Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada pyszny koktajl az dostalam smaka ale nie bede mojego gonic do sklepu po skladniki o tej porze:P
pekinka dobrze ze jestes spokojniejsza bo podejrzalas maluszka:) alez niektore maluszki uparte i wstydliwe, moj tez nie chcial rozchylic nozek ale pani ginekolog troche go "poszturchala" pokazal swoje klejnociki uparciuszek
dziewczyny spadam stad ogladac Skazani a Shawshank na tvp1 zaraz poleci i wylegiwac sie z mezusiem i Kacperkiem hehe:P a moze jakas hustawkw by tak Kacperkowi zrobic nono:P dobranoc sloneczka moje:*Ruda27, Madzikovy, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
pekinka82 wrote:Ale idąc szybko, albo naciągnęłam ścięgno w pachwinie....albo się rozciąga..... ciężko się chodzi ....
a propo ciezkiego chodzenia..to dzis taaak sie uderzyłam w mały palec u stopy, że myślałam ze zwariuje..na dodatek wczoraj uderzyłam sie w achillesa tej sanej stopy:/ i jakby rzekł moj lubek: "ciamajdek z Ciebie"..celia, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus...oj teraz można odetchnąć, bo przed wizytą to mi psycha wariuje, serce wali jak oszalałe...
Ruda...ale prawdopodobnie zwiększę grono chłopaków, ale upewnię się w piątek
Mika.... hahaha zdarza się najlepszym...Madzikovy, Ruda27, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Madzikovy...Różowe ciuszki
??? Czy inne kolorki ??
ale śliczne
pare białych
ale od różu mi juz niedobrze.....no jak na złość nie ma innych kolorów.......same róże w rożnych odcieniach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMika a jak to sie uzywa tej wanienki? Sciaga przewijak? Moze to byc niewygodne, ale jest slodziutkie
Ja bede miala przewijak na lozeczku z boku pewnie i wanienka na stojaku normalna..
Niebieska ja mam 3,7 cm. Czytam na innym forum i jedna ma 3 cm i bedzie miala passer zakladany.. To ja juz nie wiem ile jest najlepiej zeby miala -
nick nieaktualny
-
a skąd mam wiedzieć jaka jest długość? Powinnam mieć to gdzieś zapisane?
tak w ogóle to wzięłam dziś do ręki jeszcze raz swoje badania połówkowe i zauważyłam wśród tych wszystkich zdjęć co dostałam takie wymiary jak Wy nie raz podajecie, że jak np. obwód główki czy brzuszka to na który tydzień ciążyjestem geniusz:D
Ruda27, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość