Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja juz nie spie:) za godz jade na badania,, jaj mi sie nie chce:P
i Madzia nieczytaj juz nic wnecie oprocz nas:) no i allegro hii:P ja na poczatku ciazy tyle czytalam o pustych jajach, obumarlych ciazach, poronieniach ze schizowwlam na kazdym kroku bo balam sie ze mnie tez takie cos spotka. a teraz kochane juz ponad polowa ciazy przetrwalysmy tyle to dotrwamy do konca nie ma bata:D ale uparciucha ta Twoja Zuzka:P
ja wczoraj czulam mojego Kacperka jak sie kapalam w wannie to chyba mu sie podobslo bo fikal:)Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej kochane
Madzia no widzisz jak sie Zuzia na noc rozszalalazbierala na to sily caly dzien
Moj juz tez coraz wiecej i wyrazniej kopie i do reki co mni cieszyw nocy przylozylam reke i zasuwal
mam nadzieje ze to nie byl sen
Mila jak samopoczucie?
Monis moj tez w wannie fikal wczesniej, i zastanaeiam sie czy nie mialam zacieplej wody..mimo ze ja myslalam ze nie jest ciepla.. Bo ostatnio dalam letniejsza i juz tak nie szalal..
Quendi ciesze sie ze juz nie boli i oby tak zostalo
Jakos nijako za oknem, az sie nie chce nic
Kto ma dzisiaj wizyte?Moni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam ja wczoraj po urodzinach padlam jak zabita hehe nawet przypomnialam jak to jest przebierac malucha bo jedno z blizniat przebierałam bo kupke zrobil hehe a tak wogole szwagierce oczy wyszly ze tak czysto moze byc w domu hehe ona kurcze nawet nogi miala zmazane bo bez skarpet byla masakra ja wczoraj to po urodzinach nie umialam sie przestac smiac tez z mezem ze tak mozna chodzic szwagier nie lepiej wygladal hehe
MILA, Niebieska, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo!!! nawet jak skladalam zyczenia to mateuszek sie odzywał a wieczorem maz mu dziekowal calowal brzuszek noi dzis rano go zaczepial tak ze do tej pory mnie kopie jak szalony hehe
Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada to super!
Ja sie wazylam.. I mimo ze w tym tygodniu jadlam mniej to i ponad kg poszlo w gore!! Jestem beznadziejnym przypadkiem.. Zla oczywiscie i rozzalona czemu akurat ja musze tak tyc.. Zaraz bedzie 80 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 08:20
-
nick nieaktualnyHej ja tez juz nie spie
Madzikovy ja juz lezalam w lozku i widzialam ze cos napisalas to weszlam
Dobrze ze mala Cie uspokoila
Monia dobrze pisze ja tez juz nic nie czytam na necie mam dwie ksiazki jedna na temat diety druga ogolna o przebiegu ciazy a w razie czego pytam siostre lub radze sie lekarza, w internecie za duzo bzdur jest!
Moj Kubus wczoraj tez kopal w wannie a woda byla srednio ciepla wiec wystarczy
A mnie w nocy zlapal koszmarny bol zoladkachyba po jablkunbo zjadlam przed samym spaniem.. bo nic innego nie jadlam.. na szczescie pomasowalam brzuszek i w koncu przeszlo.. a z rana na dzien dobry Kubus zaczal kopac wysoko nad pepkiem tam skore mam ciensza maz przylozyl reke i poczul mega kopaniaki dwa
Mila buziak dla ciebie :*
Quendi dobrze ze juz sie lepiej czujesz!
Milego dnia dziewczynkiRuda27, Moni&, MILA, Jus1985, celia, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kada to super!
Ja sie wazylam.. I mimo ze w tym tygodniu jadlam mniej to i ponad kg poszlo w gore!! Jestem beznadziejnym przypadkiem.. Zla oczywiscie i rozzalona czemu akurat ja musze tak tyc.. Zaraz bedzie 80 kg
Ja tez jestem takim przypadkiem
To na pewno woda ktora wypocimy jak tylko zrobi sie goraco na dworzu :*Moni& lubi tę wiadomość
-
Ruda ja tez mam juz 80kg a jestem mniejsza od ciebie przytylam 3 kg dopiero wiec sie nie martw w 1 ciazy waga szybko idzie ale gwarantuje ze po porodzie zrzucisz to wszystko..ja jade teraz zawiesc corke do przedszkola pozniej do hurtowni fryzjerskiej kupic farbe klientce przy okazji na targowisko po owoce
:D
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny..
Chce mi sie plakac i chyba zaraz do tego dojdzie.. Jak to mozliwe, ze w niecaly tydzien w sumie poszlo mi 1,6 kg?! Mniej jadlam niz wczesniej..teraz to dopiero bedzie szla waga, to ja dojde do 100!
Przepraszam ze wprowadzilam taki nastroj, ide posmecic i pouzalac sie mojej siostrze.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Mi sie wydaje ze niektore kobiety nie zbjeraja tyle wody co my bo to nie mozliwe zebys w ciagu tygodnia przybrala 1,6kg tluszczu na sobie! Nie smuc sie
Dziekuje :* masz racje i oby to byla woda..
Nie chce w ciazy byc na jakies diecie, ze sobie musze wszystkiego odmawiac.. Ale tez nie chce az tak przybierac na wadze.. Bede miala na koniec pewnie z 95.. Ale dobra koniec smecenia..
Jakie plany dzisiaj? -
nick nieaktualnyNo i dobrze
glowa do gory!
Ja wlasnie jem sniadanko z mezem bo idzie dzis pozniej do pracy ale za to pozno wraca..
Takze samotny dzien u mnie.. ale z siostra pojde na spacer, u mnie na terkometrze -2º ale co tam
I wieczorem do tesciow..
A Ty co planujesz?celia lubi tę wiadomość
-
Ruda, ja w zeszłym tygodniu przytyłam 1,4 kg i też byłam w szoku
Mila, myślę, że wszystko jest w porządku. Podziwiam Twoją odwagę, bo zdecydowałaś się na te badania a one niosą ze sobą ogromny stres. Podzielam zdanie dziewczyn, że gdybyśmy my się badały, to też wychodziłyby różne rzeczy, które należy sprawdzać kilka razy ;/ I takie niepotrzebne nerwy się pojawiają.
Ja wczoraj miałam od popołudnia do 1 w nocy mocne bóle żołądka lub wątroby. Od kiedy jestem w ciąży to często tak mam. Wydaje mi się, że podnoszące się narządy na coś mi uciskają i powodują ból ;/ Chyba nie mogę jeść sosów.
W ogóle za dużych porcji jedzenia nie mogę w siebie wciskać. Tylko, że ja tak naprawdę jem niewielkie dania. Wkurza mnie to, że muszę jeść jak wróbelek i się potem nie najadam i po chwili jestem głodna. Ale wolę to niż te bóle.
W ogóle od 2-óch tygodni mam jakieś kłucia i uciski w brzuchu. Ciężko jest mi się podnosić i mam wrażenie, że jestem ociężała.
W weekend czeka mnie przeprowadzka do teściów. Już i tak długo się ociągałam. Tak mi szkoda opuszczać moje mieszkanko ;/ W ogóle tam u nich jeszcze jest graciarnia i czeka nas dużo pracy aż to uprzątniemy. MY cały czas pracujemy, ja nie mogę nosić i wszystko spadnie na mojego męża. Aż nam się odechciewa.
Wczoraj dowiedziałam się od jakiegoś klienta, że w pobliżu tego naszego domku są jakieś POLA IRYGACYJNE. Że Wrocław wrzuca tam 40 tys. ścieków dziennie !!
I że w tej okolicy może śmierdzieć !! Normalnie załamałam się.
Wczoraj śmialiśmy się z mężem, że przeprowadzamy się do gnojowiska. Ale szczerze, wolałabym żeby to nie była prawdaCamille87, Jus1985, MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila i tak fajńie ze z siostra mozesz spedzic dzien
U mńie bez planow, maz wroci po 14 z pracy.. Zjemy obiad i moze spacer jakis.. A raczej napewno go wyciagne, bo codziennie teraz chce na spacer chociaz chodzic..
Niebieska, ale Ty masz figurke jak ta lala, nie martwilabym sie jakbym tak wygladala i 1,6 kg przytyla
Podobno wlasnie w okresie 20-30 tydzien tyje sie najwiecej.. Boje sie tego prawde mowiac..
Niebieska nie dziwie Ci sie, ze nie rwie Cie do tesciow.. Mnie to tez czeka i jak pomysle to sie stresuje..mbyc pod okiem tesciowej, mimo ze jest super, ale nie wiem co se bedzie myslala o mnie. Jak wychowuje dziecko, jak gotuje (- nie umiem i tu problem)... Przeraza mnie to
Oby z waszym domkiem i tymi sciekami to byly tylko plotki, albo zeby ten smrodzik do waszego domku nie dolatywalNiebieska, Camille87, celia lubią tę wiadomość