Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Kochane! Dziś już lepiej. Już mnie troszkę pobolewa-może to 3 dniowka ;-( mam wyrzuty że wzięłam APAP ale cóż. ..
Tak Madzikovy mamy w tym samym dniu Kochana!! Heh i to czekanie
Całuski i miłego popołudnia -położe sie póki nie mam aż tak silnego bólu.
Podejrzewam zatrucie...ech... -
Hejka
I ja po wizycie
z Maluszkiem wszystko dobrze, wzorowe wynikijedynie są w główce te torbielki ale Pani nas zapewniła, że one znikną waży 309g.. troszkę mnie martwi bo znowu jest w tyle.. u Michała też tak było no i był malutkim dzieckiem.. widocznie mam urok rodzenia małych dzieci.. lekarze mówią, że jak Michaś tak miał to nie ma się czym martwić.
No i .. na MILION % będzie SYNUŚdostaliśmy w końcu dowód płci i jestem usatysfakcjonowana
o to dorodne przyrodzenie naszego syna:
Camille87, Kajoni, pekinka82, Moni&, Sylka, Lanusia93, Ruda27, Magda2013, celia, Niebieska, mala_mi, positive, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Natkusia wrote:Hejka
I ja po wizycie
z Maluszkiem wszystko dobrze, wzorowe wynikijedynie są w główce te torbielki ale Pani nas zapewniła, że one znikną waży 309g.. troszkę mnie martwi bo znowu jest w tyle.. u Michała też tak było no i był malutkim dzieckiem.. widocznie mam urok rodzenia małych dzieci.. lekarze mówią, że jak Michaś tak miał to nie ma się czym martwić.
No i .. na MILION % będzie SYNUŚdostaliśmy w końcu dowód płci i jestem usatysfakcjonowana
o to dorodne przyrodzenie naszego syna:
ja juz bylam na 4 usg i dalej nie wiem ile moj wazy. Mam wizyte w poniedzialek to dopytamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:41
Camille87, pekinka82, Natkusia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni& wrote:Natkusia gratuluje synka!
to chyba chłopaki nam przeważają jako letnie dzieci
troche testosteronu wprowadzic do srodowiska i wychowac prawdziwych dzentelmenow, co w dzisiejszych czasach niestety nie bedzie latwym zadaniem
Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
CAMILLE tak to było moje połówkowe
Ja mam w ogóle bezwstydnych synów
z Michałem było to samo.. lekarz za każdym razem jak włączał USG to pierwsze jajka na monitorze
wpadnę wieczorem bo dziś mój chłop wyjeżdża.
Buziakipekinka82, Camille87, Moni&, Kajoni, Lanusia93, Ruda27, celia, Niebieska, positive lubią tę wiadomość
-
Quendi wrote:Dziękuję Kochane! Dziś już lepiej. Już mnie troszkę pobolewa-może to 3 dniowka ;-( mam wyrzuty że wzięłam APAP ale cóż. ..
Tak Madzikovy mamy w tym samym dniu Kochana!! Heh i to czekanie
Całuski i miłego popołudnia -położe sie póki nie mam aż tak silnego bólu.
Podejrzewam zatrucie...ech...Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:O moze i mi zrobi polowkowe dzis
A moj dzentelmen jak mnie pieknie kopie- chyba mu sie podoba w cieplej wodzie
a cztalam w ksiazce "matka i dziecko" (chyba taki tytul), ze w 19 tyg. dziecko uczy sie oddychac a ze nie ma tlenu atmosferycznego, to ucz sie na wodach plodowych i od tego moze miec czkawke, ktora my mozemy odczuwac wlasnie. moze wlasnie czujemy?Camille87, Lanusia93, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Natkusia, faktycznie bezwstydny ten syn, zanim otworzyło mi się zdjęcie wyskoczyło mi ostrzeżenie: "Strona ta zawiera treści erotyczne, przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych. Klikając OK stwierdzasz, że masz ukończone 18 lat i akceptujesz pojawienie się treści erotycznych. Jeśli jesteś osobą niepełnoletnią opuść to miejsce i przejdź do innej kategorii zdjęć."
Gratulacje!
Sylka, ale masz wahania klimatu.. A ja narzekałam na Polskę
kada24, mi nie tyle krew z nosa co zawsze podczas dmuchania uszkadzam sobie żyłkę, pękają mi naczynka i później przez jakiś czas nie mogę pozbyć się tej krwi. Ale żeby mi sama płynęła to nie.
Niebieska, super wiadomości!
Piję dużo, czuję się o wiele lepiej. To było na szczęście poranne zawirowanie żołądkoweNawet synek puknął dwa razy.
Moni&, Kajoni, Camille87, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Quendi to dobrze ze juz Ci lepiej,pewnie to tez bylo jakies zatrucie
Mila tez o tym czytalam ze kolyszemy dzidzie w brzuszku dlatego w dzien zbytnio nie czuc ich ruchow. Ja dzisiaj rano poczulam kilka pukniec i to dosyc mocno
Madzikovy no widzisz,teraz czesciej bedziemy czuc te pukniecia. Powiem Ci ze ja takie puk puk czulam juz kilkanascie dni temu sporadycznie a teraz czuje to coraz czesciej..praktycznie codziennie
Moni ta polozna to jakas walnieta chyba,przeciez wazenie nie trwa niewiadomo ile czasu a i tak czekalas az sie nagadajanie przejmuj sie. Mnie tez kiedys lekarz opieprzyl ze jestem za pozno a bylam punktualnie.
Kajoni tak to jest jak sie leczy prywatnie..nie dosc ze placisz za wizyty to jeszcze za dodatkowe badania
Ja za polowkowe bede placic 200 zl bo juz sie pytalam w tym plytka CD z nagranym badaniem 40zl i 50zl za L4 sobie bierze
Oj Lanusia,to napewno od ostrego Cie zoladek rozbolal. Biedna Ja tez lubie ostre,pizze i kebaby ale w ciazy staram sie ograniczac. Zreszta ja rzadko jem fastfoody chociaz dzis mam pizze na obiadAle zamowilam w pizzerni gdzie moj brat pracuje i on ja bedzie robil. Dzis bylam u niego i powiedzialam ze ma zrobic dobra
Ale nie bedzie ostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 15:35
Kajoni, Lanusia93, celia, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatkusia swietne wiesci!! Gratuluje syneczka
zdjecie swietne, moj tez sie ladnie ustawil do zdjecia, ze jest dowod jego meskosci heh
Niebieska gratuluje i powodzenia z kredytem! Teraz musi isc z gorkiale wam fajnie
Madzikovy jak piesek? Zly?
Sylka masakra wspolczuje takiej zmiany pogody.. Tu cieplutko, tu snieg..oszalec idzie
Ja wrocilam do domku, maz spi. Maluszek po oboedzie w restauracji troche popukal, a pozniej na lawce jak jadlam lodymusialy smakowac
teraz objadam sie arbuzem i chyba zaraz pekne
Ide napatrzec sie na te kochane malutkie ubranka dla synkaCamille87, Lanusia93, pekinka82, celia, Niebieska, Kajoni, Sylka, Madzikovy, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dobrze Lanusia ze juz Ci lepiej!!
Kochane musze przyznac z przykroscia ze golenie sprawia coraz wieksze trudnosci
A.co to bedzie pod koniec ?!
Tez juz to odczuwamgoilam sie i masakra, ciezko juz sie mega nachylac i zagladnac jak poszlo
pozniej beda musieli partnerzy chyba wkroczyc z pomoca
Kamilka czekamy od razu na wiesci i zdjecieLanusia93, Camille87, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Dobrze Lanusia ze juz Ci lepiej!!
Kochane musze przyznac z przykroscia ze golenie sprawia coraz wieksze trudnosci
A.co to bedzie pod koniec ?!
oj no mnie tez niestety, zwlaszcza ze mam usztywniony caly kregoslup i nie jestem taka gietka jak Wy, to ciezko jest, ehh
za chwilke zabieram moja jeszcze na spacer, dzis w pracy do 17.30 wiec musze cos zorganizowac aby szybciej zeszlo.
oh cieszylabym sie ze juz jutro i weekend ale musze isc na zajecia, ale juz nie dlugo, juz nie dlugo.... wdech, wydech....Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Magda2013, to już naprawdę porządnie czujesz maluszka
Zmienię swój sposób odżywiania na zdrowszy, obojgu nam to pomoże
Camille87, ja się czasem nie dogolę i P. mi pokazuje: "A tu?"Też mi czasem niewygodnie, ale jak wyobrażam sobie jak to będzie wyglądało za kilka miesięcy to od razu mam siłę na dokładniejsze golenie teraz
Mój maluszek naprawdę rzadko się odzywa, stworzyłam sobie i wydrukowałam kartę ruchów i zapisuję każdą godzinę w której poczułam jakikolwiek ruch, żeby mieć lepsze spojrzenie na to. I po prawie tygodniowej obserwacji widzę, że rusza się 3-4 razy dziennie, pojedynczymi ruchami, a nie całymi seriami, np. czuję puknięcie o 10, później przesuwanie o 18 i wieczorem na niego czyham i nawet nie raczy się przesunąć. Tzn. na pewno rusza się dużo częściej, ale dlaczego ja tego nie czuję?To chyba nie jest normalne...
celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia na tym etapie oczywiscie ze to jest normalne.. Niektore jeszcze nic nie czuja, nie martw sie tym tak..
Wiem ze teraz se gadam, a wczesniej sama przezywalam ze nic nie czuje.. Wiec w sumie sie juz zamkne..
Wiem jak trudno jest wytrzymac i czekac, ale kazda z nas doczekala lub doczeka tych chwilzobaczysz
Lanusia93 lubi tę wiadomość