Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie Sylka gdzie jestes?
Camille mnie tez tak boli brzuszek i uwazam to zupelnie za normalny objaw ciazy
Ja zaraz ide zaprowadzic mlodego do znajomej bo u synka w szkole jest jakas kawka z okazji dnia matki- u nas w ogole w niedizele jest dzien matki
a pogoda beznadziejna leje deszcz na przemian z gradem i do tego byla burza....
mlody dzis juz lepiej z obiadkiem choc ciagle je miesko ale mam nadzieje ze zaraz skonczy to jedzenie bo juz godzinke je....
dzis cos maly ruch na roum no nieCamille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa robie obiadek i troche ograniam w domu, pogoda u nas ladna wprawdzie bez slonca ale nie ma wiatru wiec troche z siostra pokrecilysmy sie po miescie
Daria ja juz chyba tak nie bede swirowacwierze w to ze moj synek ma sie dobrze a jak nie kopie to znaczy ze spi
a podczas snu najlepiej sie rozwija wiec mu nie przszkadzam
Kochane myslelismy nad innymi imionami dla synka bo uznalismy ze Konrad moze byc trudne do wymowienia dla dziecia potem moga brzydko na niego mowic (slyszalam np Kondon!!).
Co myslicie o Jasiu lub Kubusiu?amela, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
Camilka Kubuś i Jaś bardzo ładnie
ja jakbym nosiła pod serduszkiem chłopca to pewnie byśmy Go nazwali Maksymilian
U mnie dziś na obiad ryba z ziemniaczkami i brokułami
Sylka czekamy na informację !Camille87, Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyHaha masz racje z tymi kawalami
moj maz sie smial ze jego dziadek by skakal pod niebo bo ma Jan na imie
moze jednak Kubus...
chyba ze jeszcze cos innego mi wpadnie do glowy ale jak patrze na te rankingi imion to nic mi sie nie podoba a jak juz cos to mezowi sie zle kojarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmela ale pycha obiadek
u mnie beda kotlety ziemniaczki i salatka
Camille masz racje co do tych ruchowale jak czlowiek sie przyzwyczail bo zawsze o podobnej porze byly to jednak mala panika jest
Camille mi sie Kubus podobaja lubie oryginalne bardziej imiona. Maksymilian cudnie, moj chrzesniak tak ma
amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Camilka mniammm
ja już jestem taka głodna ale czekam na męza z obiadem do 17 ;/ zaraz jakaś kanapke zjem
Dzisiaj z kolei moja mała mało aktywna, coś tam kopnęła pare razy, jakaś leniwa dziśCamille87 lubi tę wiadomość
U mnie dzis nie ma obiadu. I ja i maz wrocimy dopiero na kolacje. On cos zje w trasie a ja w pracy, wiec dzis Wam nie narobie smaka na nic.
Ja na szczescie nie moge narzekac na brak ruchow, bo moj maly puka za kazdym razem jak usiade;)Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś próbuje zrobić kruche ciasto bez masła, znalazłam fajny przepis, zobaczymy co mi wyjdzie
Ale nas Sylka trzyma długo w niepewności !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 15:08
Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
Miałam na obiad ryż z warzywami i wołowiną coś na słodko z sokiem z porzeczek a na deser blok czekoladowy
Ale kuchnia wygląda
No còż grunt że obiad dobry
Camille Konrad też ładnie. Mam kolege o takim imieniu ale nigdy do głowy mi nie przyszło żeby zmieniać aż takKajoni, Camille87, Ruda27, positive, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze ze Kubus wygrywa nad Jasiem
Masz racje Ruda - jak juz sie przyzwyczaja do ruchow to tak dziwnie bez nichja dzis malo lezalam wiec nie mialam okazji sie wsluchac w maluszka
Amela ja tez z obiadem czekam na meza jeszcze godzinka i juz moze bedzie
A dzis udalo mi sie kupic w lumpeksie koszulke dla meza - puma z metka oryginalnie zapakowana za 12zlamela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja własnie zjadłam spaghetti na obiad i synusiowi chyba smakowało bo pofikował troszke
ja tez zawsze czekam z rana na ruchy bo przeważnie jest aktywny o tej porze, a jak długo nie ma to tez troche panikuje, ale staram sie opanowac
a co do imion to Maksymilian piekne imie:) Ja chce chocby nie wiem co Kacperka ale mój M-dumny tatuś chce jeszcze sam popatrzec na rankingi imionCamille87, Ruda27, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]