Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia kochana kuruj się, oj współczuję
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, faktycznie bolą mnie te biodra tylko w nocy. Tylko, że przywrócenie sie na drugi bok nie pomaga, muszę chwilę poleżeć na wznak, dopiero przechodzi.
Mój niemałż wczoraj trzymał rękę na brzuszku, mała pukała, a on nic nie czuł. Te gruboskórne męskie dłonie
Positive gratuluję połówki, choć stwierdzenie 'mam połówkę' brzmi dwuznacznieJus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witam
Sylka trzymam kciuki:-)
Paulinko kuruj się i może do lekarza się udaj ?
Celia ja tak mam, jak za dlugo leże na boku to mam aż caly zdretwialy bok:-\ i jak tu spać ,..
Ja dziś wstalam o 9:00 nareszcie nie o 7także trochę pospalam
Ja mężowi robię kanpaki wieczorem a do pracy wstaje zazwyczaj o 4
Milego dnia:-) choć u mnie pochmuro !
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
witam kochane
Sylka powodzonka
Paula idź do lekarza
Posistive gratuluję połóweczki
A JA POLECAM LINK NA ALLEGRO GDZIE WYSTAWIŁAM CIUSZKI MOZE KTÓRAŚ SIĘ ZAINTERESUJE
http://allegro.pl/z-szafy-milenki-rozm-56-68-paka-mega-i4098493648.html
Miłego dniaamela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam was ja sprzatam przenosze szklo z jednej szafy do drugiej hehehe synus daje czadu hehe bylam sie pytac ile u mnie kosztuje ten test na obciazenie glukoza i koszt 10zl + sama glukoze musze sobie kupic hehe
-
celia ja takze mam bole bioder i w ogole pupy itp przez to ze probuje spac na lewym boku choc i na plecach i sie zdarza i na prawym i zawsze ja sie przewroce na plecy dzidzia daje znac o sobie:) ja wlasnie odwalam moja co czwartkowa robote w domku czyli sprzatanko:d
Paula z goraczka w ciazy nie ma zartow lepiej idz do lekarza....Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę dziękuję Wam za GRATULACJE świadomość że to będzie syn jest Cudowna.... Życzę udanych wizyt będę zaglądać ale jestem taka chora ze ledwo tel trzymam w dłoni.. Temperatura 38,5 masakra b stawów ledwo zipie... Jak mi się polepszy dam znać całuje...
-
Positive gratulacje! Teraz juz z gorki
Sylka powooooooodzenia!
Dotarlam do pracy i siedze pod drzwiami na schodach, bo jeszcze skads nie wrocili
Ruda ale Ty piszesz pierdoly na tym face! Kop w dupskoRuda27, positive, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wrocilam od lekarza, nawet dlugo noe czekalam:) l4 wyslane i ide na maly spacerek bo pogoda piekna:) mam jeszcze kaszel ale przechodzi juz w mokry a w domu wysiedziec sie nie da. z waga nie ma tak zle bo soe balam ze za duzo przytylam ale znowu 1 kg w ciagu tych 2 tyg:) i dostalam skierowanie na badania i test z glukoza blee:P w przyszlym tyg zrobie.
Paulus kochana jak goraczka to d lekarza bedziesz spokojniejsza:) no i szybciej sie wyleczysz niz na wlasna reke. niestety teraz takie zarazki fruwaja w powietrzu ze nawet jakbysmy chodzily w maseczkach to noc nam.to nie da.MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jesteście kochane juz byłam u lekarza to wirus dostałam leki narazie bez antybiotyku ale jeśli do sob mi nie przejdzie to antybiotyk.. Ledwo żyje a mały się tak kręci dziś czuje ze coś nie tak jest i mu gorąco a ja mam dreszcze.... Całuje zajrzę wieczorkiem teraz idę spać..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]