Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po tym pobraniu krwi jestem taka slaba, ze szok. Niby malo mi wziela, ale wyjatkowo nieprzyjemne bylo to badanie. Ta druga pielegniarka robi lepiej, a po tej to wlasnie widze, ze siniak mi wylazl, a nigdy wczesniej nie mialam.
Ja za wiekszosc badan tez place. Polowkowe u mnie 250zl. Wizyty poki co 70zl, ale teraz juz chyba bede wiecej placic, 110, bo bardziej zaawansowana ciaza.
Celia, widze, ze sie "odchamiasz"jak to moi znajomi mowia jak ktos idzie sie ukulturalnic.
Trzymam kciuki za wizyty dzis!! Camille i Natkusia, tak? Dobrze doczytalam? Bo przepraszam, ale tak pobieznie bo nnie mam sily ani czasu na razie.
Madzikovy, super, ze czujesz ruchy!!
Lanusia, pij duzo zeby sie nie odwodnic jak ganiasz do toalety. Ja uwielbiam ostre no ale teraz zrezygnowalam, zebysmy wlasnie nie cierpieli na wariacje zoladkowe.
Moni, gratuluje synusia, witam w klubie
Pekinka,z tym pajakiem to powalilas! Ja zawsze krzycze na meza,ze sie go pozbyc
Magda2013 daj znac jak na necie wyhaczysz cos extrapekinka82, Moni&, Madzikovy, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
jeszcze doczytuje:
ja mialam cytologie na ostatniej wizycie, w 16 tyg. I bardzo dobrze, bo wyszedl mi jakis stan zapalny, dostalam globulki do leczenia i przeszlo mam nadzieje. Moja ginka mowi, ze lepiej sie przeleczyc, niz mordowac i doprowadzic do powiklan. A jest mega deliktna i nie mialam zadnego krwawienia czy plamienia.
Lanusia, przykro mi ze mialas taki ciezki dzien :* mam nadzieje, ze istotka ktora nosisz teraz pod serduszkiem wynagradza Ci strate
co do przyrostu wagi to ja jestem ponizej niskiej. he? nie wiem o co kaman, czy to zdrowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 13:15
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Sylka, snieg? serio? co Ty na biegunie mieszkasz? w Krakowie slonko ma plen etat, jest pewnie z 15 stopni
ale ja i tak siedze w domku bo moja mala teraz spi, choc do poludnia bylysmy na placu zabaw. I wygrzewalam sie na piasku, tzn. przy piaskownicy
celia lubi tę wiadomość
-
Kajoni kochana ja wczoraj też się wygrzewałam na werandzie w krótkim rękawie. W słońcu było 27 stopni!
A dziś -2 i śnieg!
Ale to Norwegia, wszystkiego można się spodziewać
Teraz grzeję dupkę pod kocykiem heheMoni&, pekinka82, Kajoni, mala_mi, Lanusia93, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
wróciłam ze spacerku ale tam pieknie! jak dobrze, że rodzimy w sierpniu, bo wrzesien tez jest w miare ciepły i jeszcze sobie pojezdzimy z maluszkami z wózku i słoneczko bedzie grzało
Lanusia93, Ruda27, celia, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aaa.. Norwegia
Sylka juz tez Cię podejrzewalam o jakiś biegun
Ja wróciłam z psem od fryca, pogoda piękna ale muszę zając sie kwitami. Do pózniej
A Pekinka chciałabym zobaczyć jak wciagasz odkurzaczem sztywnego pajakahehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:08
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
ja dziewczynki postanowiłam z mężem, że kupuję ten dom. Dzisiaj tam byłam i jest przecudnie. Słońce na ogrodzie od południa
Teściowie są nim zachwyceni.
Szczerze jestem szczęśliwa, że będę miała się gdzie podziaćTeraz tylko muszę czekać na pozytywną decyzję kredytową
I zaczynam wizualizację kuchni i łazienek
Moni&, Kajoni, mala_mi, Camille87, Sylka, Lanusia93, Ruda27, Magda2013, celia, positive lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:czy wam tez krew z nosa leci?? no mi ostatnio masakra
"podobno" to normalne, bo naczynia krwionosn sie rozszerzyly a poza tym mamy wiekszy przeplyw krwi, mocniejszy, ale u mnie to juz przsada
-
Niebieska to gratulacje!
Teraz bedzie z górki;) Fajnie tam samemu sobie zaprojektowac kuchnie, łazienkeitp:)
Kilka razy w nocy krew mi poszła z nosa ale nie dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 14:18
Niebieska lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej laski ja tylko na chwile - wrocilam z dzialki maz grilla zrobil
Teraz lece do wanny
Pogoda u nas piekna wiec trzeba korzystac bo idzie ochlodzenie podobno...
Odezwe sie po wizycie!
Dzieki za kciukasy :-*
BuzkaMoni&, pekinka82, Sylka, Lanusia93, Ruda27, celia, positive lubią tę wiadomość
-
Kamilko czekamy na dobre wieści:D Jak dostaniesz zdjecie to wiesz co masz z nim zrobic:D Ja wczoraj nie dostałam zdjecia niestety ale ważne, że maluszka widziłam i jest wszystko w porządku
Camille87, Lanusia93, Ruda27, Niebieska lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny