Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy ja takiego uczucia nie mam, ale to napewno ktosiek
Oby sie ujawnil na polowkowych :p
Ja kupilam tylko rzeczy uńiwersalne i tak i to pare ubranek i sliniaki.. Z takimi duzymi zakupami jak Lanusia to poczekam jeszcze napewnoale fajnie juz miec te rzeczy w domu, napewno milo nacieszyc oko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 20:37
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
No ja w dzień czuje ze 3-4 kopniaczki takie puk a nieraz wlasnie takie...nie wiem jak wam to opisać
wiercenie
wczoraj przed snem tak miałam i dzis ze aż śmiać mi sie chciało
to chyba moj Maluszek bo co by innego
Camille87, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz zapowiedzialam ze jak pokoik bedzie gotowy to bede kupowac bo poki co nie mam miejsca na te wszystkie rzeczy.. a w lidlu promocja na pampersy - 160szt za ok 80zl chyba sie oplaca ale co ja z tym zrobie teraz :p
Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yyyyyy... Co tu się działo jak mnie nie było...? Dziś nie dam rady nadrobić, mam ochotę tylko na szybki prysznic, mleczko i do łóżeczka
Przeczytałam kilka pierwszych stron od kiedy Was opuściłam ze 2 dni temu i zamarłam. Mam nadzieję, że sytuacja opanowana, nie ma ofiar
Kajoni, zaszalałam, bo zaczęłam 20 tydzieńUbranka, zabawki i bujaczek-leżaczek mamy od mamy, wanienka już jest. Został wózek, kosmetyki i pieluszki. I jakieś drobnostki
Ja już bym chciała rozłożyć to łóżeczko, jest takie jak chciałam: http://allegro.pl/piekne-lozeczko-dzieciece-ze-szuflada-moskitiera-i4007304268.html
Tylko że z sówkami. I przewijak też w sówki
A kasjerka całkiem wyrozumiała, powiedziała, że sama ma 2 dzieci, więc rozumie, nalałam sobie wody i usiadłam w fotelu. Zaczęłam płakać, bo P. zamiast się zmartwić powiedział: "Wyluzuj, uspokój się". Myślałam, że mnie coś trafi
I też mu było obojętne, czy kocyk z takim wzorem czy takim
Sylka, tak, w SmykuOd razu zainwestowaliśmy w taki drobnostki jak nieprzemakalna podkładka pod prześcieradło, szczotka do włosów czy aspirator, bo mniejsze prawdopodobieństwo, że o czymś zapomnimy
Camille87, hahahaWstrzymam się
Ale małemu się podobały zakupy, chyba aż mu tchu zabrakło przy kasie, bo tam mnie złapało najgorsze samopoczucie, przechyliłam się do tyłu. Pampersy kup i schowaj do piwnicy. Ja bym tak zrobiła jakbym dorwała
Ruda27, 320 zł?Powalają mnie te ceny... Ja te mocniejsze czuję tylko kilka razy dziennie i też kiedy się nie skupiam, dają tyle radości
jakby chciały zawołać: "Jestem tu, nie zapominaj!".
Moni&, ja bym tyle nie wytrzymałaUznałam, że wszystko musi być JUŻ, bo jak mały będzie się pchał na świat to kto mi kupi taki kocyk jak ja chcę?
Madzikovy, no kolejna z taką ceną za USG. Jak Wasi mężczyźni dają sobie z tym radę, tak psychicznie?Mój maluszek już wyraźnie się przesuwa, ale całkiem niedawno właśnie łaskotał. Tylko nie w trakcie jedzenia, jak zje- idzie spać. Jak tatuś
To na pewno Twoje maleństwo, gratulacje!
Camille87, Ruda27, Moni&, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Lanusia super zakupy
zazdraszczam. ja dopóki płci nie znam to takich wielkich zakupów nie robię
Kajoni to ja o tym basenie pisałam, chciałam iść jutro ale katar sie nasila więc to nie ma sensu...
Nibieska biedactwo, zatrucie.... pozostaje ci leżeć, jeść chrupki kukurydziane i gorzką herbatę. ale pamiętaj że jak 2 dni się to będzie utrzymywać to lepiej iść do lekarza bo się możesz odwodnić!
Ruda maluch kopie? mój się za to uspokoił i dziś nic ine czułama wczoraj moze raz... chociaż też do końca nie wiem czy to dzidziuś czy kapusta
Idę zrobić mężowi kolację bo zaraz z pracy przyjdzieLanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie USG 4D w prywatnym gabinecie 300 zł.
Na każdej wizycie lekarz robi mi USG na aparacie w przychoni (NFZ) ale jakoś jest tragiczna... widać tylko bijące serduszko i zarys dzieciątka. ja w środę idę na NFZ i myślę że bedziemy się umawiać na połówkowe -
Haha zaczyna się moje wychodzenie i odpisywanie "ostatni raz"
Kamilko, 280 zł, jestem zszokowana, w moim mieście ten sam model 325 zł, a w internecie różne te ceny. Ale trzeba doliczyć to wypełnienie antyalergiczne 60 zł i pościel 150 zł (tu byłam zaskoczona, ale P. nie grzmiał). Okrycie do kąpieli z kapturkiem 40 zł, piękne, w żabkinezumi, celia, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyNezumi ja czulam, rano jak sie skupialam takie delikatne jak leze, a wieczorem w tej restauracji normlamie poczulam rozmawiajac i nie myslalac o tym
niesamowite to bylo! Oby juz teraz takie bardziej odczuwalne byly
Nezumi pewnie kopal ale nie czulas tego bo cos robilas..
Lanusia sliczne lozeczkofajne takie zakupki
Co do ceny moich polowkowych to ja jestem za granica to tu takie ceny sa niestety w przeliczeniu na zlotowki... Oby tylko wszystko dobrze sprawdzili..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 21:07
Lanusia93, nezumi lubią tę wiadomość
-
nezumi, lada chwila poznasz płeć i nadszarpniesz domowy budżet
A na pewno masz katar? Ja od dwóch tygodni mam ciągle zatkany nos, ale to podobno normalne w ciąży, to nie jest taki normalny katar. Jak widać, w niektórych miejscach Narodowy Fundusz poskąpił, bo u nas szpitalne USG wcale nienajgorsze
Paacelia, nezumi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Haha zaczyna się moje wychodzenie i odpisywanie "ostatni raz"
Kamilko, 280 zł, jestem zszokowana, w moim mieście ten sam model 325 zł, a w internecie różne te ceny. Ale trzeba doliczyć to wypełnienie antyalergiczne 60 zł i pościel 150 zł (tu byłam zaskoczona, ale P. nie grzmiał). Okrycie do kąpieli z kapturkiem 40 zł, piękne, w żabki
To nie najgorzej jesli 280zl!ja lozeczko tez mam ja zaplacilam 50zl cale drwniane (bukowe) z certyfikatem tuv
ale to z mojej firmy dlatego taka cena
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lanusia gratuluję zakupów, łóżeczko przepiękne
Madzikovy nic się nie martw, ja też nie mam jeszcze zupełnie nic poza jednym lumpkowym malutkim bodziakiem unisexSądzę, że mam jeszcze mnóstwo czasu
Ruda i Madzikovy super, że też już czujecie ruchy. Ja niestety jeszcze nic choć proszę i proszę moje maleństwo
Niebieska naprawdę współczuję, bo przechodziłam już kiedyś taką grypę jelitową i to było straszne. I myślę, że w ciąży jest jeszcze gorzej. Tak jak dziewczyny pisały pij koniecznie.
Co do dyskusji - ja wciąż pracuję i nie mam szans Was nadrobić. Madzikovy jeśli mnie miałaś na myśli to przepraszam. Ale ja też, jeśli nie znam odpowiedzi, to po prostu nic nie piszę, co może być odebrane jako olewanie.
Niebieska wspomniałaśNiebieska wrote:Ja pamiętam tylko jedną sytuację. Jak była robiona lista z kobitkami w ciąży.
Nikt mnie na niej nie umieścił. Jakbym nie istniała. Musiałam się sama upomnieć o wpis do niej. A nie raz się udzielałam na forum. I też mi było przykro...
ALE TYLKO PRZEZ CHWILĘ.
Także kochana absolutnie nikt o Tobie nie zapomniał, choć niehumanitarnie wstawiasz fotki z sexi figurą
Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość