Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni hemoglobina w ciazy i ogolnie anemia w ciazy jest normalna nie martw sie, a duzo masz ponizej normy? Ja pisalam wczesniej ze w ciazy anemia jest fizjologiczna wynikajaca z rozrzedzenia krwi, samemu nie ma co interpretowac wynikow
a bektrii duzo masz? Bo ja mialam "nieliczne" i gin nic nie mowil, posiewy tez wyszly ujemne..
Ruda rozchmurz sie Kochanaja po smierci mojej mamy nie moglam sie pozbierac ale kilka dni po jej pogrzebie zrobilam test i odnalazlam nowy cel zycia.. mimo ze moj Skarb nie pozna nigdy swojej babci wiem ze Ona zerka na nas z gory i mocno kibicuje
Tak w ogole to dzien dobry, bo sie chyba nie przywitalam..celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive przyjaciolka miala kolejna operacje, guzek w glowie, pierwsza pare lat temu poszla dobrze, a teraz jakies komplikacje
dla mnie to niepojete, w srode z nia rozmawialam wieczorem, wiem ze bylo cos nie tak, ale nie zeby takie powazne
Celia kochana wszystkiego najlepszego! Spelniania wszystkich marzen! Zeby wszystko poszlo tak jak tego pragnieszcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kajoni hemoglobina w ciazy i ogolnie anemia w ciazy jest normalna nie martw sie, a duzo masz ponizej normy? Ja pisalam wczesniej ze w ciazy anemia jest fizjologiczna wynikajaca z rozrzedzenia krwi, samemu nie ma co interpretowac wynikow
a bektrii duzo masz? Bo ja mialam "nieliczne" i gin nic nie mowil, posiewy tez wyszly ujemne..
Ruda rozchmurz sie Kochanaja po smierci mojej mamy nie moglam sie pozbierac ale kilka dni po jej pogrzebie zrobilam test i odnalazlam nowy cel zycia.. mimo ze moj Skarb nie pozna nigdy swojej babci wiem ze Ona zerka na nas z gory i mocno kibicuje
Tak w ogole to dzien dobry, bo sie chyba nie przywitalam..
krwia sie nie martwie bo to z pewoscia dlatego ze tyle mi jej z nosa leci.
Bakterie niestety liczne, obawiam sie ze to powiklania po stanie zapalnym, ktora wykazala cytologia. Wiem, ze trzeba to leczyc, zwlaszcza jak leukocytow jst duzo, a u mnie ich jest. Niestety. Dostane pewnie jakis antybiotyk i witamine C na zakwasznie moczu. Powiklania moga byc sporo grozniejsze dla maluszka niz leczenie, wiec trzeba to zrobic. Ehh a ostatnio mialam wyniki wprost idealne. Cholerne infekcje! -
RUDA.....Czasem lepiej się wypłakać, wygadać....albo swoje żale wypisać np..z nami.
To lepsze niż duszenie tych smutnych emocji w sobie... Z każdym dniem będzie lżej znosić ból... Trzymaj się dzielnie. Pamiętaj, że jesteśmy z TobąRuda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria masz nas i zawsze mozesz nam sie wygadac:) mam nadzieje, ze po porodzie tez bedziemy miec taki kontakt, bo fajnie jest z kims pogadac wymienic sie doswiadczeniami, poradzic sie:) oczywiscie nie bedzieny juz tu przesiadywac calymi dniami:P albo jedna reka bedziemy przewijac malucha a w drugiej rece telefon i bedziemy odpisywac na forum albo fb:P
Celia wszystkiego najlepszego kochana!Ruda27, Jus1985, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Nadrobiłam mase stron ale miałyście wene wczoraj
Daria współczuje utraty bliskiej osoby i nie dziwie Ci się że masz potrzebę pożegnać koleżankę. Tylko uważajcie na siebie i pamiętaj że czasem lepiej popłakać niż dusić w sobie emocje.
Gratuluję udanych wizyt i pierwszych mocnych i tych słabych kopniaczkówspokojniejsza jestem jak czytam o że u Was wszystko ok, tak nie martwie się o swojego Skarba
Celia 100lat i spełnienia marzeń i prragnień
Zdrowia życzę każdej z Was bo widzę że rewolucje żołądkowe się zdarzają
Wczoraj powiedziałam o ciąży dobrej koleżance z którą znamy się już ponad 20 lat. Oni też starają się o dziecko. i nie była zachwycona zrobiła się czerwona,podniosła się trochę na rękach i powiedziała przez zaciśnięte zęby: NA PEWNO NIE
Przykre to było ale cóż widać nie była dobrą koleżanką -
nick nieaktualnyJus powiedziala Ci napewno nie?! Ze co, ze napewni nje jestes w ciazy?? Jej niektore to rzeczywiscie sa zawistne..
Ja tez wyczuwam zazdrosc co u niektorych, mimo ze zapytaja jak tam czy jak sie czuje, to czesto wiem ze to nie jest szczere..
Dziewczyny jestem len totalny, dalej w lozku leze i slucham mozarta i czytam o ciazy.. -
Ruda27 wrote:Jus powiedziala Ci napewno nie?! Ze co, ze napewni nje jestes w ciazy?? Jej niektore to rzeczywiscie sa zawistne..
Ja tez wyczuwam zazdrosc co u niektorych, mimo ze zapytaja jak tam czy jak sie czuje, to czesto wiem ze to nie jest szczere..
Dziewczyny jestem len totalny, dalej w lozku leze i slucham mozarta i czytam o ciazy..
jus miałam zapytać o to samo co ruda... że co na pewno nie...??
Matko co za kwoka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus widzisz teraz weryfikuja sie znajomosci, przyjaznie.. tak jak piszesz widocznie nie byla dobra kolezanka.. ale masakra! Wiem jak sie czujesz, ja tez przecjez uslyszalam ze nie wiadomo jeszcze czy urodze bo juz raz w ciazy bylam! Mimo ze te slowa padly z ust osoby dla mnie nic nie znaczacej to bylam wsciekla
Szkoda nerwow..Jus1985 lubi tę wiadomość