X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha Kajoni ten refarat na temat tycia to powiem szczerze fajnie się czyta ale
    nie wierzcie w to co pisze. Sory ale już w ciązy byłam, idąc do porodu ważyłam ponad 80 kg. wierzcie mi nic w tym kur...a ładnego i pięknego. Opuchnięta gęba, opuchnięte nogi i dupa jak belweder - prosze was - pffff
    MASAKRA ~!!!!!!!!!!!!! poprzednio też ciąża kończyła się pod koniec lata (jak i będzie tym razem) i wierzcie mi ze teraz upał to nasz wróg !!!:-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:12

Camille87, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Monis wiem co czujesz,, ja w leginsach zabardzo nie chodze, zle sie czuje chyba ze zaloze cos mega dlugiego na gore i najlepiej kozaczki :P spodnice i spodenki nosilam w lato jak schudlam :) i wtedy mialam gdzies poj cellulit bo juz sie troche opalilam..
    Ale teraz bedzie ciezko :(

Kamila ta spodnica z h&m jest :) mega wygodna.. Uwielbiam w lato w dlugich spodnicach chodzic, nie widac niedoskonalosci a nie jest goraco :P obym nie miala zada murzynicy to bedzie super :) reszte ukryje hahaha

Nawet jak zadki nam murzynskie porosna to w czyms trzeba bedzie chodzic :P
    Ta spodnica jest rewelacyjna na pewno przewiewna i tak jak piszesz nie widac niedoskonalosci :-)

A co do budy to moj tata naszemu pieskowi zrobil niedawno bo piesior stary i niestety juz nie wolal na dwor tylko zalatwial sie obok legowiska i moj tatabstracil cierpliwosc bo fetor juz niemilosierny byl w korytarzu :-( ale budka wypasiona oblorzona styropianem i ma uchylny daszek tak ze nawet kot sie z psem tam zadomowil ;-) za lancuchem tez nie jestem!!

Kajoni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila moja siostra tez rodzila w lipcu, przytyla duzo bo ponad 20 kg, chuda nie jest.. Ale mysle ze az tak tragicznie nie ma :P
    Wiadomo ze sie wszystko zmienia, cale cialo ale nie ma co sie teraz tym dolowac.. Jak ktos sie wezmie za to mozliwie szybko po porodzie to na zime bedzie ok! Byle nie zwlekac, bi pozniej bedzie jeszcze trudniej..
    Ja tam bede ostatni miesiac siedziala przed wiatrakiem :P

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    aha Kajoni ten refarat na temat tycia to powiem szczerze fajnie się czyta ale
    nie wierzcie w to co pisze. Sory ale już w ciązy byłam, idąc do porodu ważyłam ponad 80 kg. wierzcie mi nic w tym kur...a ładnego i pięknego. Opuchnięta gęba, opuchnięte nogi i dupa jak belweder - prosze was - pffff
    MASAKRA ~!!!!!!!!!!!!! poprzednio też ciąża kończyła się pod koniec lata (jak i będzie tym razem) i wierzcie mi ze teraz upał to nasz wróg !!!:-P

Hahaha upal to nasz wrog :P dobre ale niestety prqwdziwe ja juz sie boje tego potu w staniku haha

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila w takim przypadku, to sie nie dziwie ze tata dal pieska na dwor. To napenwo mu lepiej, jak juz sil nie mial wychodzic..
    Jak tak fajnie zrobil bude to super, ale wiele osob daje do zwyklego drewnianego pudla i mysla ze to psu wystarczy..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej Mila, ale zmotywowałaś :D czyli nie pozostaje nam nic tylko siedzieć i jęczeć, rewelacja :D

A opuchnięcia to pewnie każda z nas miała, ma lub mieć będzie. Ja mam tyle znajomych, które po ciąży wyglądają lepiej niż przed i tego się trzymam. Nie będę jojczeć na zapas i użalać się nad sobą, sorki :D chciałam ciążę to ją mam i z tego jestem dumna, że jestem zdrowa i płodna, bo mnóstwo kobiet ma problem z zajściem w ciążę i chciałyby być na naszym miejscu nawet z wielkim zadkiem, rozstępami i opuchniętymi nogami. Takie jest moje zdanie i niego się będę trzymać :)
    może do porodu mi się odmieni :D

Ruda27, Camille87, ninkapa, MILA, positive, Moni&, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni dzisiaj tak madrze prawi! Kurde! Ty tu nas bedziesz pocieszac :) zgadzam sie w zupelnosci, mimo ze nie jestem zadowlona z mojego wygladu( ale nigdy nie bylam) to ciesze sie stanem w jakim jestem, uwielbiam byc w ciazy. Uielbiam czuc moje dziecko w sobie, jak sie rusza, jak kopie.. Kocham go wtedy jeszcze mocniej jak widze jak sie ladnie rozpycha :) nie wazne wtedy sa kilogramy, nie wazny jest pot ktory sie leje ze mnie, ani bol jaki odczuwam na plecach czy nogach.. Nic nie bedzie wazne.. W koncu czekamy na nasz maly cud, najwieksze szczescie, ktorego tak bardzo pragnelysmy, skoro jestesmy na tym forum :)
    Zniesiemy nawet to ze bedziemy sie rozplywac w czerwcu i lipcu.. To nie jest cale zycie, a tylko jego czesc, trzeba sie tymi momentami cieszyc i tyle :)

Camille87, Kajoni, Moni&, Paula55, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra po pierwszej ciazy schudla prawie 20kg! Wygladala lepiej niz przed ciaza ;-)
    A mojq znajoma ma super figure proste zgrabne nogi a dwie inseminacje za soba dwa in vitro i nic .. wiec tez ciesze sie z plodnosci!
    Tak sobie mysle ze ja na prawde nie jem duzo wiecej niz przed ciaza a waga idzie w gore szybko wiec to nie moze byc tylko tluszcz..

Ruda27, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria teraz to Ty pieknie napisalas <3

Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to woda :) zejdzie po ciazy :D ja mysle ze ok 8-10 pojdzie od razu.. Zostanie nam ok 10 do zrzucenia, bedzie lato wiec pojdzie nam to jakos.. Lekkie jedzienie, malo slodyczy (czekolady brak bo karmienie) wiec jakos to bedzie :) duzo spacerkow :D

Camille87, Moni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila w takim przypadku, to sie nie dziwie ze tata dal pieska na dwor. To napenwo mu lepiej, jak juz sil nie mial wychodzic..
    Jak tak fajnie zrobil bude to super, ale wiele osob daje do zwyklego drewnianego pudla i mysla ze to psu wystarczy..

Tez kocham psy i dla mojego siersciucha to bym nieba przychylila ;-) dzis sie mialam zdrzemnac ale nie zasnelam bo on sie wcisnal wiec usiadlam a on spal na poduszce :P ot taki lord

Ruda27 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po śniadanku, jej ale wy szybko piszecie :D
    Co do pieska w budzie to również jestem temu przeciwna, czasami to aż się płakać chce jak te psy na wsiach są traktowane:(
    A ja Wam powiem że od kilku dni mam czerwone krostki na buzi i wyglądam fatalnie, ale mąż twierdzi że jestem nadal piękna :D heh miły jest chociaż. Moja mama jak była z nami w ciąży to mówiła ze była strasznie brzydka, hehh chyba całą urodę jej zabierałyśmy :)

Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra dziewczyny prasowslam ale nie dałam rady

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela dobrze, ze maz mily :) no ale jak troszke Ci Nelka urody zabierze, chyba sie nie obrazisz co? I tak jestes sliczna :)
    Moj to mowi ze ladnie z brzuszkiem wygladam, jak spacerujemy patrzy ciagle na niego i glaszcze, w aucie to samo :) jak tak patrze to jakby taka duma go przeszywala.. :)

Moj synek dzisiaj wariuje :) ma dobry dzien widac :D

amela, Kajoni, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada idź sie połóż a nie bierz sie za takie roboty !!!

Ruda ja wiem jak ja miałam, to była jedna tragedia. Własnie zbierała mi się woda i wierzcie mi że wyglądałam naprawdę strasznie i do dzisiaj mi to kumpela mówi :-P więc to nie jest mój wymysł. Teraz mam nadzieję tak nie będzie - OBY !!!! pilnuję się z jedzeniem, staram się ruszać i więcej pić itp

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:30

Camille87, Niebieska, Kajoni, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada to Ty sie poloz! Przy zatruciu czy grypie zoladkowej organizm jest oslabiony!

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym im jesteśmy starsze tym trudniej nam chudnąć. Ja kończę w tym roku
    34 lata więc sory ale wiem co mówię.

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela nie mozna miec wszystkiego ;-) nie dosc ze ladna zgrabna to by jeszcze cere niskazitelna miec chciala ;-)

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi teściowie mieli pięknego pieska- owczarka. Był typowym domowym psem. Niestety był ciężko chory i trzeba było go uśpić, by nie cierpiał. Teściu od razu zapragnął nowego psa. Teściowa strasznie nie chciała, bo za dużo musiała po zwierzętach sprzątać. A ona jest maniaczką porządku. Teść postawił an swoim i kupił nowego owczarka. Niestety musiał iść na kompromis i pies mieszka na dworze. Ma dwie budy jedną z przodu, drugą z tyłu domu.

Dla mnie to jest najsmutniejszy pies na świecie. Cały czas siedzi przy drzwiach balkonowych i zagląda, co robią domownicy. Tak tęskni :( Ale teściowa nieugięta, chociaż teściowi serce się kroi. Zresztą nam też.

amela, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dziękuje :* <3 oczywiście że się nie obrażę :) niech bierze ile wlezie :)
    To takie fajne uczucie jak widać że mąż cieszy się ze jesteśmy w ciąży :) głaszcze i gada do brzucha to takie słodkie :)

A ja znalazłam fajne leginsy kolorowe na wiosne, ale zamówię chyba koralowe i beżowe :)
    http://allegro.pl/polskie-legginsy-getry-ciazowe-bawelniane-38-m-i4073757576.html

MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ