Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi miałam tak jak ty - cały dzień najchętniej w łóżku, na szczęście mogłam sobie na to pozwolić. ty masz obowiązki rodzinne
ale pamiętaj odpoczywaj ile się da!
i wyrzuć złe myśli! wiem że to brzmi naiwnie, bo sama to przechodziłam, ale kopniaka zawsze mozesz dostać od koleżanki z forumwiesz moze co u Malutkiej????
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Co Wy tak wcześnie z tym obiadem u mnie jest koło 14-15
tzn u teściowej. ja się dostosowuje
-
nick nieaktualnyHehe ja dopiero co sniadanie zjadlam a tu czytak o obiadach
ale swoja droga te wasze zrazy z kluskami brzmia oblednie
szczerze mowiac uwielbiam kluski slaskie ja czasem robie z gulaszem
U nas tez pogoda piekna
Ruda co do snu: snilo mi sie ze poszlam do nowej szkoly i wy tam tez bylyscie - tzn nie pamietam dokladnie bo twarze byly inne ale wiedzialam ze to wy- pamietam blondynke chyba Madzikovyi poszlysmy do baru na piwo bo sie razem trzymalysmy
ale potem ja zostalam z boku bo mnie zostawilyscie to sobie poszlam do domu
Mala_mi mysl pozytywnie! Zobaczysz ze bedzie dobrze!!
Nezumi- pojechalas z ta psychologia ale faktycznie cos takiego jest!!nezumi, mała_mi, Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
Pojęcia nie mam co u Malutkiej, pisałam do niej juz na priw pare razy, bez odzewu. A to juz ze dwa miesiące jak się nie odzywa
spadam dzis do mamusi na obiadek. Fajnie tak w niedziele się opierniczać, nawet obiadu nie trzeba robić
Miłego dnia dziopkinezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez uwielbiam kluseczki
My tez jestesmy ze slaska, ale u nas w domu nie bylo slaskich obiadow. U mojego meza co ndz tak samo rolada kluseckzi i obiad ok 12 :p
Kamilka ale sen hehe :p pewnie przez wczorajsza rozmowe na forum hehe
My wlasnie zjedlismy sniadanko i myslismy co robic bo taka ladna pogoda a znajomi popoludniu wyjezdzaja..
I powiem wam ze mam jak Jus, jak mnie nie ma dluzej na forum i widze źe nazbieralo sie z 5 stron to nie nadrabiam wszystkiego, czasami cos podczytam, wylapie ale nie jestem zawsze na biezaco..
nezumi, Camille87, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ja uwielbiam śląskie potrawy, u mnie w niedzielę też kluski, modro kapusta i rolady
Bo ja pochodzę ze ślaska, z tarnowskich gór. Ale teraz to już tylko odwiedzam rodzinkę i tam jem te pyszności. We Wrocku rzadko gotuję rolady
Dlatego jak przyjezdzam do tg to zawsze ten sam obiad
Ruda27, MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi haha cyborg powiadasz
no mam jedno oko i na noc podłączona jestem pod 220 volt zeby moc wszystko nadrobić
Co do basenu moj lekarzy powiedział ok tylko zeby kupić sobie w aptece takie te no globulki dopochwowe z probiotykiem są bez recepty wyrównuja ph i zapowbiwgaja ewentualnej infekcji
A mnie w tamtym tyg w niedziele na basen nie wposcili bo powiedzieli ze jak mi wody odejdą to nawet sie nie zorientuje w szoku byłam no ale kucic sie nie kucilam bo poprostu szoku dostałamnezumi, Niebieska, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Miriam no tak właśnie myślałam, normalny człowiek by nie dał rady tego ogarnąć
NO kochana bo ty już jesteś jedną noga na porodówce! pomyśleć że jeszcze niedawno się zieleniło na wykresie a tu już końcóweczka! cudownie!
jak my będziemy rodzić to twój maluch będzie siadał!
Niebieska no ja też jeszcze sama rolady nie robiłam, zawsze się gdzieś załapię
Właśnie słyszę że teściowa rozkłada talerzeod tego pisania o jedzeniu zgłodniałam
Ruda27, Miriam, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:http://zapodaj.net/a612b065836f7.jpg.html to cos na oslode po obiadku
ktory wybieracie?? torty zrobione przez moja mame
-
Camille87 wrote:Tak Ruda to przez te wczorajsza rozmowe taki sen
Dobra kochane my jedziemy na dzialke siac warzywkatzn maz bo ja bede siedziec i sie opalac
Wpadne po poludniu !
Zycze milego dzionka -
kada24 wrote:nezumi http://zapodaj.net/a612b065836f7.jpg.html
-
kada24 wrote:no on na mnie tak patrzyl a mama moja sie smiala ale to dla kogos torty eh... a ten z imieniem na chrzest
bo ja do pieczenia to noga jestem.
-
oki ide jeść te upragnione kluseczki
-
nick nieaktualny