Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:super!!!! a tak sie stresowałas...a powiedzcie mi czy takie ciagniecie brzucha jest normalne?? i znowu zaczal krzyz bolec
To ja z mamusiek czerwcowych ale odpowiem.. mnie na początku brzuch ciągnął czasami pobolewał z prawej lub lewej strony.. a co do krzyża to bolał mnie na początku okrutnie już się obawiałam, że zwiastuje coś złego.. jak widać wszystko jest dobrze ale zawsze lekarzowi na wizycie powiedzieć trzeba o dolegliwościach pozdrawiam
Gratuluję Wam wszystkim, czasem zaglądam i was podczytuję ponieważ moja siostra w czwartek idzie na wizytę i jeśli wszystko będzie dobrze to zostanie sierpniową mamąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 18:15
nezumi lubi tę wiadomość
-
dzieki tusia krzyz tez mnie bolał tydzien przed @ ktora nie przyszła i w tedy test zrobilam bo mi nie grało ze boli mnie krzyz przed @ ale teraz znowu boli brzuch mam miekki ale chwilami sie rozciaga i tak ciagnie chocby jutro mam wizyte to zaraz lekarzowi powiem..
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:super!!!! a tak sie stresowałas...a powiedzcie mi czy takie ciagniecie brzucha jest normalne?? i znowu zaczal krzyz bolec
Daj spokoj Kada przed gabinetem cala sie trzeslam a spieta bylam tak ze usg mnie bolalo taka zacisnieta bylam ale maz byk ze mna filmik nagral jak serduszko bije
Teraz kciuki za kobietke trzymamy i Kada za Ciebie jutroLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Wg USG termin porodu wyznaczony na 1.08.2013 ale gin powiedzial 29.07.2013 ale zostaje z wami
Mój synek miał się urodzić 17 września a urodził się 3 października, więc jak widać nie ma co się przywiązywać do terminuCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLillenka wrote:Mój synek miał się urodzić 17 września a urodził się 3 października, więc jak widać nie ma co się przywiązywać do terminu
Dokladnie niech sie urodzi kiedy chce aby byl zdrowy to chyba tylko koja siostra urodzila w terminie wyznaczonym na pierwszej wizycie co do dnia ale to chyba przypadek byl;) -
ja corke 3 dni przed terminem urodzilam zamiast 11 lispca wyskoczyla 8 lipca hehe no ja jutro sama jade na wizyte bo maz z corka musi zostac w domu bo ma ospe a moich rodzicow nie ma w domu wiec sama bede siedziec w poczekalni eh...
-
Lanusia93 wrote:Niebieska, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Gratuluję serduszka, kochana
A ja nigdy nie miałam nawet badania piersi... Gin mi nigdy nie zaproponował.
Mi gin też nigdy nie zaproponował Teraz mam nowego gienka i w sumie zmusiłam go do tego On się za bardzo nie palił, bo powiedział, że teraz piersi co chwilę będą się zmieniać. Ale ja sobie coś w prawej piersi wyczułam i chciałam to wyjaśnić. A miałam to od maja. Tzn okazało się, że nie mam żadnych zmian i po prostu taką budowę zwartą i gruczołową, że może mi się wydawać, że mam guzki Ale widziałam za to moje kanaliki mleczne i pęcherzyki mleczne hihihi. Już jest ich pełno Ty Lanusia jesteś bardzo młoda i raczej żadnych zmian w piersiach nie powinnaś mieć. Ja to już mam 28 lat i należało to po prostu zrobić -
Lanusia93 wrote:A, tylko jeszcze jedno pytanko: któraś z Was skusiła się na danie kuchni azjatyckiej (kurczak, przyprawy)? Dziś kupiłam mrożone danie, do odsmażenia i zastanawiam się nad tym porządnie...
Uciekam, miłego wieczoru
Ja jadałam dwa dni temu Ale mrożone tylko warzywa. Położna powiedziała, że w ciąży można jeść wszystko i nie popadać w paranoję. Sery pleśniowe i nawet mięso surowe, czy tam wędzone. Że Polska ma wszystko przebadane i zdrowe A tej pleśni z serów to musiałabym zjeść tony, żeby zaszkodziłoLillenka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Kochane wrocilam od gina
Dzidzia jest ma prawie 13 mm i serduszko bije !!! 159 uderzen na min wg usg to 7t4d a wg om 8t0d wiec tylko 3 dni roznicy wszystko jest w porzadku nic sie nie dzieje ale kazal nadal brac luteine na wszelki wypadek ze wzgl na wczesniejsze poronienie.. seks dozwolony
Jestem taka szczesliwa !!!!
Wieczorkiem moze zdjece dodam moj Szkrab k ma juz raczki i nozki !! -
Ja dziś znowu byłam u gina bo ... Przytargała mi sie jakaś infekcja. Może od luteiny? Zatem: Maleństwo okey, gorzej z mama bo DOSTAŁAM LUTEINE POD JEZYK i globulki na infekcje. Jasna cholerka, brała któraś te od jezyk? Niedosc ze mam mdłości skąd do Afryki to jeszcze to obrzydlistwo....
I gin założył kartę ciazy i termin na 4 sierpień -
Hej Mamuśki odebrałam dzisiaj betke 3371
Jutro odbieram progesteron i ide do gina. Już się boję i mam nadzieję że mnie przyjmie bo nast razem jak będzie mòj gin to już będzie 10 tydzien wiec moze sie zlitujeLanusia93, celia, nezumi lubią tę wiadomość