X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawa jestem jak z ta waga ;-) czy przybiera tak jak mama :P
    O 16 wychodze bo ide na piechote i jakas podekscytowana jestem ;D ale to juz nie ten stres co dotychczas ;-)

nick nieaktualny, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tesciowa z wizytacja a szwagierce oczy wyleza ze ja w ciazy i umie pospzratac dom eheheheheheh moj mati ma czkawke bo skacze mi w tym brzuchu hehe

Jus1985, Niebieska lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada widze ze Ty z ta szwagierka to chyba rywalizacje prowadzisz co? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 15:29

Jus1985 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam czym ona rywalizuje ze mna hehe zazdrosci mi ze znowu w ciazy jestem a ona by mogla sprzatac w domu bo blizniaki znowu chore tam kurzu z tony maja panele brudne jak swieta ziemia eh... ciuchy byle gdzie leza a w kuchni masakra

Niebieska lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dobra jestes :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys zdjecia porobie bo masakra a pala na klatce schodowej i tam leza te pety i puste opakowania no masakra!!!!!

Niebieska lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• positive Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila... super żarcik... ;-)

Mała_mi cieszę się że z twoją córcią wszystko dobrze... wyobraziłam sobie te malutkie stópki w skarpetusiach...

Kada to udanej imprezy życzę...ciekawe jak mąż na prezent zareaguje?

Camille trzymam kciuki... zapytaj jak długą twój synek ma nóżkę.... może uda się pomierzyć ;-)

mala_mi, celia lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem pod gabinetem kurka za szybko wyszlam hihi :P
    No zobacze czy bedzie mierzyl dokladnie ;-)

• Moni& Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz wrocilam ze spacerku ale zglodnialam zjadlam zupe pomidorowa i czekam az M wroci z pracy, dzis dopiero o 17.30 bedzie, jeszcze zdazymy na jakis spacerek pojsc zanim sie sciemni:P Kama od razu daj znac jak po wizycie:)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wyszlam od lekarza :-) chcial mnie tylko zbadac ale poprosilam o usg zeby chociaz filmik nagral ;-) no i mam w 4d filmik ale malo co widac bo spal i siw raczkami zakrywal ;-) jak dojde do domu to wam wrzuce na fb :) szyjke mam dluga zamknieta pytalam o przyrost masy ciala to powiedzial ze w normie :P ze nawet do 2 kg tygodniowo mozna tyc o.O co do boli spojenia lonowego mowil ze to norma zeby unikac pozycji w ktorych czuje bol w razie gdyby sie nasililo mam dac znac bo w najgorszym wypadku jak to spojenie za bardzo sie rozejdzie trzeba chodzic w jakims specjalnym czyms co to usztywnia .. Kubus jest nadal Kubusiem siusiak na swoim miejscu :P

amela, Dodi, Moni&, MILA, nick nieaktualny, Sylka, Kajoni, positive, Madzikovy, Jus1985, mala_mi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze się że wszystko u Was dobrze :) Czekamy na filmik śpiocha :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wrzucam wlasnie ;-)

• Moni& Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super ciesze sie ze u Was wporzadku, Kubus jest slodki widzialam filmik:) ja przybieram na wadze 1 kg na dwa tygodnie to w sumie prawidlowo a raz jak przybralam 2 kg to lekarz mi powiedzial ze za duzo w tak krotkim czasie wiec nie wiem jak to naprawde ma wygladac, moze w pozniejszych tyg te 2 kg to bedzie norma

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille ale spioszek:) super ze wszystko ok i ze moglas podejrzec swoje malenstwo:)

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Moni nie zamierzam tyc 2 kg tygodniowo :P ninkapa dziekuje :-)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille ślicznego masz synusia i miło popatrzeć na taki filmik :) to już tyle szczęścia a co dopiero jak się urodzi ;) super, że wszystko też ok.

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhhhhhhhhhhh kuźwa i moje żarty mi się odbiły :-(

dzwonili do mnie (teraz mówię serio) z laborat. Pani genetyk powiedziała, że nie mam się martwić ale ona musi mi to powiedzieć że podczas badnia próbek w dwóch naczyniach w jedym z nich pojawił sie dodatkowy chromosom :-( że nie mam się martwić bo to rzadko się zdarza i jej zdaniem może to być błąd w hodowli, ale musiała mi o tym wyniku powiedzieć bo teraz trzeba podaczas badań połówkowych sprawdzić na usg jak wygląda obraz jezeli chodzi o tą kość nosową , Tzn jak wyjdzie wynik usg :-( Bardzo fajna babka, mówiła że wie ze sie teraz stresuję ale ona musiała mi zadzwonić ze takie coś wyszło. Mówiła że nawet jechali z tymi próbkami do hematologa :-O ale i tam nic nie zdaiałali i nic nie byli w stanie sprawdzić.
    Ze gdyby BYŁO coś złego, to taki wynik powinien pojawić sie w obu badanych naczyniach a pojawił się tylko w jednym :-( Miałam miec połówkowe dopiero 11 kwietnia a już dzwoniłam i zrobią mi je już w piątek to będzie 19tc i 3 dni mam nadzieję ze to nie za wcześnie i wszystko będzie OK :-( kur..a mam dosyć, ile ja musze znieść zeby spać spokojnie :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 17:48

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila super slodziak :)
    Masz jakies wymiary ile urosl? :)

Mila ale co to znaczy?? Kurde to chyba nie jest zle skoro babka powiedziala ze jest zle jak w obu badaniach cos wychodzi.. To dobrze ze masz sybciej polowkowe.. Napewno bedzie wszystko ok!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila slonce nie denerwuj sie :* skoro wynik nie jest pewny nie mozna sie stresowac na zapas.. ja wiem ze to latwo powiedziec ale uwierz ze bedzie dobrze!! Pojdziesz do gina w piatek i sie wszystko okaze.. mam nadzieje ze dzieciaczek jest zdrowy a to tylko blad w badaniu tym bardziej ze odstepstwo jest w jednym naczyniu jak mowila pani z laboratorium :* trzymam kciuki za syncia!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila super slodziak :)
    Masz jakies wymiary ile urosl? :)

Mila ale co to znaczy?? Kurde to chyba nie jest zle skoro babka powiedziala ze jest zle jak w obu badaniach cos wychodzi.. To dobrze ze masz sybciej polowkowe.. Napewno bedzie wszystko ok!

Niestety nie mierzyl go :-(

‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ