Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha Dria to już wiem o co mu chodziło bo mi ostatnio gin mówił że może być zakażenie wtórne tak jak przy cytomegali dlatego chce zobaczysz czy Ci maleje.
Dobranoc Quendi jutro na pewno będzie lepiejRuda27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc dziewczyny. Jak było m jak ... to pustki na forum a teraz ...
Madzia ja czasem czuje jak kopie partiami przez ok 10 min po kilka razy dziennie a czasemm tylko kilka razy w ciągu całego dnianie czytaj nic
Mój M też chrapie ale ja wtedy zaspypiamkiedyś całe noce nie przespane a teraz tak się przyzwyczaiłam że ciężko mi spać bez niego
Quendi odpoczywaj
Amelka a Ty nas nie oszukuj że na necie to tylko forum czytasz ... wszystkie doakonale wiemy że po allegro jeszcze buszujeszamela, Madzikovy, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wrocilam dopiero od znajomych
Co do badan ja mam zrobic morfologie mocz obciazenie glukoza i toxo bo mialam ujemne
Madzia ja czuje ruchy juz dosc dlugo bo od jakichs 6 tygodni a caly czas zdarza sie ze sie nie rusza to mowie do niego zeby dal o sobie znaccalkiem niedawno tez schizowalam ze pol dnia go nie czulam a ze bylo jeszcze
to myslalam ze zaszkodzilam.. ale polezalam i zaczal fikac na sama noc
Teraz chyba sie oswoilam z mysla ze on tez spii to wiecej niz my wiec nie ma co wymagac
Co do bolu mi dzis jak gin przycisnal na dole zsby spr szyjke to tez mnie bolaloale.chyba juz przechodzi wiec Quendi to raczej nie od usg...
Dobranoc do jutraMadzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny