X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pies to juz przed schodami do fryzjera sie lapami zapiera :P jak go posadzimy na stol to sie trzesie jak galareta :P ale jest grzeczny i zawsze jak jest ostrzyzony to ma tyle energii ze mieszkanie roznosi ;-)
    Madzikovy czekamy zatem na fotke :-)

Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana może zaraz wstawie :) wiesz był tak obrażony ze nie wiem nawet jak wyszły zdjęcia ktore mu zrobiłam :) Twój sie lapami zapiera? Heh u tego naszego fryzjera jest podłoga śliska w kaflach i fryzjer jak zabiera nam psa z pod drzwi to do stołu "prowadzi" go..... Siedzącego....jadącego na dupie....po kaflach :)

MILA, celia, Camille87, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Natkusia Znajoma

Wysłany: 14 marca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Ja już od 5 nie umiem spać.. mąż wieczorem pojechał na Niemcy po auto i czekam, aż napiszę, że dojechał.. a jak to ja, dopóki nie dostanę tej wiadomości to stres..

Jeszcze cały dzień jestem sama z energicznym Michaśkiem i 5h snu, fajnie będzie.. :O

DARIA współczuję.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 06:22

MILA, celia lubią tę wiadomość

f2w33e3ks8uqt5j0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje panie :-D

Mamy piąteczek :-D

1382798b1uxoc3d0m.gif

celia, Camille87, pekinka82, Sylka, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    U mnie nocka taka sobie.. Oczywiscie przyjaciolkami sie snila :( i to nie jeden raz..
    Nie dociera to do mnie, mysli kraza non stop.. Staram sie myslec o dzidzi, o wakacjach.. Maluszek w nicy i dzisiaj rano disc duzo kopal, napewno czuje moje samopoczucie..
    Ciezko mi, ale nie moge plakac, bo srrce mi tak walilo ze myslalam se wyskoczy.. Czytalam ze to moze nawet do poronienia i wczesniejszego porodu doproeadzic, takie silne ataki stresu..
    Chce jechac do polski, chce isc na msze, ale na pogrzeb juz nie dam rady, wykonczylabym sie tam napewno.. Przepraszam ze to pisze z rana, ale musze sie wygadac :(

Dzuewczyny macie super pieski :) tez kiedys kupie :) po wczesniejszym dlugo dochodzilam do siebie :(
    Dobre akcje sa u fryzjera hehe chcualabym to widziec :P

Ide dzisiaj poogladac rzeczy dla dzidzi.. Musze sue czyms zajac, bo do 13.30 jestem sama a nie chce lezec i rozmyslac

Camille87 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wypłacz sie to Ci dobrze zrobi. i idz na zakupy kupic cos dla siebie i maluszka, rozerwiesz sie bo siedząc w 4 ścianach samej tylko myśli zbierasz i sie dołujesz. czas leczy rany. z dnia na dzien bedzie Ci lżej kochana. trzymaj sie :* <3

Natkusia jak mój mąż gdzies jedzie dalej to tez zawsze musi smsa napisac bo inaczej nie zasne i zaczne sama do niego wydzwaniac :P

Madzikovy to ten pies musi myslec że idzie na ściecie ale głowy skoro sie tak boi hehe :P

miłego dnia kobietki moje, wykorzystujcie ładną pogoda, bo jutro juz sie spiepszy :P

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia staram sie nie plakac, chociaz az mnie cisnie.. Boje sie ze jak zaczne to bedzie ciezko, a i tak maluszek to odczuwa..
    Napisalam do meza zeby wolne wzial, chce jechac do polski i tam pewnie wyrycze sie i to az zabardzo :/
    Dzieki za mile slowa dziewczyny :*

Monia jakie dzisiaj plany?

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjazd do Polski na pewno dobrze Ci zrobi, spotkasz sie z rodziną, bedzie Cie lżej kochana :*
    A dzisiaj taka ładna pogoda, to może jakis spacer sobie zrobie, może sie na zakupy wybiore i kupie sobie jakies spodnie bo mam jedną jedyna pare dżinsów, ale 2 rozmiary wieksze niz nosiłam przed ciążą:P I myslalam o fryzjerze trzeba włoski troche podciąc.
    Ściskam Cie mocno kochana :*

celia lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz ma ciezko z wolnym, ogolnie nie chce zebym jechala, zly jest ze placze bo stresuje tym dziecko i moge doprowadzic do najgorszego..
    Ale musze jechac, musze z jej rodzicami sie spotkac.. Na pogrzeb nie pojde,ale pojechac do pl musze..
    Dziekuje Monia :* naprawde !

Ja jeszcze lezem, nawet jesc mi sie nie chce :( ale za jakis czas sie zbiore i wstane wyszykuje..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej nie idź na pogrzeb, bo moze to byc dla Ciebie wiekszy wstrząs. Ale rozmowa na pewno dobrze Ci zrobi:* Przykro, że coraz młodsi ludzie umierają eh :(
    Zbieraj sie, zbieraj i zajmij czyms myśli, 3maj sie:*

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycie jest strasznie niesprawiedliwe :( przepraszam ze taki nastroj wprowadzilam..

Szukam jakiegis serialu zeby cos szybko zobaczyc i ok 9-10 pojde sie zbierac. Dziekuje Monika :* milego dnia :)

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria włącz sobie jakiś film animowany, zapomnisz o rzeczywistości, problemach :) Ja kiedys jak źle mi było oglądałam Muminki, kocham te bajke, mam do niej jakis sentyment z dziecinstwa:D Jak byłam dzieckiem i Muminki sie konczyły to zawsze płakałam:P Poczujmy sie czasem jak dzieci :P :) :*

Jus1985 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Monia dobry pomysl :) dzieki :) :*

Moni& lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda przykro mi :-(

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    Ruda, przykro mi strasznie :* trzymaj sie kochana, bo dzidzia odczuwa te smutne emocje szkoda zeby jemu tez bylo przykro.

ja sprawdzilam wyniki badan i oczywiscie mofrologia nie wyszla najlepsza, pewnie przez te krwotoki z nosa, hemoglobina i hematokryt ponizej normy, poza tym jakies bakterie w moczu, pewnie po tej infekcji. Szlag mnie trafia, bo pewnie sie okaze ze mam zapalenie pecherza i znowu bede musiala cos lykac, a tak nie chce aby malego nie truc :(

w Krakowie pogoda super. Zaraz z mala mykamy na plac. od jutra ma sie pogoda zzepsuc, to jeszcze dzis trzeba korzystac :)

relgi09k4o218c6j.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam piątkowy piękny poranek :) Dodam, że mój urodzinowy :D I na szczęście są to piękne urodziny w podwójnym wydaniu ;D

Ruda współczuję wieści, trzymaj się dzielnie. I tak jak dziewczyny piszą, nie idź absolutnie na pogrzeb. Maleństwu i Tobie nie są potrzebne takie przeżycia.
    Madzia jak tam noc w kojcu? Jak dla mnie ta nazwa niezupełnie dobrze brzmi ;)
    Madzikovy pies cudo, ale jaki sfochowany charakterek :P
    Natkusia spokojnie na pewno bezpiecznie dojechał. No to nowy samochód będziecie mieć? :)

U mnie dziś jest starsza siostra, na pewno wykorzystamy tak piękną pogodę :D

Kajoni, mala_mi, positive, Ruda27, pekinka82, Niebieska, Sylka, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w piątek !!!

ja wczoraj poszłam z koleżanką na trzy godzinny spacer i po powrocie po prostu padłam na pysk...

niebieska gratuluję zakupu domku.., na pewno będziecie tam szczęśliwi...

natkusia... gratuluję syneczka... matko a dowód... no nie podważalny ;-)

magda już któryś raz czytam że twój ginekolog bierze 50 zł za to ze wystawia ci L4... to jest niezgodne z prawem... to jego zakichany obowiązek by wystawić ci zwolnienie jeśli się u niego leczysz...
    dziwię się ze to tolerujesz...

camille cieszę się że połówkowe takie pożadne miałaś... i badanie i usg. A co do golenia... ja tam męża zatrudnię... zobaczymy czy mi nóg nie pozacina...;-)

lanusia nie martw się tymi ruchami... ja też raz czuję je mocniej a raz w cale... ostatnio moje dziecię fikało cały dzień... a potem dwa dni cisza... już sama się nakręcałam... ale potem znowu jest bardziej aktywna... wszystko zależy od tego gdzie się umieści...

lanusia widzę że masz ciekawą taktykę co do imienia...;-)

magda ten kojec do spania to w smyku kupiłaś w takiej cenie? ach już doczytałam że nie...

mika witam w gronie mam wstydnisiów... długie to twoje maleństwo...

Ruda...Bardzo Ci współczuję utraty koleżanki... Bardzo mi przykro... koleżanka chorowała czy to nagła śmierć?

Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, wszystkiego najpiekniejszego z tej Twojej okazji!!!!!!!!!!!!!!! mnostwo zdrowka dla Ciebie i dzidzi!!!

celia lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia Wszystkiego Najlepszego !!! Dużo zdrowia i radości na codzień!!!

celia lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • mala_mi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CELIA, 100 lat!!! zdrówka, uśmiechu i szczęścia. i najpiękniejszego, wymarzonego prezentu, który "rozpakujesz" za 5 miesięcy :D

celia lubi tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
‹‹ 579 580 581 582 583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ