Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ninkapa ja mam jeszcze później wizytę, bo na 18.30, ale jedziemy razem no i ma być filmik 3 i 4D
Kochana trzymam kciuki za Ciebie
Ja nad szczepionkami jeszcze się nie zastanawiałam.
Mila też już czekam do piątkuW ogóle chyba od poniedziałku wezmę już zwolnienie do końca ciąży, nie chce mi się chodzić do pracy. Zwłaszcza, że w autobusach duszno, a jak wracam po pracy to strasznie spać mi się chce i nic nie jestem w stanie zrobić sensownego.
MILA, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
co do szczepien to ja szczepilam na te wsztstkie zalecane w UYk dodtatkowo mamy w bezplatnym pakiecie pneumokoki meningokoki i rotawirusy starszak dodatkowo byl szczpeiony na gruzlice a mlody juz nie bo zapomnialam w s\zpitalu o to poprosic bo to nie jest podstawowe badanie tak jak wzw...ja mysle ze szczepienia maja sens bo bez nich znowu mielibysmy jakies epidemie czy odry i ospy ale tej zwyjlej nie wietrznej do konca nie jestem za tym zeby dzieci nie szczepic ale przeciez decyzja nalezy do rodzica i tyle jesli ktos uwaza ze sa niebezpieczne i nie ma sensu szczepic to nie bede przekonywala do swoich racji kazdy ma swoje poglady i je szanuje....
-
Witajcie Kochane!
Celia, Ninkapa trzymam kciuki za wizyty!
Co do badania obciążenia glukozą u nas robi się tylko wtedy kiedy kobieta ma bmi powyżej 27 czyli nadwagę. Ja w piątek mam comiesięczną wizytę u lekarza więc ciekawe czy coś wspomni... U nas podobno czeka się aż 3 godziny... Zobaczymy...
celia lubi tę wiadomość
-
ale nabazgralyscie:P bylam na zakupach i na spacerku z tesciowa a teraz zabieramy sie za obiadek:)
co do tego testi obciazenia glukoza mi lekarz zlecil 50g i pierwsze badanie na czczo wypicie glukozy i czekac trzeba godzine o drugie pobranie. i tak jak jiz pisalam 75g siw powtarza pozniej jak z 50g wyjdzie zbyt duzy wynik ale ja dopiero jutro bd miala wyniki u swojego gin ale odbiore je za tydzien bo beda w kartotece a mam wizyte dopiero za tydzien w czwartek. Sylka co do tego testu jeszcze to dziwne ze robia tylko koboetom z nadwaga bo przeciez szczupla osoba tez moze miec cukrzyce ciazowa.
znowu smaka kaktusami zrobilysxie:P ka zjadlam koktajl z truskawek:D
a moj synus sie dzisiaj odzywa ajj:)
nie ma tragedii z tym testem takzs spokojnie nie wiem czy kazdy tak to przechodzi ja w kazdym razie mialam mdlosci straszne jakich w ciazy nie mialam no o slabo mi bylo. ale przezyc to i miec za soba. mam nadzieje ze wyniki beda ok.
kurde ale ja jakos nieskladnoe pisze dzisiaj jakas rozproszona jestem:/
a i Daria dobrze ze humor Ci sie poprawil i tego sie trzymaj. faktem jest ze nie bedIemy miss world pod koniec ciazy ale jak juz utulimy nasze malenstwo to bedziemy najszcesliwsze na swiecie:)
Celia powodzenia na wizycie!Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny