Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninkapa trzymam kciuki
Daria ostatnio rozmawiałam na ten temat z moja mama, ona jest przeciwna , mówi że my z siostra nie miałyśmy żadnych szczepionek i tylko raz byłyśmy w szpitalu z tymi rotawirusami i to tyle. Ja jeszcze nie wiem ale jakoś nie jestem przekonano do tych szczepień, sama nie wiem...
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ninkapa wrote:madzikovy ide dopiero na 17 przesuneli mi z 9.50 ale bylam wsciekla...
dzieki za kciukasywszystko na pewno jest dobrze, kciuki wszystkie mocno trzymamy
oczywiście daj znać jak po wizycie
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ninkapa trzymam kciuki
Daria ostatnio rozmawiałam na ten temat z moja mama, ona jest przeciwna , mówi że my z siostra nie miałyśmy żadnych szczepionek i tylko raz byłyśmy w szpitalu z tymi rotawirusami i to tyle. Ja jeszcze nie wiem ale jakoś nie jestem przekonano do tych szczepień, sama nie wiem...jeszcze mamy troche czasu na decyzje, ale chcialabym tez znac zdanie i opinie innych..
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia , ninkapa trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...
ja z odskoku bo obiad szykuję i pranko wstawiłam...
no i w wolnej chwili wózki oglądam... masakra ile ich jest... wybór jest powalający...
co do szczepień nie doczytałam o co chodzi w tej aferze... ja będę szczepiła tylko na te podstawowe szczepienia... żadnych dodatkowych... w sumie to zastanawiałam się nad rotawirusami bo one przy amelinie nas ciągle atakowały... ale jeszcze się zastanawiam...amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobra, właśnie przeczytałam ze: " Test obciążenia glukozą (GTC). Badanie przesiewowe, czyli test doustnego obciążenia 50 g glukozy wykonuje się w ciąży, między 24 a 28 tygodniem, w celu wykrycia ewentualnej cukrzycy ciążowej." Wiec w razie co będę miała jeszcze czas