X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kamilko i jak Was czytam to w to wierze!! Ale potem myśle...kurcze a was to częściej dzieciaczki kopia...a moja ostatnio nie tak mocno...co prawda miałam stresy w weekend i moze to...a moze...za mocno sie objadlam.... Nie wiem czemu mam takie schizy.....

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus ale Ci super niespodzianke zrobil! :)
    Tez bym tak chciala :P

Monis ale smaka mi na sernika zrobilas :P tutaj nie ma takich.. A moze sama upieke jakis :P albo raczej sprobuje haha

Madzikovy jak jutro mala nie bedzie ruchliwsza to skocz do ginekologa, polozna powinna sprawdzic tylko tetno czy jest wszystko ok. Nie musisz sie nawet zapisywac, a bedziesz spokojniejsza..

Madzikovy, Jus1985, Moni&, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    A Ty Kochana nie masz urodzin przypadkiem czy cuś..? ;-)
    No właśnie chyba nie :-P

Madzikowy nie zadręczaj się raz się rusza bardziej raz mniej. A może spròbuj z sokiem z pomarańczy. Ja jak martwie się że ruchów nie czuje to jem coś słodkiego albo pije sok

Madzikovy, Camille87, celia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jutro nie ma mojego gina... Idę za tydzien :/ nie wiem, moze to rzeczywiście mniejsza aktywność i juz...bo przecież daje znać. Poza tym ruchy zaczęłam czuć jakieś 2 tyg temu wiec one ani nie sa regularne ani nie muszą sie pojawiać on stop nie??

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny wpadlam tylko napisać co na wizycie u innego lekarza w zastepstwie. A więc widzialam maluszka fajnie fikal. Lekarz zbadal mi szyjke powiedzial ze jest ok. I obejrzal wyniki które wg. Niego tez w normie takze jestem spokojniejsza i nie pozostaje mi nic innego jak czekac na polowkowe 22 go... Juz nie umie sie doczekac a jednoczesnie sie martwie. Pozdrawiam zycze spokojnego wieczoru.

Madzikovy, Camille87, Jus1985, Sylka, Kajoni, Ruda27, Dodi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus to taka niespodzianka bez okazji jeszcze lepsza ;-)
    Madzikovy moj synek ma swoje pory dnia kiedy kopie a kiedy spi to spi ja juz nie schizuje i dobrze na tym wychodze :-) naprawde nie ma powodow do obaw :-)
    A kiedy wizyta u gina??

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia masz racje ale jeśli nie ma lekarza to może położne są i jeśli bardzo Cię to martwi to idź one sprawdzą na ktg i bedziesz spokojniejsza

Madzikovy lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja?? Mam 8 ... Za tydzien.... A na polowkowych było wszystko okey......... Maruda.......

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Ruda jutro nie ma mojego gina... Idę za tydzien :/ nie wiem, moze to rzeczywiście mniejsza aktywność i juz...bo przecież daje znać. Poza tym ruchy zaczęłam czuć jakieś 2 tyg temu wiec one ani nie sa regularne ani nie muszą sie pojawiać on stop nie??

Łojej ja po dwoch tygodniach od kiedy zaczelam ruchy to mialam tak ze caly dzien potrafil sie nie ruszac ;-) albo poprostu tego nie czulam :-)

Jus1985, Madzikovy, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Madzia masz racje ale jeśli nie ma lekarza to może położne są i jeśli bardzo Cię to martwi to idź one sprawdzą na ktg i bedziesz spokojniejsza
    Nie ma ... Mam lekarza prywatnego... Ewentualnie mogę podjechać do szpitala...ale moj zaraz zacznie gadać ze przesadza, skoro sie odzywa...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje maleństwo za bardzo nie chciało współpracować aczkolwiek nic nie odstawało między nogami więc gin. stawiałaby na dziewczynkę :P ale 100% pewności nie ma bo kiepsko ułożone było :(
    Za 3 tyg. połówkowe i mam nadzieję że się dowiem :)

Madzikovy, Jus1985, Camille87, Ruda27, Sylka, pekinka82, amela, Dodi, Niebieska, positive, celia lubią tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Łojej ja po dwoch tygodniach od kiedy zaczelam ruchy to mialam tak ze caly dzien potrafil sie nie ruszac ;-) albo poprostu tego nie czulam :-)
    To dosyć pocieszajace.... No mówię... Ja 2-2,5 tyg temu poczułam pierwsze kopniaki

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ruchy naszych maluszkow nie sa jeszcze regularne, moze ma po prostu gorsze dni. ja tez tak jak juz pisalam w noedziele i wczoraj prawie wcale tych ruchow nie czulam kilka razy w ciagu dnia jakies leciusienkie a dzis zaczal znowu dawac czadu. jakis czas temu tez przez kilka dni zaobserwowalam mniejsza aktywnosc. wazne ze w ogole czujesz Zuzke:) a ze to taka uparciucha to pewnie robi Ci na zlosc:P
    aicha gratuluje udanej wizyty:)

Jus1985, Madzikovy, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Quendi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli....:,-(

tb736iyeli5hckvm.png
  • Jus1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Ja?? Mam 8 ... Za tydzien.... A na polowkowych było wszystko okey......... Maruda.......
    Mamy razem wizyte tylko że ja połówkowymi będę się stresować.
    A przestań z tym przesadzaniem po to jest szpital i po to są lekarze po to im składki płacimy. Aż tak często korzystasz z pomocy lekarskiej na nfz że myślisz że przekroczyłaś jakiś limit??? Nawet nie mów że z czymś przesadzasz

Madzikovy, celia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • karm3lka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    To dosyć pocieszajace.... No mówię... Ja 2-2,5 tyg temu poczułam pierwsze kopniaki
    Też czekam na Zuzię o ile to dziewczynka :D

Madzikovy, celia lubią tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi nic a nic nie przechodzi? Biedna <3
    To taki ostry ból?

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    Moje maleństwo za bardzo nie chciało współpracować aczkolwiek nic nie odstawało między nogami więc gin. stawiałaby na dziewczynkę :P ale 100% pewności nie ma bo kiepsko ułożone było :(
    Za 3 tyg. połówkowe i mam nadzieję że się dowiem :)

Super gratulacje!!! :-) czyli prawdopodbnie kolejna dziewuszka :-)

• Quendi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Jus Kochana. Myślałam ze dzisiaj będzie lepiej. Nie chce panikowac-wczoraj widziałam dzidzie i jest ok. Albo coś się cholernie rozrasta albo nie wiem. Źle mi z tym bólem. ..kurde...

tb736iyeli5hckvm.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    Też czekam na Zuzię o ile to dziewczynka :D
    Piękne imię :)

celia lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post