Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Daria dlatego sama widzisz dlaczego ja mam takie zdanie. Ja to już przeżywałam i wtedy się nie przejmowałam, a gdy się obudziłam było już za późno
zaszłam wtedy mając 55kg a do porodu szłam z wagą 80kg
Wlasnie ogladam zdjecia mojej siosyty jak byla na koncowce ciazy,. Wiem ze bede wygladala podobnie. Obie mamy tendencje do tycia i podobne figury..
Mysle ze 25 kg to nie mialas az tak wielkiej tragedi.. Czekam na Twoje zdjecie, ale podejrzewam ze az tak zle nie wygladalas
Moj maz mi mowi ze obojetne ile bede wazyla bedzie mnie kochal, ze wygladam ladnie i bedziemy razem dzialac po porodzie..
Koniec z dolowaniem siefajne mamuski jestesmy i tyle
MILA, celia, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja już dziś zobaczę na bardzo dokładnym połówkowym moje maleństwo !!!
Miluś wspieram z całych sił. Też jestem przekonana, że to błąd w badaniach, ale w pt będę ściskać kciuki z całych sił
Aicha bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, przynajmniej spokojniej będziesz czekać na połówkowe
Karmelka to już gratuluję córeczki, ale oficjalnie czekamy do połówkowych
Jus cudna niespodziankaAle Twój romantyzm mnie powalił "Bardziej pomyślałam że ktoś przyjdzie albo że meble dzisiaj przyjadą albo że skarpetki z prania poparował i sprzątnął"
Doceń swojego chłopa, bo mój, typowy inżynier, nijak nie może pojąć, że kwiaty nie są bezsensownym prezentem...
Madzia cieszę się, że Zuzia pokopała, ale naprawdę póki co nie musimy czuć regularnych ruchów. A czytanie w necie bzdur jest ZABRONIONE
Niebieska, ja nie do końca wyobrażam sobie mieszkanie z teściami, ale pocieszaj się, że to tylko etap przejściowyA z tym zapachem, oby nie była to prawda albo, żeby szybko to zlikwidowali.
Mila, no noW sumie kształt falliczny, no i jak się zliże ten zielony czubek to się robi czerwony ...
MILA, Jus1985, mala_mi, Sylka, Kajoni, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
he he z tym głodem to dokładnie . Pytałam wczoraj gina i już możemy spróbować sexiku
Daria wierz mie że byłam duża, a jak byś zobaczyła filmik na którym jestem przed samym porodem to pffffff szkoda słów. Nawet mój mąż się na tym filmie mnie pytał ile przytyłam, na co ja ze 20 kg a on w śmiech i mói tak? napewno?
poza tym wszyscy którzy mnie znają mogli by potwierdzićwierz mi że nie wyolbrzymiam
Jus1985, celia, Moni&, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam mila, napewno nie wygladalas tak zle
moja siostra mimo ze bardzo przytyla i tak wygladala uroczo z brzuszkiem
wiec mysle ze tez nie bedzie tak zle ze mna, bede dbala o siebie i sie ubierala w miare stosownie to jakos to bedzie
Mila super, ze macie pozwolenieja tez zapytam gina na nastepnej wizycie.. Juz 17.04 doczekac sie nie moge
MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Mila pomyślałam to samo co Jus... głodnemu na myśli...
Camille ja nie straszę... ja chcę tylko nakreślić że nie każda to toleruje... dla większości to pikuś wypić tyle słodyczy na raz... dla mnie osobiście to katorga...
to są trzy pobrania krwi
1. na czczo ,
2. po godz od wypicia glukozy,
3. po dwóch godz od wypicia glukozy...
co do wagi to głównie to woda jest... ja np zauważyłam ze zaczynam puchnąć... skarpetki mi się odznaczają ... no i palce też mam jakieś grubsze... martwię się co to będzie latem... zostanie mi śpiwór do ubrania i męskie klapkiJus1985, Ruda27, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
positive wrote:u mnie tak... siedzi się dwie godziny...
Wiecie że chyba mdłości mi wracająwczoraj miałam, aż zgagi dostałam i dzisiaj po śniadaniu znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:49
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus no cos Ty?! Moze od jedzenia jakiegos konkretnego?
Ja tez mysle ze w lato mimo ze wode bedziemy zbierac, to jednak lekkie ubranie i mozna caly dzien siedziec przy wiatraku.. Przynajmniej ja tak zamierzam
Wlasnie robie sobie zestaw ubranek i rzeczy ktore juz mamrozpisze sobie tabele i pozniej bede wiedziala ile cżego mi brakuje.. Wiem odbija mi
-
witajcie Mamuski:)
Celia powodzonka na wizycie:D trzymam kciukasy:)
dziewczyny co do glukozy to mi pow gin ze po 20 kwietnia czyli bede w 24 tyg gdzies..ponoc nie jest tak zle:)
a co do kaktusow to widze za jak zaczelam ta mode smakowa to trwa nadal:D fajnie, bo ja znowu oproznilam caly kartonik heheJus1985, Sylka, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Daria jem w sumie tak samo jak wcześniej. Dzisiaj zjadłam parówki drugi raz w ciąży ale to chyba nie od tego
Jus mi czasem po parowkach tez bywalo niedobrze:/ nie wspomne juz o jajkach..takze sadze ze to rodzaj produktu bedzie tak dzialal..Jus1985, celia lubią tę wiadomość