Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:Jesteście kochane juz byłam u lekarza to wirus dostałam leki narazie bez antybiotyku ale jeśli do sob mi nie przejdzie to antybiotyk.. Ledwo żyje a mały się tak kręci dziś czuje ze coś nie tak jest i mu gorąco a ja mam dreszcze.... Całuje zajrzę wieczorkiem teraz idę spać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:22
-
Witam mamuśki
Sylka trzymam kciuki. Powodzenia na wizycie
Paulia wracaj szybko do zdrowia Kochana
Ja włąsnie wrócilam z badan. Robiłąm morfologie i glukoze. Blee i reka boli bo 3 wklucia byly w ta sama reke ale juz odpoczywam a wieczorkim do lekarza z wynikami i po l4.
Miłego dniaJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane.
Paulia ale sie zalatwilas....do wyrka i sie wygrzewaj. Dużo zdrowka.
Sylka powodzenia na wizyciei czekamy na dobre wieści
Positive to nie było pocieszenieto była informacja ze nie zawsze Maluszek chce współpracować tak jak byśmy chcieli i tak sie nieraz zdarza
wiem, marna, ale co zrobic
Ruda mam nadzieje ze Twój Synek sie odezwał do mamusi
Ja sie powoli zbieram i lecę na paznokcie i na Przystan. Ładna pogoda to czemu nie skorzystaćKajoni lubi tę wiadomość
-
Ja też właśnie wróciłam od lekarza
Za Waszą radą poszłam do zwykłego internisty i pani bez problemu dała mi L4 na te 2 dni. Powiedziała, że na tym etapie ciąży, wystarczy, że powiem, że ktoś w pracy kichnął i każdy lekarz powinien wydać mi zwolnienie
Paulia trzymaj się dzielnie.
Ruda popieram Kajoni w całej rozciągłości w kwestii tych bredni na fb, tylko że humanitarnie proponuję klapsy na goły tyłekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:35
Ruda27, Kajoni, Camille87, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaah celia kochana jestes
Madzikovy tak synek dzisiaj juz buszujema szczescie, bo drugiego dnia stresu bym nie zniosla
Celia dobrze ze l4 dostalas, tez mysle ze problemow nie powinno byc.. Ja zawsze dostaje bez zadnych pytanod poniedzialku ide na tydzien
Madzikovy milego spacerku
Ja sie powoli szykuje do pracybleeeee
Sylka haalo?Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Kajoni uważaj żebyś wilka nie złapała
dziekuje Jus
Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
a ja dopiero załapałam o co z tym wilkiem chodzi... matko
dalej siedzisz i czekasz??
wiecie ja się kieruję forum kto nie idzie na usg przychodzi z wiadomością kogo ma w brzuszku!!! a ja nie...
dobrze mniejsza z tym poczekam jeszcze trochę...
w sumie w ostateczności dowiem się w sierpniu...
Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Heh mojego meza zawsze bawi to okreslenie. Na szczescie to schody na klatce w bloku to nie sa zimne, ale tez mam dluga kurtke i podchodz mi pod pupe.
dziekuje Jus
A Ty mi nie mów że ciągle siedzisz i czekasz?!? Ja już zdążyłam pokłócić się z M i pogodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:14
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Nie Positive, weszlam zaraz po wyslaniu tamtego posta, w sensie o 11 bylam juz w mieszkaniu: )
Na pewno dowiesz sie wczesniej jaka plec. Moj syn ma po prostu geny po tacie i jest bezwstydny haha Twoja dzidzia pewnie skromniejsza.
Orientujecie sie moze, czy w ciazy mozna pic wit c taka musujaca rozpuszczalna w wodzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:15
-
Kajoni wrote:Nie Positive, weszlam zaraz po wyslaniu tamtego posta.
Na pewno dowiesz sie wczesniej jaka plec. Moj syn ma po prostu geny po tacie i jest bezwstydny haha Twoja dzidzia pewnie skromniejsza.
Orientujecie sie moze, czy w ciazy mozna pic wit c taka musujaca rozpuszczalna w wodzie?Kajoni lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Ja go chyba pierwszy raz w życiu użyłam
A Ty mi nie mów że ciągle siedzisz i czekasz?!? Ja już zdążyłam pokłócić się z M i pogodzići Jus popieram Cie w100% z tym meczacym wspolnym spedzaniu czasu
celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni pewnie fikolki kreci
Camille moZliwe ze od spacerku plus ciezkie zakupy to napewno to.. Odpoczywaj teraz
Ja czekam na ruchy, jego pora.. Mialam teraz godzinke zajeta i ciagle cos robilam i nie skupialam sie a moze sie wiercil maluszekwole tak myslec
Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi M robi obiad
ciekawe co to będzie ale już czuje ryż.
U mnie w brzuszku takie małe kopniaki ale brzuch się rusza. Wczoraj ponie czułam ruchów i już zaczynałam panikować troszke ale nie dałam tego po sobie poznać bo M jakiś czuły się zrobił i nie chciałam jeszcze jego denerwować.
No właśnie a Sylka chyba na 9 miała lekarza, może do pracy wróciłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:11