Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja czuje pukanie jak sie skupie siedze,czy stoje. moze dlatego dopiero wieczorem dzis poczulam bo od rana mialam co robic
Lanusia ja bym juz chciala kupowac ale poczekam az poznam plec. aa w mojej rodzinie wszyscy mowia ze wczesniej sie nic bie kupuje no ale bez przesady, przeciez w takim ukladzie musialabym od razu z porodowki leciec na zakupy bo przeciez maz nie kupi wszystkiego:/ mysle ze po 20 tyg zaczne kupowac ciuszki i jakies srodki do pielegnacji, kocyki itp a wieksze gabaryty tj lozeczko, wozek na przelomie czerwca/lipca.
uciekam spac dobranoccelia, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Diablo u mnie bbadania prenatalne i zwykłe usg bierze lekarz tyle samo czyli 100zł. Robi je w różnym czasie nie zawsze tyle samo każdej pacjentce.
Mila mi lekarz wyznaczył termin połówkowych na 21t + 1 d
Niebieska też ostatnio tak miałam dodatkowo zaczęła mi drętwieć noga. Internista na dyżurze zalecił elektrolity i wit z grupy B i pozwolił cole(ale nie dużo i jak mam zgage to rozgazowaną). Nie wiem czemu odradzają her miętową mi pomogła chyba a mocnej zwykłej nie pije póki cobo podobno w ciąży nie można
I zazdroszcze Wwam kopniaczków i tych małych i tych większychtak pozytywnie
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 21:57
celia, Camille87, Diablo, Moni&, Niebieska, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lanusia93 wrote:nezumi, lada chwila poznasz płeć i nadszarpniesz domowy budżet
A na pewno masz katar? Ja od dwóch tygodni mam ciągle zatkany nos, ale to podobno normalne w ciąży, to nie jest taki normalny katar. Jak widać, w niektórych miejscach Narodowy Fundusz poskąpił, bo u nas szpitalne USG wcale nienajgorsze
Paa
u nas szpitalne USG jest bardzo dobre, ja piszę o tym które lekarz ma w przychodni w gabinecie, te jest kiepskiej jakości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 07:44
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Sylka wrote:Mi zawsze mama kazała pić gorzką herbatę jak wymiotowałam. Ale nie pij miętowej, bo podrażnia żołądek.
Cześć dziewczyny, co ja wczoraj w dzień iw nocy przeżyłam. Koszmar! Piłam cały czas tą wodą i non stop ją zwracałam.
A mąż do mnie mówi, żebym herbatę miętową wypiła. Na szczęście nie miałam, tylko zwykłą czarną. No i po tej herbacie w środku nocy mi przeszło. Ale mnie dzisiaj suszy! I strasznie kręgosłup boli od tych odruchów przy wymiotach. Mam nadzieję, że dzidzi nie zaszkodziłam. Dzięki za wsparcie dziewczyny !nezumi, celia, Camille87, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
Ruda z kopniakami i pukaniem pewnie masz rację, ale wiesz jak to jest jak czekasz czekasz a tu nic cały dzień (tzn wtedy kiedy czekałam
)
-
Niebieska wrote:Cześć dziewczyny, co ja wczoraj w dzień iw nocy przeżyłam. Koszmar! Piłam cały czas tą wodą i non stop ją zwracałam.
A mąż do mnie mówi, żebym herbatę miętową wypiła. Na szczęście nie miałam, tylko zwykłą czarną. No i po tej herbacie w środku nocy mi przeszło. Ale mnie dzisiaj suszy! I strasznie kręgosłup boli od tych odruchów przy wymiotach. Mam nadzieję, że dzidzi nie zaszkodziłam. Dzięki za wsparcie dziewczyny !Niebieska, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Jakis troche glupi sen mialam, ale obudzilam sie maz mi milutko napisal, pozniej poczulam kopniaczka i od razu lepiej
Jestem troche wymeczona, zastanawiam sie czy ten tydzien nie isc na l4, niby chodze na 3,5 h do pracy ale jednak to meczy plus dojazdy godzine.. Musze to przemyslec mam czas do ok 11-12...
Kochane wy napewno widzialyscie jak ja wyczekiwalam tych ruchow, wy tez sie doczekacie
Jus, diablo poczujecie juz niedlugoCamille87, Diablo, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie sobie ryż gotuję, bo od wczoraj od 12.00 nic nie jadłam. Więc dzidziuś głodny. A piję taką herbatę lurę lub wodę przegotowaną. Tej mineralnej już się boję, mam po tej nocce traumę
Ale może dlatego ją zwracałam, że była to wygazowana woda i te resztki bąbelków mnie podrażniały. Już dzisiaj się lepiej czuję, tylko zmęczona jestem, słaba i boli ten kręgosłup. Dobrze, że to trwało tylko ok. 12 h. Nie chcę już tego przechodzić. U mnie szwagier, teściu i szwagierka też to mają. A byłam wczoraj u nich i chyba się zaraziłam. Tylko oni nie wymiotowali...
A dzisiaj mam wizytę u ginekologa, na szczęście o 17.40. To jeszcze zdążę wypocząćMiłego dnia dziewczyny, ja idę się położyć
celia, Camille87, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny