Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ninkapa ja mam jeszcze później wizytę, bo na 18.30, ale jedziemy razem no i ma być filmik 3 i 4D
Kochana trzymam kciuki za Ciebie 
Ja nad szczepionkami jeszcze się nie zastanawiałam.
Mila też już czekam do piątku
W ogóle chyba od poniedziałku wezmę już zwolnienie do końca ciąży, nie chce mi się chodzić do pracy. Zwłaszcza, że w autobusach duszno, a jak wracam po pracy to strasznie spać mi się chce i nic nie jestem w stanie zrobić sensownego.
MILA, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość

-
co do szczepien to ja szczepilam na te wsztstkie zalecane w UYk dodtatkowo mamy w bezplatnym pakiecie pneumokoki meningokoki i rotawirusy starszak dodatkowo byl szczpeiony na gruzlice a mlody juz nie bo zapomnialam w s\zpitalu o to poprosic bo to nie jest podstawowe badanie tak jak wzw...ja mysle ze szczepienia maja sens bo bez nich znowu mielibysmy jakies epidemie czy odry i ospy ale tej zwyjlej nie wietrznej do konca nie jestem za tym zeby dzieci nie szczepic ale przeciez decyzja nalezy do rodzica i tyle jesli ktos uwaza ze sa niebezpieczne i nie ma sensu szczepic to nie bede przekonywala do swoich racji kazdy ma swoje poglady i je szanuje....
-
Witajcie Kochane!
Celia, Ninkapa trzymam kciuki za wizyty!
Co do badania obciążenia glukozą u nas robi się tylko wtedy kiedy kobieta ma bmi powyżej 27 czyli nadwagę. Ja w piątek mam comiesięczną wizytę u lekarza więc ciekawe czy coś wspomni... U nas podobno czeka się aż 3 godziny... Zobaczymy...
celia lubi tę wiadomość
-
ale nabazgralyscie:P bylam na zakupach i na spacerku z tesciowa a teraz zabieramy sie za obiadek:)
co do tego testi obciazenia glukoza mi lekarz zlecil 50g i pierwsze badanie na czczo wypicie glukozy i czekac trzeba godzine o drugie pobranie. i tak jak jiz pisalam 75g siw powtarza pozniej jak z 50g wyjdzie zbyt duzy wynik ale ja dopiero jutro bd miala wyniki u swojego gin ale odbiore je za tydzien bo beda w kartotece a mam wizyte dopiero za tydzien w czwartek. Sylka co do tego testu jeszcze to dziwne ze robia tylko koboetom z nadwaga bo przeciez szczupla osoba tez moze miec cukrzyce ciazowa.
znowu smaka kaktusami zrobilysxie:P ka zjadlam koktajl z truskawek:D
a moj synus sie dzisiaj odzywa ajj:)
nie ma tragedii z tym testem takzs spokojnie nie wiem czy kazdy tak to przechodzi ja w kazdym razie mialam mdlosci straszne jakich w ciazy nie mialam no o slabo mi bylo. ale przezyc to i miec za soba. mam nadzieje ze wyniki beda ok.
kurde ale ja jakos nieskladnoe pisze dzisiaj jakas rozproszona jestem:/
a i Daria dobrze ze humor Ci sie poprawil i tego sie trzymaj. faktem jest ze nie bedIemy miss world pod koniec ciazy ale jak juz utulimy nasze malenstwo to bedziemy najszcesliwsze na swiecie:)
Celia powodzenia na wizycie!
Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
chociaz do Ciebie pasuje 

[

ja tez uwazam ze lepiej pieska od szczeniaka miec, zwlaszcza przy dzieciach..