X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, teraz mój brzuch nadrobi te kilka miesięcy i wybije jak balon. Wszyscy, co nie wiedzą o ciąży, to oczy wybałuszą ze zdziwienia hehehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:24

Ruda27, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska super brzusio! oj teraz to bedziemy mialy sie czym chwalic jak sciagniemy wreszcie kurtki zimowe :D

Niebieska lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje kochane babeczki, :-D jesteście ważne dla mnie (kazda z osobna) i
    dla każdej innej z nas tu na forum !!! więc:

1. z góry was przepraszam jeżeli któras z was poczuła przezemnie olana.\
    I jeZeli JESZCZE raz któraś tak się poczuje to prosze mi dać zjebkę a się poprawię ;-D

2. chciałam się przyznać do tego że, nie czytam za każdym razem wszystkiego, za co przepraszam ale kurde no nie mam czasu żeby was nadrabiać :-P także przelatuje posty i staram się wychwycić wszystkie wasz wizyty żeby się cieszyć waszymi wiadomościami, lub niestety buźki typu :-( bo wtedy czytam co się stało :-P

Kochane ja tez nie raz i nie dwa nie dostałam odp. na moje pytania ale tak jak któras z was pisała, jeżeli czegoś szukam na jakiś temat szukam w necie a nie pytam was, które jesteście w tym temacie tak samo zielone jak ja "co to jest" bo to bez sensu.

Mam was po to żeby sie wyżalić, powyzywać na chłopa, na pracę ewentulanie podzielić dobrymi lub złymi wiadomościami.

Niech mi tu żadna sie nie obraza i nie ochodzi bo do dupy nakopię !!!!!

a jeszcze raz powtarzam, jeżeli zadacie pytanie i poczujecie się olane to uważam na tyle się znamy że możemy powiedzieć " słuchajcie baby , zadałam pytanie więc raczcie się zainteresować :-)

całuję was :-D buziaki :-D

Ruda27, Moni&, Camille87, Niebieska, Jus1985, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia masz racje ale Ty masz pamiec :-) :-* wstawie dzis obiecuje jakos mi to z glowy wylecialo :-(
    Ale to po sniadanku bo robie nalesniki z twarogiem :D

Niebieska niektore kobietki tak maja ze nic nic a tu nagle bach pileczka :-)

Ruda27, MILA, Moni&, Niebieska lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila dobrze to podsumowalas :D

MILA lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia :-D

Niebieska cy ja ci już kiedyś nie zabroniłam pokazywac sie półnaga na forum :-D

przecież ja doła przez ciebie dostanę chudzielcu jeden ty :-P

ja wystawiłam już pierwszą aukcję na allegro :-D ciuszków po moje Milenie :-D

Wczoraj wyciągnełam je wszyskie i zaczełam segregować i układać ja pier.... ile tego :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 09:51

Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Co tu się wczoraj działo!? Dziewczyny na prawdę? Teraz się czuję jak ta najgorsza bo was opuściłam na bardzo bardzo długo... I nikt się mną nie zainteresował :> Teraz to mi przykro! Jak mogłyście! (no dobra żartuje)
    Serio odcinam się od tego tematu, bo też olewam, też jestem olewana. Jak mi ktoś tu nie odpisuje szukam gdzie indziej albo piszę prywatnie albo wklejam jeszcze raz spamując forum :D

Dziś mamy piękną niedzielę na śląsku, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają.

Miriam ty to jesteś cyborg! Wszystkie wątki!? Ja naszego sierpniowego nie potrafię czasem ogarnać :p

Poza tym kochane jest takie zjawisko psychogiczne "rozproszenie odpoweidzialności" lub "efekt widza" polega na obniżaniu się prawdopodobieństwa zareagowania świadków kryzysowego zdarzenia wraz ze zwiększaniem się liczby świadków tego zdarzenia i tak jest na naszym forum właśnie. Jest nas dużo ktoś zadaje pytanie my piszemy swoje a z tyłu głowy mamy myśl że ktos i tak odpisze, a ja kontynuuje swój wątek. Jak jest jakaś dyskusja to na prawdę ciężko się oderwać, łatwiej zignorować ( oczywiście nie wskazuję palcem, nie piszę że tak robię ot taka myśl mnie naszła :) )

Niebieska, MILA, Camille87, Miriam, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska pięknie wyglądasz. Popieram MILĘ, nie pokazuj się więcej bo czuję się przy tobie jak słoń :D Tzn pokazuj, ale napisz najpierw ostrzeżenie :
    NEZUMI NIE PATRZ POKAZUJĘ MOJE ZGRABNE CIAŁO! Ok?

Mila ja też mam sporo ciuszków dla dziewczynki, po mojej siostrze, która w styczniu skończyła 2 lata :D
    Niestety nie znamy jeszcze płci więc na razie kupuję uniseksy i zbieram wszystko co mi dają :) jak już się nam maluszek pokaże to zrobię selekcję :D

Niebieska, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi prawda niedziela na slasku cudo!!!! a ja chyba musze lezec od rana biore nospe forte bo zas sie zaczelo normalnie jak na zlosc wrrr dobrze ze jutro ide do lekarza wiec sie wszystkeigo dowiem..

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nezumi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    nezumi prawda niedziela na slasku cudo!!!! a ja chyba musze lezec od rana biore nospe forte bo zas sie zaczelo normalnie jak na zlosc wrrr dobrze ze jutro ide do lekarza wiec sie wszystkeigo dowiem..
    takie mocne skurcze?? no to odpoczywaj. ja też raczej nigdzie nie wyjdę bo jestem chora... byłam juz w kościele i całą paczkę chusteczek zużyłam. teraz piję ciepłą herbatę z sokiem z pigwy zawinięta w kocyk...
    a byłam wczoraj w żorach ;)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninkapa wrote:
    Jus Madzikovy miala racje podzielilam sie z Wami moim wielkim szczesciem i wynikami i samo to ze przeoczylas tak wazna rzecz ......i tyle w temacie ne jestem obrazona ale jesli ktos ignoruje to mnie tam nie ma nie lubie sytuacji w ktorych tak sie czuje i tyle mna sie nie ma co przejmowac ze sie ewakuowalam bo taka jestem i tyle wiec zycze milego niedzielnnego dnia 3majcie sie
    Jak nie ma mnie kilka dni na forum to nie nadrabiam kilkudziesieciu stron i wcale się tego nie wstydze

Camille87 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada niedziela u nos to dzień świety ha ha ah ja u mnie dzisiaj rolady i kluski :-D mniammmmmmm :-P

a co do bóli brzucha to mnie też ciągle się napina brzuchol i to tak boli dziwnie :-P
    narazie biorę nospe i magnez

nezumi, Camille87 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Jus1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada nospe biarzesz jak masz mocne skurcze czy jak są często? A jeśli zdarzają się raz na jakiś czas ale takie mocne to też trzeba brać czy nie?

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nezumi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    668904buj3406kha.gif

Camille87, MILA lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    nadrobić was to kosmos :( no ale spróbuję :)
    Wszystkim gratuluję dobrych wieści o dzidziach :)
    I z powodu wczorajszego święta życze wszystkiego dobrego wszystkim kobitkom a przede wszystkim tym z brzuszkami :)
    Ech... mam nadzieję że z tym konfliktem to się wszystko wyjaśni Ja jestem tu nowa i trochę kurcze produkujecie więc i też trochę mi zajeło przeczytanie tego Ja nie wiem jak mam się do tego odnieść muszę was trochu poobserwować :) dziewuszki ładne macie już te brzuszki a Moj tak wylazł przy tej drugiej ciąży że mam 6 kg na plusie a wczoraj córcia wymyśliła ze chciałaby na basen więc kupiliśmy strój i ruszamy hehe :) No i pojechaliśmy ale radocha była mama trochę mnie zadowolona bo wygląda jak wieloryb :P no ale czego nie robi się dla dziecka w stroju już mocno było widać brzuch a dziś na spacerek z kolezankami Natalci i znajomymi Ja mam nadzieje ze ułoży się wszystko na forum u was dziewczyny trochę się teraz głupio czuję że jestem nowa i niestety nie wszystko wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:36

Jus1985, MILA lubią tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA u mnie też rolada, kluski i modro kapusta :D raz w miesiącu musi być :D

Jus1985, MILA lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika a pytałaś lekarza czy możesz na basen? Bo ja tez bym bardzo chciała... ale jakoś mam obawy.
    Co prawda idę do lekarza już w środę więc zapytam, ale to zaś dwa dni do tyłu. A u mnie juz 9 kg na plusie! Strój mierzyłam i wieloryb x2! Więc muszę zacząć coś robić żeby nie "zalec" jak wieloryb wyrzucony na brzeg :p

Mika 28, celia lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika spokojnie nie ma co Ci być głupio. Kogoś coś bolało więc się tym podzielił na forum.
    Nezumi Mila jesteście z tego samego regionu? A ten obiad to jakiś regionalny?

MILA lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nezumi wysłałam ci prośbę o odblokowanie poziomu w grze w którą też grasz Jellysplash ha ha ha odblokuj mi kolejny obszar ;-D

nezumi, Jus1985 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ze szpiatala zalecenia ze rano i wieczorem mam brac nospe forte ale zem po rozum poszla hehe i stwierdzilam ze jak nie boli to po co mam brac codziennie ale dzis juz od samego rana tak mocno boli ze nawet do kosciola nie poszlam bo te siadanie wstawanie i kleczenie by mnie wykonczylo... u nas tez zawsze rolada kluski i modro kapusta i rosolek z nudlami hehe ale dzis mama moja pieczen robi wiec sie wpraszam do niej bo mezus w pracy hehehe a o chorebie tez nie gadam w szpitalu katarem zarazili a teraz juz gardlo boli i kaszel mam duszacy masakra

Camille87, MILA lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ