Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia ja bym jutro podjechala do szpitala..
Napewno jest wszystko dobrze, ale skoro Cie to juz 2 dni martwi to lepiej sie uspokoic i upewnic ze jest dobrzechociaz zaloze sie ze jutro Zuzia bedzie juz bardziej fikala
Karmelka gratuluje udanej wizytyczyli chyba dziewuszkw? Hehe super
Quendi jak tak boli moze jedz do szpitala? Moze to cos innego sie dzieje?karm3lka, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mialyscie test obciazenia glukoza? czytalam ze wykonuje sie w 24-28 tc a mi lekarz juz zlecil to badanie i jutro ide. krew pobierana jest z zyly czy z palca?
Madzia jak jutro dalej bedziesz niespokojna to jedz do szpitala i posluchasz serduszka to sie uspokoisz:)Jus1985, amela lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Miluś w piatek bede trzymać kciuki za Was i wierze że wszystko będzie dobrze
Sylka dzięki za link :* zaraz sobie obejrzę
aicha ciesze się że z maluszkiem wszystko dobrze
Karmelka to na połówkowych dopiero się wyjaśni kto zamieszkuje Twój brzuszekale najważniejsze że zdrowe i wszystko ok
Quendi jak tak bardzo Cie boli to może jedz do szpitala kochana ?
Monia ja mam teraz na następną wizytę2 28.04 zrobić glukoze z obciążeniem i ja mam chyba z żyły ale pewna nie jestem, musze dopytać w przychodniMoni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Quendi to może poczekaj do jutra ale jakby tak jutro Cie jeszcze bolała to może lepiej idz?, będziesz spokojniejsza, a wydaje mi się że każdy ból należy lepiej sprawdzić, zwłaszcza jeżeli jest dosyć dokuczliwy. Leż dużo i odpoczywaj
Jus1985 lubi tę wiadomość
Quendi mnie po polowkowym bolał brzuch.
Dziewczyny... Weszłam na strony zakazanej dla ciężarnych treści i mała kopnela 2 razy...nie mocno...ale jednak...Jus1985, amela, Ruda27, Moni&, pekinka82, Niebieska, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Madzia co to za strony??! Pewnie o jakis smutnych rzeczach ciazowych? Wyjdz natychmiast! Nie mozna czytac takich artykulow..
Quendi na badaniu moglo byc ok wszystko, ale moze cos Ci sie dzieje nie zwiaznego z ciaza? Nue wiem jaki to masz bol, ale moze cos masz z pecherzem, albo innym narzadem..
Dziewcyzny czy przed nastepnymi wizytami macie tylko obciazenie glukoza? Czy cos jeszcze? Ja dzisiaj umowilam sobie termin na 17.04 i pytalam poloznej co za badania mam zrobic, czy glukoze czy cos jeszcze powiedziala ze tylko krew i mocz.. Ale ona jakas niekumata i chyba to ta mloda byla co za wiele sie nie znaa u tego gina nie bylam od konca lutego, wiec w sumie nie wiem co by mi zlecil.. Cos jeszcze do tego robicie?
-
Daria ja w drugim trymestrze robiłam tylko na każda wizytę krew i mocz no i tokso powtarzałam bo mam ujemne, a mi glukoze zlecił gin z przychodni, w poniedziałek ide prywatnie i zobaczymy czy coś mi powie o tej glukozie !
mi zlecil teraz badanie krwi i moczu, glukoze i hb bo jeszczenie mialam
Quedi jak masz sie meczyc i stresowac to lepiej idz do lekarza.
Madzia co to za strony? mala sie odzywa to jest dobrze:) daje Cio zrozumienia zebys nie czyala bzdur:P
dziewczyny ide spac dobranocamela, Ruda27, Madzikovy, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz Daria kazał zrobic tylko krew i mocz. Nie mam tej glukozy...
Tak, strony smutne rzeczy ciazowe w 23 tyg...
Ale teraz Zuzia znowu dała lekkie 4 razy znać jak siedzialam wiec chyba jest okey..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 22:16
-
Dobranoc Monia
Madzia dziewczyny mają racje, nie czytaj głupot bo tylko niepotrzebnie sie stresujesz i nakręcasz, przecież dzidzia kopie także spokojnie kochana!Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMadzia jasne ze jest ok, przeciez ona Cie kopie!
moze jest glebiej i czujesz to delikatniej
Dzieki dziewcyzny za odpowiedzi, to zrobie tylko te badania..
Ja toxo mialam juz przebyte ale teraz nie mam.. Nie wiem jak to sie nazywa, tylko lekarz mowil zeby sprawdzic czy ta wartosc maleje..Madzikovy lubi tę wiadomość