Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Ruda27, a nie załapiesz na połówkowe w Polsce? Wy chyba jakoś często odwiedzacie ojczysty kraj
Niestety teraz dopiero przyjade ok 13 kwietnia, wiec juz bedzie za pozno. Mam tylko nadzieje, ze tu wszystko dobrze sprawdza..Lanusia93, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Lanusia w Smyku nie bylam. Bylam w hurtowni poogladac sobie wozki,potem pojechalam do takiego duzego sklepu AkpolBaby-tam kupilam ten kojec. Tez maja bardzo duzy asortyment wszystkiego. I bylam w jeszcze jednym sklepie.Powiedz mi w jakim programie zrobilas ta liste do notowania ruchow maluszka ?
Camille supersynus rosnie :)cisnienie ja tez mam zawsze wysokie w gabinecie a domu niskie. To chyba z emocji takie mamy
Niebieska-domek jak marzenie.Duzy ogrod,wszedzie mozna wejsc bez problemu. Mowie tu o wnoszeniu wozka np. bo ja mieszkam na 3 pietrze i nie wyobrazam sobie jak ja sie nadygam wnoszac wozek jak maz bedzie w pracy. Nie wiem jak to bedzie wygladac.
Lanusia93, Niebieska, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Mika ciesze sie ze maluszek zdrowy, 15 cm to chyba tak akurat
no wstydnis musi byc, moze na polowkowym sie pokaze bardziej
Niebieska sliczny ten domekto jest blizniak tak? I taki jeden domek na 2 rodziny?
TakPołówka domku jest moja
celia lubi tę wiadomość
-
Camille87, pewnie, że pokocham tak samo
Ale ciężko byłoby się znowu przestawić.. No i pościel i kilka rzeczy typowo chłopięcych już kupione
Najwyżej zaskarżę tamtych lekarzy
Quendi, Amelia to piękne imię
Ruda27, to ja tak w drugim tygodniu kwietnia wybieram się na 4D. Na pewno wszystko sprawdzą
kada24, deszcz ze śniegiem? Nieeee
Magda2013, męczyłam się w Wordzie z tabelką, zrobiłam coś na wzór tego, ale urozmaiciłam to troszkę:
http://www.medforum.com.pl/upload/edytor/mf_table/karta%20obserwacji%20ruchow%20plodu.gif
Dobrej nocy, bo znowu się stąd nie wyrwęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 19:56
Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Camille, super wieści!!! Gratuluję!
Już tak strasznie nie mogę się doczekać poniedziałku!
Niebieska, pisałam już że zazdroszczę?
Lanusia, u mnie mąż na szczęście absolutnie nie protestuje nad imieniem, a ma być Adaś. Czasem stoję przy kalendarzu i czytam te imiona, np. Kai, Konstanty, Albert, Anastazy, Protazy, Gerwazy, Rupert, Gracjan itd. i go drażnię, że któreś takie damya i życzę wytrwałości w zdobywaniu wiedzy
Ja właśnie dziś W KOŃCU zrobiłam sałatkę gyros, mężuś świetnie zamarynował mięsko
Czekam na wyniki badań morfologii i moczu, bo mogę sobie na necie sprawdzić
Co do pukania, to mój Mały bardzo często puka, to musiałabym co chwilę zaznaczaćnajczęściej jak coś robię i siadam, to za chwilkę czuję pukanie. Po jedzeniu, po chodzeniu, jak się kładę spać, jak siedzę z podkurczonymi nogami. Strasznie mnie to uspokaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 19:57
Lanusia93, Magda2013, Niebieska, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Lanusia fajna ta tabelka
bo w kalendarzu na Belly wpisuje sie tylko danego dnia ruchy. Bede musiala tez cos takiego zrobic
Kajoni-gyros to moje glowne danie zawsze na domowkach jestPierwszy raz jak zrobilam na Polterabend to 5 min i po gyrosie
tak wszystkim smakowalo.
Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria współczuje:( Eh życie jest nieprzewidywalne:/ Idz sie połóż i zaśnij, uspokoisz siebie i maluszka. Trzymaj sie
Ja uciekam bo jakos mi sie oczy zamykaja strasznie. Zage mam dzisiaj i w głowie mi sie kreci, pewnie na zmiane pogody, bo nietety weekend zapowiada sie do bani:(
Dobranoc dziewczyny :*Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyRuda niestety smierc dotyka nas dosc czesto
nic nie poradzimy.. skoro byla bliska kolezanka zrozumiale jest ze to przezywasz
mysle ze placz pozwala uwolnic emocje, wspominaj ja dobrze i modl sie za nia.. czas jakos zalagodzi smutek :-* trzymaj sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:27
-
Kur....wa!!!! Sorry ale napisałam juz wszystko i sie skasowalo. Szlag. A wiec w skrócie:
Natkusia zdjęcie mówi samo za siebierewelacja, gratuluje
Kamila cieszę sie ze Synus rośnie zdrowo
Ruda współczuje
Resztę od godziny 14 nie przeczytałam, wyłapalam tylko najważniejsze informacje. Siedzialam do tej pory przy kwitach i dupa, plecy to mi chyba odpadną. Jestem zmęczona tak ze nie mam siły krzyczeć, nawet przez skasowany post. Do jutra.....jak wstane.
Ale mi bulgocze w brzuchu....- ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 23:38
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Powoli doczytuje bo czekam na wolna łazienkę a moj W ja okupuje.
Mika cieszę sie ze u Ciebie na wizycie wszystko okeyale nie martw sie, nie tylko Twoje dziecko takie wstydliwe
Ruda... Pies był na nas tak obrażony... Ze jak weszliśmy do salonu po niego to ...udał ze nas nie widzi!!! Podszedł do drzwi i usiadł przed jakby czekał na kogoś innegohahah staliśmy jak zdębiali, zaczęliśmy wszyscy tam sie tak śmiać z tej sytuacji ze szok
dopiero jak moj wrócił o 22 z pracy to przyszedł do mnie i caly czas sie tulil i lizal, dał podrapac za cały dzien
Dobra juz na bank spadam, jutro doczytamcelia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Madzikovy mialam dzis to samo - pisalam post na telefonie i dostalak smsa i mi sie stronka odswiezyla a post sie skasowal
w ogole wiesza mi sie ta stronka na telefonie czesto sie zawiesza albo nie moge nic napisac wiec nie pisze nic
A ja leze jak zwykle zamiast spacMadzikovy lubi tę wiadomość