Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mojemu mężowi dinozaury
ale dla mnie są strasznie oczorypne
myślę, że się opłaca kupić taki zestaw, niedrogo wychodzi, koleżanka mówiła, że była ostatnio w sklepie, to za sam komplet pościeli z wypełnieniem 170zł nie mówiąc już o pozostałych rzeczach. Ja chętnie bym z tego wymieniła baldachim na rożek albo rogal, ale nie wiem czy się dapekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha, dzis ja pierwsza! Wstalam, zeby zrobic mezowi sniadanko i prowiant na droge, bo jedzie z towarwem za granice i nie bedzie go do wieczora. A ze do pracy mam na 11 to spokojnie odwracam sie na drugi boczek (choc wciaz ten sam-lewy) i ide spac dalej. Wiecie, ze juz o tej porze jasno sie robi a ptaki graja koncerty? Buziaki, do sklikania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 05:00
mika1987, Sylka, Ruda27, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej Kuchareczki i wszystkie szpioszki:)ja cos od 6 nie moge spac:)mojego Lubka posłałam wczoraj do salonu zeby spał:)wrocił pozno z piwka i wiem co by sie dziło w nocy..taaaak by chrapał zebym osiwiała:D
Ruda27, Moni&, Niebieska, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej mamuski ja juz wstaalam, mezowi do pracy sniadanie zrobilam i kawe, a po 8 bd sie zbierac do lekarza z wynikami wczorajszymi i po l4 bo so wczoraj mialam. ale jestem niewyspana obudzilam sie o 3 w nocy i do 5 nie umialam zasnac:/ teraz bym dopiero spala:P a mnie maly w nocy kopnal pierwszy raz tak mocno:D
Ruda27, Kajoni, pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej Kochane!
No to nadszedł ten wielki dzieńWpadam tylko prosić o zaciskanie kciuków. Teraz lecę do pracy, a później szybko do szpitala. Mam nadzieje, że zdąże
Mój mąż specjalnie poszedł dziś o 5 do pracy, byle tylko mógł być ze mną na usg...
Jak tylko wrócę to się odezwę :*
Miłego dzionka dla wszystkich :*Ruda27, Moni&, Niebieska, Kajoni, pekinka82, celia, positive, mala_mi, Macca, Jus1985, Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
-
jej Sylka wyobrazam sobie Twoje podekscytowanke bo tyle czasu nie widzialas swojego maluszka! trzymam mocnk kciuki i czekamy na szybkie wiesci:D mam nadzieje, ze Twoj maz zdazy i bedzie na usg bo dla faceta to jest naprawde przezycie, widzialam to wczoraj po moim M:) jeszcze raz powodzenia! :*Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyA ja dopiero wstalam
Jej wy dobre jestescie rano wstawac kanapeczki mezom robicmoj o 4 do pracy wychodzi i ja mu bulki wieczorem robie
W nocy co sie przebudzilam czekalam na ruchy... Po 4 maz poszedl ja czekalam, glaskalam i juz mi sie plakac chcialo i synek zaczal kopac.. I tak sie z nim bawilam iles tam minutraz mocniej zopodal
teraz juz tez daje, wiec sie uspokoilam
Sylka bardzo mocno trzymamy kciuki! Zeby na tym extra kosmicznym sprzecie Tobie i maluchowij wygoodnie bylo podczas sesjiczekamy na wiesci
celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja Sylka powodzenia na wizycie... Ja juz zrobilam kawke dzieciom sniadania a meza spakowalam dopracy moje dzieckocoraz bardziej daje o sobie znac ale tylko jak leze na plecach czasami jak siedze tez czuje co nieco pewnie z dnia na dzien beda wyrazniejsze i mocniejsze no nic uciekamna dol do mojej rodzinki....
-
nick nieaktualny
-
Jakie dobre z nas sa kobiety
Sylka trzymam kciuki!!!!!. Normalnie musze wziac tablet do pracy, aby byc na biezaco z informacjami.
Ja. Wychodze do pracy przed 10, to wstaje juz i ide wrzucic sobie koldry do prania i wieczorem ubiore w czysta pachnaca posciel.
Wczoraj wieczorem maz polozyl reke na brzuchu, to maly tez zapodawal taaaakie kopniaki, co chwile, jakby fikolki krecil, juz nie ucieka przed meza rekabo kiedys to sie uspokajal jak moj kladl reke, a teraz juz spoko
Widzisz Ruda, trzeba poczekacmoze Twoj synek mial wczoraj leniwy dzien
Ruda27, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dziewczyny dzisiaj teoretycznie 6 miesiac zaczynam
jupi
Ale tak w sumie ńie wiem jak to liczyc, czy co 4 tygodnie jak leci, czy kalendarzowo... Glupieje na tym, a wy jak liczycie?
Heh gratulacje :*
Ja nie zmienilam suwaczka tu, ale wg nowych obliczen usg to zaczelam 6 mc we wtorek:
Licze tak jak mi belly liczy. Choc w sumie to dziwne, 22:4 nie daje 6