Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, teraz mój brzuch nadrobi te kilka miesięcy i wybije jak balon. Wszyscy, co nie wiedzą o ciąży, to oczy wybałuszą ze zdziwienia hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:24
Ruda27, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
moje kochane babeczki,
jesteście ważne dla mnie (kazda z osobna) i
dla każdej innej z nas tu na forum !!! więc:
1. z góry was przepraszam jeżeli któras z was poczuła przezemnie olana.\
I jeZeli JESZCZE raz któraś tak się poczuje to prosze mi dać zjebkę a się poprawię
2. chciałam się przyznać do tego że, nie czytam za każdym razem wszystkiego, za co przepraszam ale kurde no nie mam czasu żeby was nadrabiaćtakże przelatuje posty i staram się wychwycić wszystkie wasz wizyty żeby się cieszyć waszymi wiadomościami, lub niestety buźki typu
bo wtedy czytam co się stało
Kochane ja tez nie raz i nie dwa nie dostałam odp. na moje pytania ale tak jak któras z was pisała, jeżeli czegoś szukam na jakiś temat szukam w necie a nie pytam was, które jesteście w tym temacie tak samo zielone jak ja "co to jest" bo to bez sensu.
Mam was po to żeby sie wyżalić, powyzywać na chłopa, na pracę ewentulanie podzielić dobrymi lub złymi wiadomościami.
Niech mi tu żadna sie nie obraza i nie ochodzi bo do dupy nakopię !!!!!
a jeszcze raz powtarzam, jeżeli zadacie pytanie i poczujecie się olane to uważam na tyle się znamy że możemy powiedzieć " słuchajcie baby , zadałam pytanie więc raczcie się zainteresować
całuję wasbuziaki
Ruda27, Moni&, Camille87, Niebieska, Jus1985, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDarusia masz racje ale Ty masz pamiec
:-* wstawie dzis obiecuje jakos mi to z glowy wylecialo
Ale to po sniadanku bo robie nalesniki z twarogiem
Niebieska niektore kobietki tak maja ze nic nic a tu nagle bach pileczkaRuda27, MILA, Moni&, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Monia
Niebieska cy ja ci już kiedyś nie zabroniłam pokazywac sie półnaga na forum
przecież ja doła przez ciebie dostanę chudzielcu jeden ty
ja wystawiłam już pierwszą aukcję na allegrociuszków po moje Milenie
Wczoraj wyciągnełam je wszyskie i zaczełam segregować i układać ja pier.... ile tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:51
Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Hello!
Co tu się wczoraj działo!? Dziewczyny na prawdę? Teraz się czuję jak ta najgorsza bo was opuściłam na bardzo bardzo długo... I nikt się mną nie zainteresował :> Teraz to mi przykro! Jak mogłyście! (no dobra żartuje)
Serio odcinam się od tego tematu, bo też olewam, też jestem olewana. Jak mi ktoś tu nie odpisuje szukam gdzie indziej albo piszę prywatnie albo wklejam jeszcze raz spamując forum
Dziś mamy piękną niedzielę na śląsku, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają.
Miriam ty to jesteś cyborg! Wszystkie wątki!? Ja naszego sierpniowego nie potrafię czasem ogarnać :p
Poza tym kochane jest takie zjawisko psychogiczne "rozproszenie odpoweidzialności" lub "efekt widza" polega na obniżaniu się prawdopodobieństwa zareagowania świadków kryzysowego zdarzenia wraz ze zwiększaniem się liczby świadków tego zdarzenia i tak jest na naszym forum właśnie. Jest nas dużo ktoś zadaje pytanie my piszemy swoje a z tyłu głowy mamy myśl że ktos i tak odpisze, a ja kontynuuje swój wątek. Jak jest jakaś dyskusja to na prawdę ciężko się oderwać, łatwiej zignorować ( oczywiście nie wskazuję palcem, nie piszę że tak robię ot taka myśl mnie naszła)
Niebieska, MILA, Camille87, Miriam, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Niebieska pięknie wyglądasz. Popieram MILĘ, nie pokazuj się więcej bo czuję się przy tobie jak słoń
Tzn pokazuj, ale napisz najpierw ostrzeżenie :
NEZUMI NIE PATRZ POKAZUJĘ MOJE ZGRABNE CIAŁO! Ok?
Mila ja też mam sporo ciuszków dla dziewczynki, po mojej siostrze, która w styczniu skończyła 2 lata
Niestety nie znamy jeszcze płci więc na razie kupuję uniseksy i zbieram wszystko co mi dająjak już się nam maluszek pokaże to zrobię selekcję
Niebieska, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nezumi prawda niedziela na slasku cudo!!!! a ja chyba musze lezec od rana biore nospe forte bo zas sie zaczelo normalnie jak na zlosc wrrr dobrze ze jutro ide do lekarza wiec sie wszystkeigo dowiem..
MILA lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:nezumi prawda niedziela na slasku cudo!!!! a ja chyba musze lezec od rana biore nospe forte bo zas sie zaczelo normalnie jak na zlosc wrrr dobrze ze jutro ide do lekarza wiec sie wszystkeigo dowiem..
a byłam wczoraj w żorach -
ninkapa wrote:Jus Madzikovy miala racje podzielilam sie z Wami moim wielkim szczesciem i wynikami i samo to ze przeoczylas tak wazna rzecz ......i tyle w temacie ne jestem obrazona ale jesli ktos ignoruje to mnie tam nie ma nie lubie sytuacji w ktorych tak sie czuje i tyle mna sie nie ma co przejmowac ze sie ewakuowalam bo taka jestem i tyle wiec zycze milego niedzielnnego dnia 3majcie sie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Witam
nadrobić was to kosmosno ale spróbuję
Wszystkim gratuluję dobrych wieści o dzidziach
I z powodu wczorajszego święta życze wszystkiego dobrego wszystkim kobitkom a przede wszystkim tym z brzuszkami
Ech... mam nadzieję że z tym konfliktem to się wszystko wyjaśni Ja jestem tu nowa i trochę kurcze produkujecie więc i też trochę mi zajeło przeczytanie tego Ja nie wiem jak mam się do tego odnieść muszę was trochu poobserwowaćdziewuszki ładne macie już te brzuszki a Moj tak wylazł przy tej drugiej ciąży że mam 6 kg na plusie a wczoraj córcia wymyśliła ze chciałaby na basen więc kupiliśmy strój i ruszamy hehe
No i pojechaliśmy ale radocha była mama trochę mnie zadowolona bo wygląda jak wieloryb
no ale czego nie robi się dla dziecka w stroju już mocno było widać brzuch a dziś na spacerek z kolezankami Natalci i znajomymi Ja mam nadzieje ze ułoży się wszystko na forum u was dziewczyny trochę się teraz głupio czuję że jestem nowa i niestety nie wszystko wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:36
Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
-
MILA u mnie też rolada, kluski i modro kapusta
raz w miesiącu musi być
Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
-
Mika a pytałaś lekarza czy możesz na basen? Bo ja tez bym bardzo chciała... ale jakoś mam obawy.
Co prawda idę do lekarza już w środę więc zapytam, ale to zaś dwa dni do tyłu. A u mnie juz 9 kg na plusie! Strój mierzyłam i wieloryb x2! Więc muszę zacząć coś robić żeby nie "zalec" jak wieloryb wyrzucony na brzeg :pMika 28, celia lubią tę wiadomość
-
ja mam ze szpiatala zalecenia ze rano i wieczorem mam brac nospe forte ale zem po rozum poszla hehe i stwierdzilam ze jak nie boli to po co mam brac codziennie ale dzis juz od samego rana tak mocno boli ze nawet do kosciola nie poszlam bo te siadanie wstawanie i kleczenie by mnie wykonczylo... u nas tez zawsze rolada kluski i modro kapusta i rosolek z nudlami hehe ale dzis mama moja pieczen robi wiec sie wpraszam do niej bo mezus w pracy hehehe a o chorebie tez nie gadam w szpitalu katarem zarazili a teraz juz gardlo boli i kaszel mam duszacy masakra
Camille87, MILA lubią tę wiadomość