Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Niebieska, chyba się czymś przytrułaś. Jak pisze Camille, dużo pij i nie jedz nabiału. Tylko suche produkty.
Diablo chyba nic Ci nie poradzimy, musisz sie udać na wizytę
Chrupki kukurydziane moznalepiej mi po nich bylo jak sie zatrulam a nawet na zwykle mdlosci pomagaly
MILA lubi tę wiadomość
-
Niebieska to może być grypa żołądkowa. Cholerne paskudztwo, a najgorsze, że nic nie pomaga i trzeba przecierpieć. Dużo pij, aby się nie odwodnić... Biedna... :*
Ja połówkowe mam 27.03. czyli 18+5 ale tutaj jest inaczej, bo to jest jedyne badanie usg w ciągu całej ciąży i wykonywane jest między 18 a 20 tygodniem... Oczywiście jest bezpłatne.MILA, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko na chwilkę wpadam
Witajcie
Byliśmy dziś na megazakupach w Łodzi. Mam:
łóżeczko, pościel (wypełnienie i poszewki w samochodziki), piękny przewijak, kocyki, okrycie kąpielowe z kapturkiem, moskitierę do łóżeczka, podkładki pod prześcieradło, gruszkę do noska, smoczek, różne pieluszki i inne drobnostki. Prawie mogę rodzić, jeszcze tylko kosmetyki
Co prawda miałam niemiłą sytuację w Smyku, bo miałam uderzenia gorąca, prawie straciłam przytomność, robiło mi się ciemno przed oczami, ale to nic w porównaniu z tym czego dokonaliśmy.
Miłego wieczoru
Jestem przeszczęśliwaSylka, Ruda27, Camille87, celia, nezumi, Jus1985, Niebieska, Magda2013, Macca lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
oj Lanusia, ale poszalałaś
zazdroszczę
u mnie chyba wszystkie zakupy spadną na mnie bo mój twierdzi, że się "nie zna". a ja mam się znać na wyborze wanienki czy wózka? ciekawe skąd... ehh, faceci.
Ale super, że już masz tyle rzeczy. Mam nadzieję, że to prawie omdlenie to jednorazowa sytuacja. Mnie dziś prawie omdlenia w kościele nie dopadły, bo poszliśmy wcześniej i sobie usiadłamLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiebieska kurde sie nameczysz! Tak jak Kamilka mowi musisz duzo pic wody.. To pewnie zatrucie no albo jelitowka
trzymaj sie kochana!
My mamy polowkowe 19.03 i placimy 80 e czyli jakies 320 zl.. Nie wiem jak tu wyglada ani ile trwa, az sie boje ze nie bedzie takie dokladne jakie bym miala w polsce..
My juz sami, lezymy w lozku
Musze wam sie pochwalic! Bylismy w chinskiej restauracji i moj synus 2 razy kopnal! Pierwszy raz czulam to cos robiac i nie skupiajac siejuz ten kopniaczek byl mocniejszy
ale mnie to cieszy cudnie!!
Moni&, Camille87, Madzikovy, Sylka, Lanusia93, celia, Jus1985, Niebieska, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Lanusia super zakupy! ja sie tak zabieram za zakupy ze chyba dopiero w 8 miesiacu zrobie haha
Niebieska pij wode, ja jak mialam grypw zoladkowo jelitowa to jadlam sucharki zalane woda przegotowana znosne do przelknieciaLanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Lanusia
dużo nakupilas
ja wpadam przy was w kompleksy bo nie mam kompletnie nic a to dlatego ze obiecałam sobie ze zakupy dopiero jak poznam płeć
a ze moj ktosiek nie chciał pokazać to dalej czekam
Ja polowkowe będę mieć w 22 tc. Dokładnie 24 marca. Ide do innego specjalisty który posprawdza serce, żyły, przepływy itd wiem ze u mnie to badanie bedzie trwało około 40 min. I koszt to 335 zł.
Dziewczyny nie macie czasem wrażenia ze...coś was laskocze od środka? Bo jadłam kolacje i to chyba ktosiek sie tak wiercil, dziwne uczuciejakby w moim brzuchu buszował obcy
Ruda gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:34
Camille87, Lanusia93, celia, Magda2013, Macca lubią tę wiadomość