Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh wiem laski ale same rozumiecie że znowu zaczełam się martwić czy niedaj boże mały nie jest chrory na jakąs mało spotykaną chorobę czy coś
A dopiero co wróciłam od mojego gina który robił mi usg dopochwowe i sprawdzał szyjkę (wszystko super) i zwykłe usg ale jakoś tyle gadał ze w sumie ja małego w ogóle nie widziałam, tylko mówił wody ok, widać ze na pewno chłopczyk, i wszystko ok
Kurde pomyślałam ze niestety musze poczekać do połówkowego żeby małego pooglądac.
Po czym wóciłam do domu i dostalam ten telefon od Pani genetyk.
Ja pier..... mam nadzieję że to tylko błąd w hodowli.pekinka82, Dodi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Miluś kochanie nie denerwuj się... Podejrzewam, że gdyby każda z nas poddawała się takim badaniom to ciągle byłyby jakieś ale i niedomówienia... Obowiązkiem lekarza jest poinformować Cie o wszelkich wynikach, ale niekoniecznie musi to cokolwiek przesądzać. Wiele już przeszłaś i wszystko kończyło się dobrze, więc musisz wierzyć, że to po prostu jakiś błąd a synuś ma się dobrze :* Jestem z Tobą!
Amelka coś mi się rzuciło w oczy, ze szukałaś czegoś takiego http://allegro.pl/dresowa-sukienka-tunika-bluza-kaptur-kolnierz-p316-i4098342193.htmlCamille87, Ruda27, Dodi, MILA, Jus1985, amela, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila spojrz na to z innej strony jesli Twoj synek jest faktycznie chory to tego juz nie zmienisz a to ze wczesniej bedziesz o tym wiedziala to plus - teraz wiele wad jest operowanych jeszcze w lonie matki! Kochana poki nie masz potwierdzenia nie mysl o tym stres nic nie pomoze.. ja staram sie Ciebie zrozumiec.. wierze ze bedzie dobrze..
Jus1985, amela, celia lubią tę wiadomość
-
Dobry (prawie) wieczór!
Właśnie wróciłam z pracy, herbatka z sokiem porzeczowym zrobiona i zabieram się za nadrabianie.
Aicha - super figura, świetny brzusio!
Mila, ale dobrze, że później przeczytałam o Tobie, że żart
Positive, zdrówka dla córci ode mnie
Moniś, dziś nie miałam czasu na forum, ale widać moje pocieszenia nic nie dają, bo one ciagle swoje :] jakieś pranie mózgu im trzeba zrobić. Nawet moje grube uda wielkości brzucha ich nie przekonują, to co ja mogę biedna ciężarna kobitka?
Ruda, dobrze Ci mąż gada, słuchaj się go.
Aicha, ja też miałam mało hemoglobiny wg norm labolatoryjnych, ale to nie są ramy dla ciężarnych tylko dla kobiet w Twoim wieku, a te dla ciężarnych są troszkę inne, więc pewnie się w nich mieścisz. Mnie tak ginka mówiła, jak mi ostatnio wyszły niższe wyniki.
Madzikovy, mnie też boli, w nocy, w dzień, a dziś jak wracałam z moją małą ze spaceru, to myślałam, że usiądę na krawężniku, bo tak mnie ciągnęło od łażenia chyba, więc takie bóle to chyba norma. Rośniemy i powiększamy się
Mała_mi gratuluję wizyty! Super, że dzidzia cała i zdrowa!
Oj Mila, trzymam kciuki za udane połówkowe i może nie martw się na zapas, bo nerwy szkodzą, prawda? Oby się okazało, że to tylko błąd.
Ja dziś w pracy strasznie długo, ale moja mała była wyjątkowo grzeczna, a gada! Mówię Wam! Ma 2,5 roku i dziś mi opowiedziała, skąd się bierze miód. Ale ma zaje***tą nianię! Ich drugie dziecko z pewnością, nie będzie takie inteligentne, bo mnie tam nie będzie. Skromność, a co.
Połaziłyśmy z kumpelą po sklepach z pierdołami, bo zabrałam się za robienie kartek świątecznych, więc potrzebowałam kilku dodatków jakiś takich ładnych i coś niecoś wypatrzyłam
Koleżanka dała mi namiary na szczeniaczki, są suczki (bo teść chce suczkę) i pokażę mu dziś, to może w tym tygodniu będziemy mieli nowego członka rodzinyRuda27, positive, Dodi, Moni&, Camille87, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni ahh ta skromnosc
Fajna sprawa byc taka opiekunka do dziecka
My wrocilismy z zakupow.. Spodni nie kupilam (dzialu dla mam jeszcze nie ma) ale za to bluzke i spodnice
Zrobilam salatke przepyszna i wcinam z ciemnym chlebkiemKajoni, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila spokojnie... z Bartusiem na bank jest wszystko dobrze... tylko jakiś cholerny błąd wam się wkradł w te badania...
trzymam kciuki za piątkowe badanie by wszystko dobrze się skończyło...
współczuję ci na prawdę nie możesz spokojnie przeżywać tej ciąży tylko cały czas coś... przytulam was mocno i wspieram... będę z wami czekała na wieści...
Camille szkoda że nie mogę zobaczyć twojego synka... na pewno jest przesłodki...Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Mila slonce napewno bedzie wszystko ok, tym bardziej ze nie wyszlo cos tam podwojnie i sama Ci to pani genetyk powiedziala. zobaczysz ze Twoj synus urodzi sie zdrowy jak rybcia:* tak jak pisala Sylka gdyby kazda z nas poddawala sie takim badanion to pewnie u kazdej wyszlobycos nie tak i byloby jakies ryzyko wystapienia wady u dziecka. tak naprawde to ryzyko jest zawsze, wiec Milus uzbroj sie w cierpliwosc i spokojnie czekaj na polowkowe. trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia:*
Kajoni nic nie zrobimy ze te chudziny tak narzekaja ze za grube musialybysmy je porzadnie pacnac
i wiecie co Wam powiem? jem serniczekbylam z M na spacerze i tak mi sie zachcialo jakiegos ciastka a moj gada ze zjadlby sernim to pojechalismy sobie kupic po kawalku sernika hehe:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 19:34
Kajoni, Jus1985, Sylka, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mała mi gratuluje udanych badań
Kamilka też nie moge zobaczyć Twojego synka ale wierzę że jest przesłodki
Miluś wspieram i przytulamW piątek będę ściskać kciuki chyba mocniej niż kiedykolwiek
Moni dobrze gaada
M zrobił mi taką niespodziankę że pojechaliśmy pod miasto do restauracji w stylu chaty wiejskiej czy coś takiego , na obiad pod taką romantyczną altanąJak zobaczyłam to z daleka to myślałam że mnie tam spiździ z zimna ale w środku był kominek i leżanki ze skóry także ciepło. Siedzieliśmy tam dobre 3 godz były kwiaty i szampan... bez alko (teraz jak o tym pisze to się dziwie że się nie oświadczył
) Później miało być jeszcze kino ale nie dam rady tyle siedzieć więc przełożyliśmy na inny dzień. Było miło bardzo
aż mi się gęba cieszy na samo wspomnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 19:46
Camille87, Moni&, pekinka82, mala_mi, Sylka, Ruda27, Dodi, Niebieska, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Jus fajnie ze strony Twojego M
miła niespodzianka
mala_mi, Moni&, Camille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Nie spodziewałam się aż takiej niespodzianki. Bardziej pomyślałam że ktoś przyjdzie albo że meble dzisiaj przyjadą albo że skarpetki z prania poparował i sprzątnął ale takie coś to przeszło moje wyobrażenia.
Hahaha widocznie zorganizowanie takiej niespodzianki było łatwiejsze nawet od parowania skarpet
A Ty Kochana nie masz urodzin przypadkiem czy cuś..?Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Mała Mi gratuluje zdrowej córeczki
duża juz ma stópke
Camille cieszę sie ze u Ciebie i Synusia tez wszystko okey bo przecież nie mogło byc inaczej
Mila ja tez wierze, tak jak dziewczyny ze to błąd w hodowli. Nie moze byc złe, juz nie u Ciebie Kochana, Twój limit sie wyczerpał.
Jus świetna niespodziankatez bym miała uśmiech na twarzy
Nie wiem, dalej moja córka jest leniwa.... A nawet bardzo, od niechcenia kopnela z 2 razy teraz i koniec... Nie wiem czy to przez moje myśli i za bardzo sie na tym skupiam czy co.... Oszalejemala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MILA, niczego nie wykrakałaś swoim żartem, to po prostu fatalny zbieg okoliczności. Dobrze, że zadzwonili, że są jakieś wątpliwości, bo możesz szybciej iść na badania, ale pamiętaj, że to wciąż są jedynie wątpliwości, przypuszczenia, podejrzenia czyli nic pewnego, żadna konkretna diagnoza jeszcze nie padła. Rozumiem Twój aktualny stres, ale mam nadzieję, że w piątek wiele się wyjaśni i wreszcie będziesz mogła odetchnąć. Z całego serca Ci tego życzę.
Jus1985, pekinka82, amela, Dodi, Niebieska, positive, celia lubią tę wiadomość