Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula gratulacje synka i ze wszysytko jest ok:)
w ogole gratuluje wszystkim udanych wizyt choc positive rozumiem twojej rozczarowanie
ja takze nie wiem kto u mnie mieszka w brzuszku i mam nadzije za tydzien sie dowiedziec...
mala mi ale figurka....
Niebieska to niezle przeboje miala twoja siostra u nas w uk raz przyszedl list z londynu z policji ze jak chcemy odzyska nasze papierosy to musimy zaplacic akcyze wiec sobie te fajki podarowalismy....roznie to bywa ale zadnych konsekwencji z tego tytulu nie mielismy
wiecie co ale moj maluszek w sensie ten 3 latek daje mi popalic nie chce jesc obiadku ale cukierki chce i tak juz prawie godzine placze ze chce mambe a jak mowie najpierw obiadek to mowi ze nie chce i placze i rzuca wszystkim no niestety nie ugne sie bo ilez mozna najwyzej pojdzie spac glodny choc mi go zal bo on jest taki okruszek naprawde drobniutki i malutki zupelne przecviwienstwo sowjego brata nawet robilam mu badania dlaczego taki malutki wzrostowo to on jest taki wysoki jak moj starszak mial moze z 1,5 roku....Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Positive racja lekarz powinien ma podstawie usg ustalać daty badań. Mój tak zawsze robi. najpoerw usg a później przedział czasowy od do + jeden dzień kiedy najlepiej.
Kajoni wszystko u mnie ok, M ma dzień wolnego i tak albo załatwiamy różne sprawy troche porzadki wiosenne i troche czasu tylko dla siebie. Ale to ostatnie najbardziej męczącecelia, Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
O Ninkapa, to masz w domku zamieszanie. Ja jako niania na szczescie zawsze trafialam na dzieci, ktore maja apetyty i rzadko kiedy musialam je tak na prawde naklaniac czy "zmuszac"do jedzenia. Powodzenia, nie daj sie:)
Narobilam Wam smaka tarta? Heh robcie, robcie, smacznie i zdrowo
Moj maly dzis chyba w ogole nie spi. Co usiade, chocby na moment to sie rozpycha. A ostatnio czuje go nawet w pozycji stojacej, choc nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzalo.wkraczam chyba na nowy etap hehe
celia, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka wyglada ladnie
napewno swietnie smakuje i Zjadlabym
Kajoni to gratuluje nowego etapu
Tez juz od jakiegos czasu czuje jak stoje i cos robie
Bylam sie kapac teraz, moj sie pobudzil na chwilke, ale nie zdazylam
Sie dobrze polozyc i przypatrzec ale raz chyba tak kopnal ze widzialam... Niestety ju niczego pewna nie jestem
Ale cos sie ruszal.. Kurde osiwiejeKajoni, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny :* Niestety wypieki to nie jest moja dobra strona
Zjadłam dwa kawałki, może ból głowy mi po nim przejdzie.. Dziś cały dzień mi dokucza.. Teraz już ledwo żyje..
A muszę sobie wszystko poszykować na jutro bo wcześnie rano muszę lecieć do pracy a na 9:30 już mam być w szpitalu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:36
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kada gratuluje synka!
Paula gratuluje takiej niespodzianki, super ze bedziecie miec synka:)
Positive rowniez gratuluje zdrowej dzidzi, najwazniejsze ze zdrowa a co ma miedzy nozkami jeszcze pokaze:)
Niebieska super domek!
mala_mi super figurka i zgrabniutki brzuszek!
Ruda, kada ja sie do was zapisuje, bo jestem z Tarnowskich Gor wiec tez nie mam do was daleko:P
Ale jestem dzisiaj szczesliwa, jej:) moj M to ma banana na twarzy caly czas tak sie cieszy:) i prawdopodobnie zostanie Kacperek ale moj jeszcze chce zobaczyc jakies imiona bo on tez chce miec cos do gadania hehe:P
ogolnie to na badaniach bylo bardzo mila, swietna pani ginekolog dr Walaszek-Gruszka, mila i wszystko pieknie tlumaczyla. kazde pieniadze sa warte tego spokoju, ze dzidzia rozwija sie prawidlowo ajj:) juz chce GO przytulic takie malenstwo:) pierwszy raz uslyszalam wreszcie serduszko, az lezka sie w oku zakrecila:) moj M mowil ze az sie wzruszyl jak zobaczyl jak buzke otwiera nasz synus:) jej, dzien pelen pozytywnych wrazen, dzisiaj bede spac jak dziecko.
jutro do mojego gin z wynikami na 9 musze isc i po l4 nastepne.
celia, Ruda27, Niebieska, Jus1985, Kajoni, Gosiaczek, positive, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]