Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kada, Niebieska trzymam kciuki za wizyty! i prosze sie pochwalic malenstwem poźniej:D ja musze czekac do środy
Mika ja mam takie porąbane sny, że nieraz jak rano wstane nie umie sie otrząsnąc bo są takie realne. o dziwo wiele rzeczy w snach robie ale zawsze wiem, że jestem w ciaży wiec to nasza podświadomośc pracuje. śnia mi sie badania usg, dzieci, wózki, zakupy, zmarli członkowie rodziny, podróże i wiele innych głupot których nie umiem wytłumaczyc.Niebieska lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej babeczki... widzę że na forum było burzowo... !!! ale dziś już świeci słońce?!!!
ja weekend spędziłam mega przyjemnie ...pogoda słoneczna to i chęci do życia więcej...
wczoraj byłam na zakupach ciążowych i dla maluszka (ale nie poszalałam jak Lanusia... kupiłam tylko jeden komplet z H&M)
Lanusia łóżeczko śliczne... moja kuzynka ma identyczne... i bardzo mi się podoba.. szkoda że my już mamy po córci...
caille proszę wrzuć fotkę tego kombinezonu i tutaj przez zapodaj.. bo tak go dziewczyny zachwalają...
niebieska dużo zdrówka... jedz kleik ryżowy i pij jak najwięcej...
ja też dzisiaj mam wizytę dopiero na 16:40... jedziemy całą rodzinką bo córcia bardzo chce zobaczyć maleństwo mam nadzieję że lekarz nic na to nie powie...
a co do snów... dziewczyny... ja to już samą siebie przechodzę... ratuję świat, pływam w łodzi podwodnej... albo wiele innych głupot robię... na szczęście nie są one straszne...
jeśli kogoś pominęłam bardzo przepraszam...Niebieska, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Ale mnie glowa boli! Kurna musze jechac zawiezc mocz do badania i oddqc krew ale z takim bolem to sie nie ruszam musze kawe wypic
Niebieska dobrze ze Ci lepiej! Ja jak sie zatrulam nie moglam patrzec na herbate ale pilam wode z sokiem malinowym
Dziewczyny powiedzcie mi czy mialyscie badanie AFP? bo mi gin zlecil na ostatniej wizycie i ja robie dopiero jutro zeby miec najswiezsze wyniki ale w mojej ksiazce wyczytalam ze to badanie powinno robic sie miedzy 16 a 18 tca gin nic mi nie mowil...
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPositive trzymamy kciuki za wizyte!
ale dzisiaj sie posypie fajnym wiesciami
Kamilka ja nie mialam zleconego tego badania w ogole
Wspolczuje bolu glowy, mnie tak w weekend bolala ale przechodzila sama na szczesciepositive, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ruda doczytałam że twój maluszek już się rozkopał... super...
a mój ... cóż... kopie ale uspokaja się natychmiast gdy położę rękę na brzuchu...
w piątek mój m. pierwszy raz go poczuł...
camille cudny... idealny na zimniejszy wrzesień...Ruda27, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive ale fajnie ze Twoj maz tez juz poczul maluszka
Moj to sie cieszy ze mna i tylko cos ty?! Jak faaajnie i taki rozmarzony :p
Ale w sumie cos w tym jest, bo jak przykladam reke to tez cisza :p
Zjadlam wlasnie sniadanko, pije kawke zbozowa, moze tez zaraz da znac o sobie? Mam taka nadziejeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo ladny kombinezonik:)))a wogole bylam teraz z moim pieskiem na dworze iii jest cudownie:)slonce swieci pelna para:)a w czw mam wizyte i mam nadzieje ze dowiem sie juz kto tam zamieszkuje:)bo chcialabym tez juz jakies ubranko kupic:))
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Prosze
http://zapodaj.net/0a57040fd9be5.jpg.html
a on taki miły w dotyku był i nawet niedrogi ale za to kupiłam inne rzeczy dla dzidzi i też w całkiem dobrych cenach i duży wybór jest tych ubranek
Dzisiaj również życzę wszystkim udanych wizyt i dorych wieści
I mam pytanko powiedzcie mi czy któraś z Was jest moze z Bydgoszczy chciałam się dowiedzieć czy tam coś ciekawego mogę zobaczyć -
Dziewczyny, właśnie dzwoniłam do położnej. Powiedziała, że nie może obiecać ze ta jelitówka mogła nie mieć wpływu na dziecko.
I odradziła mi dzisiejszą wizytę u lekarza, bo mogę zarazić inne ciężarne ;/
Ponadto mówi, że jestem teraz osłabiona i ludzie z przeziębieniami mogą mnie zarazić.
Z jednej strony poleżałabym w domu a z drugiej.. dzisiaj miałam poznać płeć dziecka a tak muszę czekać do następnego poniedziałku. Bo tylko wtedy mój lekarz przyjmuje w godz. popołudniowych. Zawsze z rana, a my z mężem pracujemy
;/ Poza tym wolę wiedzieć, czy z dzidzią jest wszystko w porządku.
Sama nie wiem, co mam robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny