X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni hemoglobina w ciazy i ogolnie anemia w ciazy jest normalna nie martw sie, a duzo masz ponizej normy? Ja pisalam wczesniej ze w ciazy anemia jest fizjologiczna wynikajaca z rozrzedzenia krwi, samemu nie ma co interpretowac wynikow :-) a bektrii duzo masz? Bo ja mialam "nieliczne" i gin nic nie mowil, posiewy tez wyszly ujemne..

Ruda rozchmurz sie Kochana <3 ja po smierci mojej mamy nie moglam sie pozbierac ale kilka dni po jej pogrzebie zrobilam test i odnalazlam nowy cel zycia.. mimo ze moj Skarb nie pozna nigdy swojej babci wiem ze Ona zerka na nas z gory i mocno kibicuje :-) <3

Tak w ogole to dzien dobry, bo sie chyba nie przywitalam.. :-)

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive przyjaciolka miala kolejna operacje, guzek w glowie, pierwsza pare lat temu poszla dobrze, a teraz jakies komplikacje :( dla mnie to niepojete, w srode z nia rozmawialam wieczorem, wiem ze bylo cos nie tak, ale nie zeby takie powazne :(

Celia kochana wszystkiego najlepszego! Spelniania wszystkich marzen! Zeby wszystko poszlo tak jak tego pragniesz :) <3

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila dziekuje :) wiem ze Ty tez duzo przezzlas, mi nigdy nikt tak bliski nie zmarl :( to dla mnie cios..
    Troche sie spieram z mezem, on nie chce jechac do polski, a ja czuje potrzebe zeby chociaz jej rodzicom zlozyc kondolencje...

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Kajoni hemoglobina w ciazy i ogolnie anemia w ciazy jest normalna nie martw sie, a duzo masz ponizej normy? Ja pisalam wczesniej ze w ciazy anemia jest fizjologiczna wynikajaca z rozrzedzenia krwi, samemu nie ma co interpretowac wynikow :-) a bektrii duzo masz? Bo ja mialam "nieliczne" i gin nic nie mowil, posiewy tez wyszly ujemne..

Ruda rozchmurz sie Kochana <3 ja po smierci mojej mamy nie moglam sie pozbierac ale kilka dni po jej pogrzebie zrobilam test i odnalazlam nowy cel zycia.. mimo ze moj Skarb nie pozna nigdy swojej babci wiem ze Ona zerka na nas z gory i mocno kibicuje :-) <3

Tak w ogole to dzien dobry, bo sie chyba nie przywitalam.. :-)

krwia sie nie martwie bo to z pewoscia dlatego ze tyle mi jej z nosa leci.
    Bakterie niestety liczne, obawiam sie ze to powiklania po stanie zapalnym, ktora wykazala cytologia. Wiem, ze trzeba to leczyc, zwlaszcza jak leukocytow jst duzo, a u mnie ich jest. Niestety. Dostane pewnie jakis antybiotyk i witamine C na zakwasznie moczu. Powiklania moga byc sporo grozniejsze dla maluszka niz leczenie, wiec trzeba to zrobic. Ehh a ostatnio mialam wyniki wprost idealne. Cholerne infekcje!

relgi09k4o218c6j.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :) 100 LATEK :) PEŁNYCH ZDRÓWKA, RADOŚCI I MIŁOŚCI :)

celia lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDA.....Czasem lepiej się wypłakać, wygadać....albo swoje żale wypisać np..z nami.
    To lepsze niż duszenie tych smutnych emocji w sobie... Z każdym dniem będzie lżej znosić ból... Trzymaj się dzielnie. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą <3

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Pekinka :)
    Przepraszam was ze tu smece, ze pisze najwiecej o sobie i swoich uczuciach teraz.. Wybaczcie mi prosze :*

• Moni& Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria masz nas i zawsze mozesz nam sie wygadac:) mam nadzieje, ze po porodzie tez bedziemy miec taki kontakt, bo fajnie jest z kims pogadac wymienic sie doswiadczeniami, poradzic sie:) oczywiscie nie bedzieny juz tu przesiadywac calymi dniami:P albo jedna reka bedziemy przewijac malucha a w drugiej rece telefon i bedziemy odpisywac na forum albo fb:P
    Celia wszystkiego najlepszego kochana! <3

Ruda27, Jus1985, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis ja tez mam taka nadzieje :)
    To forum jest swietne, naprawde pomaga i zzylysmy sie juz tutaj :) oby kazda z nas zostala na tym watku jak najdluzej :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia 100lat :-) spelnienia marzen i maluszka w sierpniu :-) :-* <3

celia lubi tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was
    Nadrobiłam mase stron ale miałyście wene wczoraj :-)

Daria współczuje utraty bliskiej osoby i nie dziwie Ci się że masz potrzebę pożegnać koleżankę. Tylko uważajcie na siebie i pamiętaj że czasem lepiej popłakać niż dusić w sobie emocje.

Gratuluję udanych wizyt i pierwszych mocnych i tych słabych kopniaczków <3 spokojniejsza jestem jak czytam o że u Was wszystko ok, tak nie martwie się o swojego Skarba

Celia 100lat i spełnienia marzeń i prragnień

Zdrowia życzę każdej z Was bo widzę że rewolucje żołądkowe się zdarzają

Wczoraj powiedziałam o ciąży dobrej koleżance z którą znamy się już ponad 20 lat. Oni też starają się o dziecko. i nie była zachwycona zrobiła się czerwona,podniosła się trochę na rękach i powiedziała przez zaciśnięte zęby: NA PEWNO NIE
    Przykre to było ale cóż widać nie była dobrą koleżanką

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus powiedziala Ci napewno nie?! Ze co, ze napewni nje jestes w ciazy?? Jej niektore to rzeczywiscie sa zawistne..
    Ja tez wyczuwam zazdrosc co u niektorych, mimo ze zapytaja jak tam czy jak sie czuje, to czesto wiem ze to nie jest szczere..
    Dziewczyny jestem len totalny, dalej w lozku leze i slucham mozarta i czytam o ciazy..

• celia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane dziękuję ogromnie :) Wiek chrystusowy to już nie przelewki ;)

Daria to najlepsze miejsce właśnie na uczucia i smęcenie i wygadanie się. Domyślam się jak Ci ciężko, przytulam.

Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Jus powiedziala Ci napewno nie?! Ze co, ze napewni nje jestes w ciazy?? Jej niektore to rzeczywiscie sa zawistne..
    Ja tez wyczuwam zazdrosc co u niektorych, mimo ze zapytaja jak tam czy jak sie czuje, to czesto wiem ze to nie jest szczere..
    Dziewczyny jestem len totalny, dalej w lozku leze i slucham mozarta i czytam o ciazy..

jus miałam zapytać o to samo co ruda... że co na pewno nie...??

Matko co za kwoka...

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo wiem co na pewno nie chyba jej o to chodziło że ja jestem w ciąży a ona nie iże jak ja mogę być jak nie mam męża i takie tam. Nie wiem w sumie w szoku byłam i chyba do tej pory jestem...

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus masakra... Takie wlasnie sa kolezanki..

Jus1985 lubi tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś się za bardzo nie przejęłam tylko pomyślałam jaka głupia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:33

Ruda27 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, przesyłam pozytywne, wpierające fluidki dla Ciebie, trzymaj się !

Jus- ale babol z tej koleżanki. Niektóre to są nietaktowne :P

Ruda27 lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jus ona po prostu totalnie sfrustrowana ...odmieni jej się jak zajdzie sama w ciążę...

Lanusia93 lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus widzisz teraz weryfikuja sie znajomosci, przyjaznie.. tak jak piszesz widocznie nie byla dobra kolezanka.. ale masakra! Wiem jak sie czujesz, ja tez przecjez uslyszalam ze nie wiadomo jeszcze czy urodze bo juz raz w ciazy bylam! Mimo ze te slowa padly z ust osoby dla mnie nic nie znaczacej to bylam wsciekla :-/
    Szkoda nerwow..

Jus1985 lubi tę wiadomość

‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ