Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem Kamilko i jak Was czytam to w to wierze!! Ale potem myśle...kurcze a was to częściej dzieciaczki kopia...a moja ostatnio nie tak mocno...co prawda miałam stresy w weekend i moze to...a moze...za mocno sie objadlam.... Nie wiem czemu mam takie schizy.....
-
nick nieaktualnyJus ale Ci super niespodzianke zrobil!
Tez bym tak chciala
Monis ale smaka mi na sernika zrobilastutaj nie ma takich.. A moze sama upieke jakis
albo raczej sprobuje haha
Madzikovy jak jutro mala nie bedzie ruchliwsza to skocz do ginekologa, polozna powinna sprawdzic tylko tetno czy jest wszystko ok. Nie musisz sie nawet zapisywac, a bedziesz spokojniejsza..
Madzikovy, Jus1985, Moni&, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:A Ty Kochana nie masz urodzin przypadkiem czy cuś..?
Madzikowy nie zadręczaj się raz się rusza bardziej raz mniej. A może spròbuj z sokiem z pomarańczy. Ja jak martwie się że ruchów nie czuje to jem coś słodkiego albo pije sokMadzikovy, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda jutro nie ma mojego gina... Idę za tydzien
nie wiem, moze to rzeczywiście mniejsza aktywność i juz...bo przecież daje znać. Poza tym ruchy zaczęłam czuć jakieś 2 tyg temu wiec one ani nie sa regularne ani nie muszą sie pojawiać on stop nie??
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny wpadlam tylko napisać co na wizycie u innego lekarza w zastepstwie. A więc widzialam maluszka fajnie fikal. Lekarz zbadal mi szyjke powiedzial ze jest ok. I obejrzal wyniki które wg. Niego tez w normie takze jestem spokojniejsza i nie pozostaje mi nic innego jak czekac na polowkowe 22 go... Juz nie umie sie doczekac a jednoczesnie sie martwie. Pozdrawiam zycze spokojnego wieczoru.
Madzikovy, Camille87, Jus1985, Sylka, Kajoni, Ruda27, Dodi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus to taka niespodzianka bez okazji jeszcze lepsza
Madzikovy moj synek ma swoje pory dnia kiedy kopie a kiedy spi to spi ja juz nie schizuje i dobrze na tym wychodzenaprawde nie ma powodow do obaw
A kiedy wizyta u gina??Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Ruda jutro nie ma mojego gina... Idę za tydzien
nie wiem, moze to rzeczywiście mniejsza aktywność i juz...bo przecież daje znać. Poza tym ruchy zaczęłam czuć jakieś 2 tyg temu wiec one ani nie sa regularne ani nie muszą sie pojawiać on stop nie??
Łojej ja po dwoch tygodniach od kiedy zaczelam ruchy to mialam tak ze caly dzien potrafil sie nie ruszacalbo poprostu tego nie czulam
Jus1985, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Madzia masz racje ale jeśli nie ma lekarza to może położne są i jeśli bardzo Cię to martwi to idź one sprawdzą na ktg i bedziesz spokojniejsza
-
Moje maleństwo za bardzo nie chciało współpracować aczkolwiek nic nie odstawało między nogami więc gin. stawiałaby na dziewczynkę
ale 100% pewności nie ma bo kiepsko ułożone było
Za 3 tyg. połówkowe i mam nadzieję że się dowiemMadzikovy, Jus1985, Camille87, Ruda27, Sylka, pekinka82, amela, Dodi, Niebieska, positive, celia lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Łojej ja po dwoch tygodniach od kiedy zaczelam ruchy to mialam tak ze caly dzien potrafil sie nie ruszac
albo poprostu tego nie czulam
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Madzia ruchy naszych maluszkow nie sa jeszcze regularne, moze ma po prostu gorsze dni. ja tez tak jak juz pisalam w noedziele i wczoraj prawie wcale tych ruchow nie czulam kilka razy w ciagu dnia jakies leciusienkie a dzis zaczal znowu dawac czadu. jakis czas temu tez przez kilka dni zaobserwowalam mniejsza aktywnosc. wazne ze w ogole czujesz Zuzke:) a ze to taka uparciucha to pewnie robi Ci na zlosc:P
aicha gratuluje udanej wizyty:)Jus1985, Madzikovy, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madzikovy wrote:Ja?? Mam 8 ... Za tydzien.... A na polowkowych było wszystko okey......... Maruda.......
A przestań z tym przesadzaniem po to jest szpital i po to są lekarze po to im składki płacimy. Aż tak często korzystasz z pomocy lekarskiej na nfz że myślisz że przekroczyłaś jakiś limit??? Nawet nie mów że z czymś przesadzaszMadzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarm3lka wrote:Moje maleństwo za bardzo nie chciało współpracować aczkolwiek nic nie odstawało między nogami więc gin. stawiałaby na dziewczynkę
ale 100% pewności nie ma bo kiepsko ułożone było
Za 3 tyg. połówkowe i mam nadzieję że się dowiem
Super gratulacje!!!czyli prawdopodbnie kolejna dziewuszka