X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie Sylka gdzie jestes?
    Camille mnie tez tak boli brzuszek i uwazam to zupelnie za normalny objaw ciazy

Ja zaraz ide zaprowadzic mlodego do znajomej bo u synka w szkole jest jakas kawka z okazji dnia matki- u nas w ogole w niedizele jest dzien matki
    a pogoda beznadziejna leje deszcz na przemian z gradem i do tego byla burza....
    mlody dzis juz lepiej z obiadkiem choc ciagle je miesko ale mam nadzieje ze zaraz skonczy to jedzenie bo juz godzinke je....

dzis cos maly ruch na roum no nie

Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus, moze go ukolysaliscie do snu? :)

Dzien matki, teraz?

No dzis jakis zastoj na forum. Malo beda mialy dziewczyny do nadrabiania

Jus1985 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajomi w UK nie ma jednej stalej daty zawsze jest w marcu i w jakas niedziele teraz mamy 30 marca a w szkole dzis dzieci dla cos przygotowaly

Kajoni lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ciekawe. My za niedlugo, tzn. Czesc z nas tez bedzie obchodzilo dzien matki jupiiiiii:)

MILA lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie obiadek i troche ograniam w domu, pogoda u nas ladna wprawdzie bez slonca ale nie ma wiatru wiec troche z siostra pokrecilysmy sie po miescie :)
    Daria ja juz chyba tak nie bede swirowac :-) wierze w to ze moj synek ma sie dobrze a jak nie kopie to znaczy ze spi :-) a podczas snu najlepiej sie rozwija wiec mu nie przszkadzam :-)

Kochane myslelismy nad innymi imionami dla synka bo uznalismy ze Konrad moze byc trudne do wymowienia dla dziecia potem moga brzydko na niego mowic (slyszalam np Kondon!! o.O).
    Co myslicie o Jasiu lub Kubusiu? :-)

amela, Moni&, MILA lubią tę wiadomość

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubus to moj pierwszy synek:)

Camille87, MILA lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie obydwa bardzo podobaja i jak przejdzie mi Adas to bedzie Kubus. Jas tez jest super, ale mezowi sie nie podoba, bo za duzo Jaskowych kawalow jest :D

Camille87 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilka Kubuś i Jaś bardzo ładnie :)
    ja jakbym nosiła pod serduszkiem chłopca to pewnie byśmy Go nazwali Maksymilian
    U mnie dziś na obiad ryba z ziemniaczkami i brokułami
    Sylka czekamy na informację !

Camille87, Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha masz racje z tymi kawalami :-) moj maz sie smial ze jego dziadek by skakal pod niebo bo ma Jan na imie :P moze jednak Kubus... :-) chyba ze jeszcze cos innego mi wpadnie do glowy ale jak patrze na te rankingi imion to nic mi sie nie podoba a jak juz cos to mezowi sie zle kojarzy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela zdrowe jedzonko widze :-) u mnie miesko mielone smazone z warzywami plus ryz :-)

amela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela ale pycha obiadek :) u mnie beda kotlety ziemniaczki i salatka :)

Camille masz racje co do tych ruchow :) ale jak czlowiek sie przyzwyczail bo zawsze o podobnej porze byly to jednak mala panika jest :P
    Camille mi sie Kubus podoba :) ja lubie oryginalne bardziej imiona. Maksymilian cudnie, moj chrzesniak tak ma :D

amela, Camille87 lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilka mniammm :) ja już jestem taka głodna ale czekam na męza z obiadem do 17 ;/ zaraz jakaś kanapke zjem :)
    Dzisiaj z kolei moja mała mało aktywna, coś tam kopnęła pare razy, jakaś leniwa dziś :)

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis nie ma obiadu. I ja i maz wrocimy dopiero na kolacje. On cos zje w trasie a ja w pracy, wiec dzis Wam nie narobie smaka na nic. :P
    Ja na szczescie nie moge narzekac na brak ruchow, bo moj maly puka za kazdym razem jak usiade;)

Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie się obudziła moja księżniczka :)

Kajoni, Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś próbuje zrobić kruche ciasto bez masła, znalazłam fajny przepis, zobaczymy co mi wyjdzie ;)
    20hsnjs.gif
    Ale nas Sylka trzyma długo w niepewności !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 15:08

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam na obiad ryż z warzywami i wołowiną coś na słodko z sokiem z porzeczek a na deser blok czekoladowy 036.gif
    Ale kuchnia wygląda 0dash2.gif
    No còż grunt że obiad dobry :-)

Camille Konrad też ładnie. Mam kolege o takim imieniu ale nigdy do głowy mi nie przyszło żeby zmieniać aż tak :-D

Kajoni, Camille87, Ruda27, positive, MILA, celia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus, to Ci Twoj mezczyzna wyszykowal smakolyki :D tylko, kto ma teraz posprzatac? :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze Kubus wygrywa nad Jasiem ;-)
    Masz racje Ruda - jak juz sie przyzwyczaja do ruchow to tak dziwnie bez nich ;-) ja dzis malo lezalam wiec nie mialam okazji sie wsluchac w maluszka :-)
    Amela ja tez z obiadem czekam na meza jeszcze godzinka i juz moze bedzie :-)
    A dzis udalo mi sie kupic w lumpeksie koszulke dla meza - puma z metka oryginalnie zapakowana za 12zl :P

amela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Ja dziś próbuje zrobić kruche ciasto bez masła, znalazłam fajny przepis, zobaczymy co mi wyjdzie ;)
    20hsnjs.gif
    Ale nas Sylka trzyma długo w niepewności !!

Powodzenia 8-)

amela lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie zjadłam spaghetti na obiad i synusiowi chyba smakowało bo pofikował troszke :) ja tez zawsze czekam z rana na ruchy bo przeważnie jest aktywny o tej porze, a jak długo nie ma to tez troche panikuje, ale staram sie opanowac :P
    a co do imion to Maksymilian piekne imie:) Ja chce chocby nie wiem co Kacperka ale mój M-dumny tatuś chce jeszcze sam popatrzec na rankingi imion :P

Camille87, Ruda27, Kajoni, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 723 724 725 726 727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ