Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia moja to też jest córeczka tatusia. Jest coraz starsza i tak pyskata i niegrzeczna i przemądrzała że nie moge normalnie
i jak się kłócimy i już nie mogę wytrzymać a TEN sie nie odzywa to mnie krew zalewa i mówię mu czy on słyszy jak ona się odzywa? albo mówię czy słyszysz ze ja wołam do mycia a ona nic? to wtedy się odezwie typu Milena, mam coś mówiła !!!! noż kur....a !!!!
nie mogę !!!!!! a jak juz nie wytrzymuję i dre sie to mówi do mnie co tak ryczysz ?? a do niej Milena bo przyjde i dostaniesz w tyłek, podczas gdy córka ma już prawie 8 lat i jeszcze nigdy jej w tyłek nie dał ale tylko straszy
to jest tak że to ja jestem w domu GESTAPO i nie moge powiedzieć czegoś typu "wszystko powiem tacie" bo ona sobie kuźwa nic z niego nie robi ...
do tego stopnia że pyta np. czy mogę słodycza ??? o mąż mówi możesz a ona do mnie (jakby go nie było) mamo czy mogę ???
Ale jak coś to leci do tatusia naskarżyc na mnieehhhhhhhhh masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:11
Moni&, celia, pekinka82, Lanusia93, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no to mialas nieciekawie, nie dosc ze stres bo wizyta to jeszcze durna baba Cie musiala zdenerwowac...
1kg na 2 tygodnie to duzo?? My musimy ciut wiecej jesc, wiec nie wydaje mi sie ze tyjesz duzo66 kg to nie jest duzo, chyba ze masz ponizej 1,50 wzrostu
Madzikovy mi sie juz gubi co kto ma, a pieska zapomnialam, ktory jest czyj. Wiem ze Kasienki jest bulterier (zapamietalam, bo kocham ta rase)
Wlasnie porobilam sobie zdjeciazaraz wstawie na fb. A za 6 dni jak wybije na suwaczku 20 tydzien, czyli polowka zrobie jakies zdjecie polowkowe
podobaja mi sie rozne, co sa malowania na brzuszku, ale mi nie ma kto tego zrobic, jak maz w pracy
Mila z reguly tak jest, ze mama jest ta zlamoja siostra tez jest gestapo hehe
Camille87, Moni&, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja juz sie obudzilamjeszcze leze w lozku ale zaraz wstaje bo i mnie pewnie zaraz glowa rozboli..
Qendi wspolczujea moze to w druga strone, tzn bol glowy spowodowany byl jakims zatruciem skoro wymiotowalas i mialas biegunke? Bo w ta.strone sie zdarza
mam nadzieje ze dzis lepiej!
Madzikovy ja z moim tez juz bylam u fryzjera na poczatku marcaa Ty swojego strzyzesz czy trymujesz?
Slodziak ten Twoj pies parowka
Mila mojego meza siostra ma 8lat i tez jest tak rozpuszczona jak zydowski bicz! Czasem az patrzec nie moge jak ona pyskuje i sie nie slucha i sama wkraczam do akcjiale co tu sie dziwic coreczka im sie trafila po 17latach od ostatniego dziecka
Ruda gratuluje 20tc!
Madzikovy, Ruda27, Moni&, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Ok przecież nic sie nie stało
dobra dziewczynki lecę sie szykować bo pies sie spóźni
Camille 3mam mocno kciuki za wizytęjak ktoś ma jeszcze wizytę to oczywiście tez
Do pózniejmiłego dnia
Ruda27, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Camille ......parówka...? Parówka....? Ty widziałaś parówkę? Hehehehehehehe
to piękny rasowy pies
haha
Moj jest trymowany i go podcinaja na łapach, uszach itd. A juz muszę iść bo jest masakra w domu, wszędzie jego kłaki
Jak sie da, bo po fryzjerze jest wkur... na maxa, to zrobię mu fotkę
Dobra juz na prawdę lecęRuda27, Moni&, Camille87, celia, MILA, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
hehe moja kuzynka ma trójke dzieci, 2 dziewczynki i chłopca, to ona tez rządzi w domu, jak dziewczynki coś chcą, to jest "tato, popros mame,zeby sie zgodziła" hah tatusiowe mają chyba bardziej miekkie serducha niz my:P
Mila, ale teraz bedziesz miała synusia i bedzie synek mamusi wiec równowaga w domu:)
Fajnie, że macie pieski, tez bym chciała, bo zawsze lepiej wyjsc z psem na spacer niz samej. No ale teściowie nie chcą, mój M tez nie chce, bo twierdzi, ze jak mamy zamiar stad kiedys wyjechac to żal nam bedzie psa zostawiac, a jak przyjdzie dziecko to znowu bedzie mniej czasu dla psa i takie tam, wiec ja sie nie odzywam:P Moi rodzice mają psa mieszanca, ale on jest tak wredny, rozpiesczony, jak cos dorwie to potrafi ugryźc gdy sie koło niego przechodzi:/
Mój mąż to by chciał znowu ptasznika, ale teraz ja powiedziałam stanowcze nie bo nie wyobrażam sobie trzymac pająka w domu przy dziecku mimo, że nie ma silnego jadu. Mielismy kiedys kilka ptaszników gatunkowo niegroźnych, bo mają jad porównywalny do jadu osy, no ale jak ktos jest uczulony na jad osy to jak ugryzie to cieżko. Tak sie wyleczyłam z arachnofobii, bo widziałam malusienkiego pajączka i juz mnie skrecało, tak sie bałam a po kilku pajączkach mi przeszłoMILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa Monia fuj pajaki
Ja sie boje, kazdego nawet malego.. Chociaz raz trzymalam takiego ptasznika, ale to bylam troche wypita :p
Pieska tez bym znowu chciala, moj tez ale jak juz bedziemy na swoim w domku, bo w mieszkaniu tutaj on sie boi, ze bedzie szczekal, ze cos pogryzie itd..
Zjadlam sniadanie, czekam na jakas reakcje synka i cisza.. Jej ale to schizujace jestCamille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
camilie to jeszcze raz mówie, że trzymam kciukasy :* i za natkusie oczywiscie :*
Ja miałam nawet zdjecie ptasznika na twarzy miałam wtedy chyba 19 lat i tez byłam po %jak je znajde to Wam wrzuce hah
Ruda27, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Camille pewnie masz racje
ale juz sie przyzwyczailam, ze rano daje o sobie znac, wiec tak czekam
cos tam lekkiego poczulam, ale juz sama nie jestem pewna czy se tego nie wymyslilam
No nic spokojnie poczekampuscilam muzyczke i cos mu poopowiadam
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
http://joemonster.org/art/26829/Wspaniale_zdjecia_przedstawiajace_zycie_przed_narodzinami[/QUOTE]
Piekne zdjecia
P.S. Dostałam namiary od lekarza na Centrum Medyczne profesora Sodowskiego w Katowicach na badania połówkowe, była tam któraś z Was moze?MILA, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej Dziewczynki...
Ja wczoraj znalazłam pająka za łóżkiem.. i dobre 20 minut obmyślałam plan jak go uśmiercić...bo jak klapkiem...to ucieknie....i nie usnę....wiedząc, że jest pod łóżkiem. Zatem unieruchomiłam go z zaskoczenia ...lakierem do włosów. Zesztywniał
No i spokojnie poszłam spać ...Ruda27, Kajoni, Camille87, Lanusia93, Madzikovy, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, ale wypisałyście stron! Nie mam kiedy tego nadrobić, bo za chwilkę umykam do pracy! Chyba że wezmę sprzęcior i jak Mała będzie spała, to postaram się coś napisać i Wam odpisać.
Ja właśnie byłam zrobić morfologię, mocz i oznaczenie grupy krwi. Taka głodna wróciłam po poszłam na czczo. A w ogóle to się wkurzyłam bo zawsze podstawowe badania jak mocz i morfologia czy glukoza miałam za darmo, a teraz mi nowa piguła mówi, że jak chodzę do gina prywatnie to badania też prywatnie, bo jak im wpadnie kontrola nfz to będą pytać, czemu dali mi te badania za darmo, jak powinnam płacić. I musiałam zapłacić. Niby tylko 20zł za te dwa (bo grupa krwi 45), ale to tu 20 tam 20 i się zbierze... pff
Mój milusiński kopie od rana. Jak codziennie czuję kopanie to jestem jakaś taka spokojniejsza i myślę, że wszystko jest ok.
Mam nadzieję, że wczorajsze wizyty się udały. Spróbuję doczytać później.
W Krakowie cudne słonkodziś mój ostatni dzień 19 tygodnia
Moni&, MILA, Ruda27, celia, pekinka82, Lanusia93, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzwa pekinka Ty to dobra jestes
pajaka lakierem do wlosow
hahaha
Moni ja na innych watkach czytalam kilka dziewczyn w tym centrum byly/mialy byc i chyba chwalily sobie
Ruda te zdjecia tez widzialam na innym watku
Kajoni ja chodze prywatnie i niestety za wszystkie badania placeMoni&, pekinka82, MILA lubią tę wiadomość