Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOo jak fajnie
napewni odpoczniecie w polsce Sylwia
To lez sobie i relaksuj sie teraz:)
Monis ja Ci sie nie dziwie ze taka szczesliwa jestesmoj jak uslyszal ze synek tez caly dzien sie tak cieszyl
A TArnowskie gory sa blisko jasne ze sie zaliczaszpare osob tu jest ze slaska, fajnie by bylo sie spotkac kiedys
Sylka, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Moniś powiem Ci, że cudownie czyta się takie wiadomości... Cieszę się Twoim szczęściem!
No i dziękuję za trzymanie kciukasów
Positive przykro mi, ze nie poznałaś płci, ale uszy do góry, najważniejsze, ze dzidzia zdrowa. Ja też mogę jutro nie poznać płci, więc będziemy się wspierać w tej niewiedzy
Wydaje mi się, że ktoś jeszcze ma jutro wizytę, ale powiem szczerze, że już mi się trochę miesza w głowie od nadmiaru informacji..
A więc ogłaszam wszem i wobec:
PROSIMY O UJAWNIENIE SIĘ OSOBY KTÓRA JUTRO MA WIZYTĘ!!!celia, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki....Miałam krótkie badanie, bo w piątek mam połówkowe....
Ale podejrzałam maleństwo. Potwierdzenie płci będę miała w piątek
Dzisiaj byłam badana dowcipnie i wzięłam L4...Ruda27, celia, Sylka, Moni&, Jus1985, Niebieska, Camille87, Kajoni, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ja nareszcie!!! Co za chamy dziś wyłączać internet!!!
Kada cieszę sie ze wszystko okey z Maluchem.
Monis serdecznie gratuluje synkanie dziwie sie ze Twój mąż jest dumny
Mała mi ale Ty szczypiorek jestesgratuluje figurki.
Pekinka gratuluje poloweczkii cieszę sie ze jestes spokojna o Maleństwo
czekamy w piątek na plec
Positive no szkoda ze nie wiesz kto u Ciebie pomieszkuje, ale najważniejsze ze wszystko jest okey, wiem, ze to takie małe rozczarowanie ale dziecka nie zmusisz aby rozlozylo nogimoja koleżanka dowiedziała sie dopiero w 7 miesiącu bo dzidzia sie tak zaslaniala.
Paulia...cieszę sie ogromnie ze Synus zdrowy...ale ....no niespodzianka jak piorun. Dlatego określanie płci tak wcześnie jest bez sensubo jednak nastawialas sie na Majke
Ja byłam na zakupach, kupiłam trochę rzeczy dla Małejale sie cieszę
sa ślicznie
Moni&, pekinka82, celia, Kajoni, amela, Paulia87, positive, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny