X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Daria dlatego sama widzisz dlaczego ja mam takie zdanie. Ja to już przeżywałam i wtedy się nie przejmowałam, a gdy się obudziłam było już za późno :-P
    zaszłam wtedy mając 55kg a do porodu szłam z wagą 80kg :-(

Wlasnie ogladam zdjecia mojej siosyty jak byla na koncowce ciazy,. Wiem ze bede wygladala podobnie. Obie mamy tendencje do tycia i podobne figury..
    Mysle ze 25 kg to nie mialas az tak wielkiej tragedi.. Czekam na Twoje zdjecie, ale podejrzewam ze az tak zle nie wygladalas :)
    Moj maz mi mowi ze obojetne ile bede wazyla bedzie mnie kochal, ze wygladam ladnie i bedziemy razem dzialac po porodzie..
    Koniec z dolowaniem sie :) fajne mamuski jestesmy i tyle :)

MILA, celia, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to zdjecie ;-)
    MILA wrote:
    Dziewczyny ja sie postaram znaleźć moje zdjęcie jak szłam do porodu to same zobaczycie jak można wyglądać :-P

A z tym kaktusem to wiesz widzisz co chcesz widziec :P

Jus1985, MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluś jak to mówią głodnemu ...

MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja już dziś zobaczę na bardzo dokładnym połówkowym moje maleństwo !!! :D

Miluś wspieram z całych sił. Też jestem przekonana, że to błąd w badaniach, ale w pt będę ściskać kciuki z całych sił <3

Aicha bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, przynajmniej spokojniej będziesz czekać na połówkowe :)

Karmelka to już gratuluję córeczki, ale oficjalnie czekamy do połówkowych :D

Jus cudna niespodzianka :) Ale Twój romantyzm mnie powalił "Bardziej pomyślałam że ktoś przyjdzie albo że meble dzisiaj przyjadą albo że skarpetki z prania poparował i sprzątnął" 1202591pu55lez1va.gif1202591pu55lez1va.gif
    Doceń swojego chłopa, bo mój, typowy inżynier, nijak nie może pojąć, że kwiaty nie są bezsensownym prezentem... ;)

Madzia cieszę się, że Zuzia pokopała, ale naprawdę póki co nie musimy czuć regularnych ruchów. A czytanie w necie bzdur jest ZABRONIONE ;)

Niebieska, ja nie do końca wyobrażam sobie mieszkanie z teściami, ale pocieszaj się, że to tylko etap przejściowy ;) A z tym zapachem, oby nie była to prawda albo, żeby szybko to zlikwidowali.

Mila, no no :P W sumie kształt falliczny, no i jak się zliże ten zielony czubek to się robi czerwony ... :P :P :P

MILA, Jus1985, mala_mi, Sylka, Kajoni, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he z tym głodem to dokładnie . Pytałam wczoraj gina i już możemy spróbować sexiku :-)

Daria wierz mie że byłam duża, a jak byś zobaczyła filmik na którym jestem przed samym porodem to pffffff szkoda słów. Nawet mój mąż się na tym filmie mnie pytał ile przytyłam, na co ja ze 20 kg a on w śmiech i mói tak? napewno?
    poza tym wszyscy którzy mnie znają mogli by potwierdzić :-P wierz mi że nie wyolbrzymiam :-P

Jus1985, celia, Moni&, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia ha hahaha dobra jesteś :-D powodzenia na wizycie :-)

dziewczyny jesteście niezastąpione ;-) dzięki za kciukasy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:36

mala_mi, celia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia trzymam kciuki za wizyte :D
    Ja sie zbieram na spacer ;-)

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam mila, napewno nie wygladalas tak zle :) moja siostra mimo ze bardzo przytyla i tak wygladala uroczo z brzuszkiem :) wiec mysle ze tez nie bedzie tak zle ze mna, bede dbala o siebie i sie ubierala w miare stosownie to jakos to bedzie :)
    Mila super, ze macie pozwolenie :) ja tez zapytam gina na nastepnej wizycie.. Juz 17.04 doczekac sie nie moge :D

MILA, celia lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia trzymamy kciuki za Ciebie dzisiaj. Jeszcze ktoś ma wizyte dzisiaj?
    I nie kuś tym kaktusikiem bo bede musiała szukać a ciężko jest z tym towarem :-D

celia lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ale ja i tak uważam że wygladasz b. ładnie :-)i póki co nie jest tak źle :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:37

Jus1985, Ruda27 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila pomyślałam to samo co Jus... głodnemu na myśli... :-)

Camille ja nie straszę... ja chcę tylko nakreślić że nie każda to toleruje... dla większości to pikuś wypić tyle słodyczy na raz... dla mnie osobiście to katorga...

to są trzy pobrania krwi
    1. na czczo ,
    2. po godz od wypicia glukozy,
    3. po dwóch godz od wypicia glukozy...

co do wagi to głównie to woda jest... ja np zauważyłam ze zaczynam puchnąć... skarpetki mi się odznaczają ... no i palce też mam jakieś grubsze... martwię się co to będzie latem... zostanie mi śpiwór do ubrania i męskie klapki ;-)

Jus1985, Ruda27, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive nie bedzie tak źle z tymi ubraniami. Na lato jakieś lepsze rozwiązania dla ciężarnych są jeśli chodzi o ubrania.

A na tym badaniu siedzi się aż 2 godz? Ciekawe jak to jest w mojej przychodni jak tam tylko 1,5h są poprania

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak... siedzi się dwie godziny...

Jus1985 lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive wrote:
    u mnie tak... siedzi się dwie godziny...
    Ciekawe jak ja wytrzymam jak nie daje rady 10 minut bez jedzenia wytrzymać od wstania

Wiecie że chyba mdłości mi wracają :O wczoraj miałam, aż zgagi dostałam i dzisiaj po śniadaniu znowu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:49

celia lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Daria ale ja i tak uważam że wygladasz b. ładnie :-)i póki co nie jest tak źle :-)

Dziekuje kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus no cos Ty?! Moze od jedzenia jakiegos konkretnego?

Ja tez mysle ze w lato mimo ze wode bedziemy zbierac, to jednak lekkie ubranie i mozna caly dzien siedziec przy wiatraku.. Przynajmniej ja tak zamierzam :P

Wlasnie robie sobie zestaw ubranek i rzeczy ktore juz mam :P rozpisze sobie tabele i pozniej bede wiedziala ile cżego mi brakuje.. Wiem odbija mi :P

• MILA Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do badania glukozy to wcale nie jest tak źle. Pamiętam ze poprzednio tez mi tak nagadali ze takie niedobre i nie do wypicia a jakoś normalnie wypiłam bez problemu :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Mamuski:)

Celia powodzonka na wizycie:D trzymam kciukasy:)
    dziewczyny co do glukozy to mi pow gin ze po 20 kwietnia czyli bede w 24 tyg gdzies..ponoc nie jest tak zle:)

a co do kaktusow to widze za jak zaczelam ta mode smakowa to trwa nadal:D fajnie, bo ja znowu oproznilam caly kartonik hehe

Jus1985, Sylka, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria jem w sumie tak samo jak wcześniej. Dzisiaj zjadłam parówki drugi raz w ciąży ale to chyba nie od tego :-(

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Daria jem w sumie tak samo jak wcześniej. Dzisiaj zjadłam parówki drugi raz w ciąży ale to chyba nie od tego :-(

Jus mi czasem po parowkach tez bywalo niedobrze:/ nie wspomne juz o jajkach..takze sadze ze to rodzaj produktu bedzie tak dzialal..

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
‹‹ 772 773 774 775 776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: