Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie mam czym ona rywalizuje ze mna hehe zazdrosci mi ze znowu w ciazy jestem a ona by mogla sprzatac w domu bo blizniaki znowu chore tam kurzu z tony maja panele brudne jak swieta ziemia eh... ciuchy byle gdzie leza a w kuchni masakra
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila... super żarcik...
Mała_mi cieszę się że z twoją córcią wszystko dobrze... wyobraziłam sobie te malutkie stópki w skarpetusiach...
Kada to udanej imprezy życzę...ciekawe jak mąż na prezent zareaguje?
Camille trzymam kciuki... zapytaj jak długą twój synek ma nóżkę.... może uda się pomierzyć
mala_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie wyszlam od lekarza
chcial mnie tylko zbadac ale poprosilam o usg zeby chociaz filmik nagral
no i mam w 4d filmik ale malo co widac bo spal i siw raczkami zakrywal
jak dojde do domu to wam wrzuce na fb
szyjke mam dluga zamknieta pytalam o przyrost masy ciala to powiedzial ze w normie
ze nawet do 2 kg tygodniowo mozna tyc
co do boli spojenia lonowego mowil ze to norma zeby unikac pozycji w ktorych czuje bol w razie gdyby sie nasililo mam dac znac bo w najgorszym wypadku jak to spojenie za bardzo sie rozejdzie trzeba chodzic w jakims specjalnym czyms co to usztywnia .. Kubus jest nadal Kubusiem siusiak na swoim miejscu
amela, Dodi, Moni&, MILA, Ruda27, Sylka, Kajoni, positive, Madzikovy, Jus1985, mala_mi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super ciesze sie ze u Was wporzadku, Kubus jest slodki widzialam filmik:) ja przybieram na wadze 1 kg na dwa tygodnie to w sumie prawidlowo a raz jak przybralam 2 kg to lekarz mi powiedzial ze za duzo w tak krotkim czasie wiec nie wiem jak to naprawde ma wygladac, moze w pozniejszych tyg te 2 kg to bedzie norma
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
ehhhhhhhhhhhhh kuźwa i moje żarty mi się odbiły
dzwonili do mnie (teraz mówię serio) z laborat. Pani genetyk powiedziała, że nie mam się martwić ale ona musi mi to powiedzieć że podczas badnia próbek w dwóch naczyniach w jedym z nich pojawił sie dodatkowy chromosomże nie mam się martwić bo to rzadko się zdarza i jej zdaniem może to być błąd w hodowli, ale musiała mi o tym wyniku powiedzieć bo teraz trzeba podaczas badań połówkowych sprawdzić na usg jak wygląda obraz jezeli chodzi o tą kość nosową , Tzn jak wyjdzie wynik usg
Bardzo fajna babka, mówiła że wie ze sie teraz stresuję ale ona musiała mi zadzwonić ze takie coś wyszło. Mówiła że nawet jechali z tymi próbkami do hematologa
ale i tam nic nie zdaiałali i nic nie byli w stanie sprawdzić.
Ze gdyby BYŁO coś złego, to taki wynik powinien pojawić sie w obu badanych naczyniach a pojawił się tylko w jednymMiałam miec połówkowe dopiero 11 kwietnia a już dzwoniłam i zrobią mi je już w piątek to będzie 19tc i 3 dni mam nadzieję ze to nie za wcześnie i wszystko będzie OK
kur..a mam dosyć, ile ja musze znieść zeby spać spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 17:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila slonce nie denerwuj sie :* skoro wynik nie jest pewny nie mozna sie stresowac na zapas.. ja wiem ze to latwo powiedziec ale uwierz ze bedzie dobrze!! Pojdziesz do gina w piatek i sie wszystko okaze.. mam nadzieje ze dzieciaczek jest zdrowy a to tylko blad w badaniu tym bardziej ze odstepstwo jest w jednym naczyniu jak mowila pani z laboratorium :* trzymam kciuki za syncia!!
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila super slodziak
Masz jakies wymiary ile urosl?
Mila ale co to znaczy?? Kurde to chyba nie jest zle skoro babka powiedziala ze jest zle jak w obu badaniach cos wychodzi.. To dobrze ze masz sybciej polowkowe.. Napewno bedzie wszystko ok!
Niestety nie mierzyl go