeszcze mam ochote na miod a mam reszte to sie dolacze do sloika i zjem cale hehe
-
kada swietne torty! smaka narobilas:P
mnie plecy bola jak czasem za dlugo stoje, ale na razie na jakies wieksze bole nie narzekam.
ja dzis spacerowo od rana spacer po parku z mezem potem obiad u rodzicow i znowu na spacerek po polach. a teraz szykujeny sie do ogladania filnow. reszta niedzieli leniuchowoCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dzięki. Niestety młodych to tez dotyczy tzn ja sie jej dorobilam grając 8 lat w siatkówkę
niestety sport to marne zdrowie.
Camille no ja mam to samo ale myślałam ze to od mojej przepukliny. Hm. Fajnie ze sie dotlenilasja dzis dzień lenia mam.
A co do przepukliny pępkowej to ja tez juz zaliczyłam za dzieciaka bo brata nosilam
Wiecie co? Mam coraz większy brzuch z dnia na dzień. Juz ledwo sie mieszczę w swoją ulubiona szara bluzęups
Camille87, MILA, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:tak jak ja zrobilam sobie kakao hehe corcia usnela u babci na dole bo jezdzila na rowerze i na sprecer na rowerze wiec jej male nozki sie wykonczyly hehe a ja jeszcze mam ochote na miod a mam reszte to sie dolacze do sloika i zjem cale hehe
Jejku nie wyobrazam sobie jak mozna jesc sam miod
Moj maz tez uwielbia miod i czasem jak sie dosadzi to pol wiadereczka opedzluje a mnie az sie slinianki skrecaja jak na to patrze -
Dzień dobry, kochane!
Ja właśnie wróciłam po weekendzie u Babci. wiecie, człowiek jak się uzależni od sprawdzania wszystkiego w Internecie to ciężko się odzwyczaić. cokolwiek do głowy nie przyjdzie w domu to od razu komputer i się sprawdza a u Babci nie było Internetu i człowiek taki biedny!
Próbuję nadrobić, ale naklepałyście chyba z 15 ston, to sorki jak niedoczytam wszystkiego.
Ale
- Domi IRL gratuluję córeczkichyba mamy remis
- Niebieska, popieram koleżanki - zakaz pokazywania takiego zgrabnego ciała. Jeszcze mój mąż gdzieś podpatrzy u mnie zdjęcie i będę słuchać, że inne też w ciąży są szczuplejsze
- Mila, wystawiłaś te ciuszki na allegro?
- Spróźnione ale serdeczne życzenia od mojego synalka z okazji dnia kobietniestety jak człowiek nie ma dostępu do sieci to czuje się jak na obcej planecie
- w Krakowie dziś piękne słoneczko, ale niestety zimno, tylko 9 na plusie i wieje nie miło niestety.
- ktoś tu pisał o basenie, nie doszłam kto (przepraszam), ale na basen można bez problemu, tylko można się nabawić mało przyjemnych infekcji i żeby nie siedzieć w tych basenach z gorącą wodą, dżakuzi
(ja w sumie jak chodziłam to tylko tam)
- Miriam, ale się ubawiłam z tego, że Ciebie na basen nie wpuścili, przepraszam, ale normalnie brechtam
omięła mnie jakaś awantura. Mam nadzieję, że wszystko Wam się wyjaśniło.
Nie pamiętam kto, bo jest nas tu dużo, ale macie jutro wizyty dziewczyny. Dajcie znać co i jakJus1985, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Mała mi dzięki kochanie
gdzie ty sie podziewasz w ogóle hmm?
Mila :*
tak sobie to tu to tam przebywamna październikowych mamuśkach albo wieczornicy najczęściej
Dziś zaglądnełam do was bo szukałam wieści od ciebie i stwierdziłam że tu najprędzej się czegoś dowiem.
buziaki dla wszystkich sierpniowych Mam :****
pewnie będę do was jeszcze zaglądać
MILA, Camille87, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
ja mam jutro wizyte na 12:30 a miod tez nie umialam jesc bo na sam widok mnie zeby bolaly a teraz to bym wyscigi wygrywalam po miodek hehe ja teraz takim kubusiem puchatkiem jestem hehe
Camille87, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
mi tez sie wydaje, ze z dnia na dzien brzuszek coraz wiekszy, a pisalam ostatnio ze jeszcze sie mieszcze w moja kurteczke skorzana ale to bylo dwa tygodnie temu, dzis juz ledwo dopielam, dobrze ze sie rozciaga troche:P
Mila daj linka, bo jak sie dowiem w srode ze bedzie corcia to moze skorzystam:DMILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]